gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
βρεχει....Σε φτυνω στην μουρη ρε ρουφιανε του Αντισθενη και του Κρατους![]()
![]()
![]()
βρεχει....Σε φτυνω στην μουρη ρε ρουφιανε του Αντισθενη και του Κρατους![]()
![]()
![]()
ο χανιωτης μηπως ειναι ο γουλφακης;σαν αυτον μου μοιαζει απο το υφος και το περιεχομενο των ποστ τουμαζεψε την μυγα σου θα στην φαει ο βατραχος![]()
ο χανιωτης μηπως ειναι ο γουλφακης;σαν αυτον μου μοιαζει απο το υφος και το περιεχομενο των ποστ του
ο χανιωτης μηπως ειναι ο γουλφακης;σαν αυτον μου μοιαζει απο το υφος και το περιεχομενο των ποστ του
έφαγα τα μούτρα μου ρε μλκ δεν πρόλαβες![]()
πριν φυγω ομως θα καψω ολα τα απορρητα κλωνΑΡΧΕΙΑ και μετα θα σας βαλω και μια βομβα
Θα μας λιβανίσετε τα επιμανίκια.
βρε νικ δεν ειναι αναγκη να περιμενεις ποτε θα βγω για να ποσταρεις.Κατσε και αντιμετωπισε μεπως εκανες με το σταματακη;
![]()
Ρουφα μωρη λουλουδου![]()
Εξακολουθείς να είσαι μπερδεμένος. Σε ρυθμό πριτς προυτς είναι οι χαζομάρες που ανταλλάσσεις με τον gl. Οι επιθέσεις μου στο Σταμάτη και τον Αχαχούχα ήταν πάντα αργές και σαδιστικές.
Επειδή εμένα οι αντιπαραθέσεις, οι πραγματικές αντιπαραθέσεις, δε με φθίρουν ψυχικά αλλά αντίθετα με θρέφουν και τις επιδιώκω, δεν αισθάνθηκα ποτέ αδημονία για το πότε θα γράψει το θύμα μου και τι θα γράψει...
Κακόμοιρο πουσταριό, όσο εγώ συνέθετα τις φράσεις που σε κρατάνε ξύπνιο τα βράδια και σε στέλνουν στο πιοτί, εσύ έκανες σύνδεση/αποσύνδεση με την ελπίδα ότι θα λάβεις πιο γρήγορα την απάντηση. Και μετά έπεισες βολικά τον εαυτό σου ότι έτσι συνέβη.
Είσαι ο μοναδικός από όσους έχω τραμπουκίσει που κατέφυγαν στον κόσμο του φαντασιακού, δλδ που χρησιμοποίησαν τη φαντασία ως ψυχικό δεκανίκι, για να καταφέρουν με αντιμετωπίσουν.
Ούτε ο Σταματάκης που τον υποτιμάς και νομίζεις ότι είσαι πιο ικανός από αυτόν, έφτασε σε τέτοιο σημείο. Η πρόβλεψη μου, σύμφωνα με τις ως τώρα αντιδράσεις σου, είναι ότι θα σπάσεις γρηγορότερα απ' όλους.
ρούφα λίγη πουτσοκαΐνη που λέει ο σουκεράς![]()
εκλασε ο λουτσοςψωφιμιλα βρωμαει αποψε :'(
σαπισαν τα χυσια στην κωλαρα του νιπλ ;)ψωφιμιλα βρωμαει αποψε :'(
σαπισαν τα χυσια στην κωλαρα του νιπλ ;)