Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καταντια στο  νωντοθρεντ..... αφου εφτασε να ποσταρει μονο ο ταφταρ... :-

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Που είναι ο αμόρφωτος φτωχομπινές; Είμαι καβλωμένος!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ειναι  :) δεν τον γουσταρει καμια, τρωει κοκομπλοκο οταν του μιλανε γυναικες, πιστευει πως το μονο που φταιει ειναι οτι δεν εχει λεφτα αλλα την ιδια στιγμη αφηνει ολες του τις ελπιδες στο στοιχημα.... αν συνεχισει ετσι, το μελλον του ειναι ακριβως αυτο που προεβλεψε ο νικ.... αν δεν το καταλαβαινει με το καλο, θα το καταλαβει με το ζορι....υπαρχει και η περιπτωση να το καταλαβει οταν θα ειναι πλεον πολυ αργα... :) τον ξερουμε πολυ πριν τον μαθεις, εχουμε πληρη φακελο του στη νωντοσια....οταν μιλαει η νωντοσια, οι αλλοι σωπαινουν... :)

Καμμένο χαρτί Μέμο. Ξέρω ότι σε αντίθεση με μένα που είμαι μισάνθρωπος τον τραμπούκισες για καλό σκοπό, αλλά μάταιος κόπος. Πάμε γι' άλλα.

μαλλον εσυ εχεις χασει επαφη με το νωντισμο  ;)

Ποτέ δεν ηταν νωντιστής. Ένας αποτυχημένος φτωχομπινές που χαπακώνεται είναι. Η έμφαση στο μπινές καθώς γνωρίζω ότι επιδιώκει συναντήσεις με ανυποψίαστα μέλη.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ποιοί είναι αυτοί οι όλοι τύπε; Ποιός από τους "φίλους" σου στο σάιτ βγήκε να σε υποστηρίξει όταν έτρωγες τις φάπες σαστισμένος; Κάτι ψέλλισε ο Λάιον να μην παίρνεις σοβαρά το ίντερνετ, με ανησυχία σε ρώτησε ο Άλεξ αν είσαι καλά, αλλά υποστήριξη, δημοσίως τουλάχιστον, δεν είδα από κανέναν. Κατά βάθος χεσμένο σε έχουν αυτοί για τους οποίους προσπαθείς να περισώσεις το προφίλ σου. ;)
Και να το ξέρεις, όταν αποχωρήσεις απ' το σάιτ θα διακόψουν τις επαφές μαζί σου.

Από καμμένους μπατίρηδες βρωμάει ο κόσμος. Κανείς δεν τους ζήλεψε για φίλους.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ο σταμ ειναι μαζι μου πλεον του κλανουν τα αρχιδια ;)

Σου κατσε το τεκνό τελικά; Άντε και καλούς απογόνους!

ρε μεμο εχει σχολη,γυναικα,μπουρδελα οσο μπορει θα καθεται να δινει λιγη χαρα ;)

Ε άστον μωρή καργιόλα να κάτσει λίγο παραπάνω! :2funny:

αλλα εδειξες τις προηγουμενες μερες ;) να ξερεις ομως οτι ψηνω επιστροφη σταματακη.Αν γυρισει θα κλαψει κοσμος :rockon:

Αποκλείεται να πετύχεις ΕΣΥ εκεί που απέτυχα ΕΓΩ!!!

Το βλαμμένο θα επιστρέψει για να βάλει την ψηφοφορία. Τότε είναι που θα ποστάρει το "τελεσίγραφο" (μη χέσω), θα κάνει λίγο φασαρία και θα το ξαναβάλει στα πόδια γιατί δεν αντέχει περισσότερο. Τον ξέρω καλύτερα απ' τον εαυτό του και δεν υπάρχει περίπτωση να διαψευστώ.

Αν έχει αλλάξει όπως λέει και αντέχει την πίεση όπως λέει, ας επιστρέψει τώρα. Αυτός, εσύ και η λερωμένη σερβιέτα, εναντίον της νωντοσυμμορίας.

Εγώ το ξεκαθαρίζω ότι αν τα πράγματα γίνουν όπως δυστυχώς τα έχω προβλέψει, δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου με τις βλακείες του. Ούτε λέξη δε θα γράψω εις απάντηση. Και όλοι οι νωντότυποι θα τον κλάσουν. Χαϊβάνια έχουμε άλλωστε να παίζουμε. :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
νικολακη εχεις βελαξει.Την μια λες οτι δεν ασχολεισαι με κλωτσομπουνια εξω παρα μονο στο τσατ.Χθες εγραψες οτι αποζητας πραγματικη μαχη στο ιντερνετ :grin: την αλλη γραφεις οτι δεν εχεις αδημονια να απαντησεις σε αυτον που επιτιθεσαι αλλα οταν ηθελες να γραψεις τελευταιος ειδες ποσες φορες μπηκα και βγηκα  :2on1: συν οτι με διαβαζεις με προσοχη.Εχεις στερεψει ρε κατατρελο θα σε κανω.Παλι τα ιδια.μισομπουκαλο αγκαλια,αποτυχημενος,νωντοομαδα.Αυριο να γραψεις παλι πουστροχαπακια.Εχεις αποτρελαθει κακομοιρη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
lobotomy.jpg
enjoy your future νικολακη

CCSS13

Ενεργό Μέλος