Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Η σαλατα κραταει τιs ισορροπιεs μαν.........Επισηs και η κοκα κολα διαιτηs
Με το ρεψιμο φευγουν τα περιττα τριγλυκεριδια

τι να σου κάνει και η κόκα κόλα ...  :2funny:

5.png

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είναι μέσα το σκουπίδι του σάιτ;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Είναι μέσα το σκουπίδι του σάιτ;
καταρχην βλεπω δεν εβγαλες την φωτο της πουτσας του πρωην εραστη σου :( κριμα.Κατα δευτερον η γωνια ληψης και η θολουρα δειχνει οτι ησουν στημενος με τα γονατα και ησουν ετοιμος να τον τσιμπουκωσεις και απο το παθος σου και την ταραχη κουνησες το φθηνο κινητο σου  :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ελα βρε νικ ακομα;σε αντιθεση με σενα που τωρα περασε η επηρρεια του φαρμακου σου και εισαι σε θεση να γραψεις ασυναρτησιες και επαναλαμβανομενα μοτιβα μεχρι το πρωι εγω δουλευω.Ξερεις αυτο που εσυ δεν μπορεις να κανεις λογω της καταστασης σου :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευφυολογήματα πέμπτης δημοτικού. Μέχρι πριν λίγες ημέρες παρίστανες το θιγμένο και τώρα μου γράφεις τις ίδιες χαζομαρίτσες που ανταλλάσεις με τα φιλαράκια σου.

Μηδέν υπόληψη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Ευφυολογήματα πέμπτης δημοτικού. Μέχρι πριν λίγες ημέρες παρίστανες το θιγμένο και τώρα μου γράφεις τις ίδιες χαζομαρίτσες που ανταλλάσεις με τα φιλαράκια σου.

Μηδέν υπόληψη.
ω ελα τωρα.Θες να μου πεις οτι χθες δεν σε ξεκλειδωσα καλα και εκλεισες τον φυλλομετρητη γρηγορα;δεν εμπηξες τα μαυρα σου βρωμικα νυχια στις ιδρωμενες και βρωμικες παλαμες σου ουρλιαζοντας και χτυπωντας το κεφαλι σου στον τοιχο;ανοιχτο βιβλιο εισαι κακομοιρη ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
νομιζω οτι ο νικ μας αφησε.Ελπιζω να μην κανει καμμια τρελα :- καληνυχτω και εγω τους θεατες του τσατ και ελπιζουμε απο αυριο στα καλυτερα  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πάρω μέρος σε διαγωνισμό ευφυολογημάτων. Μάλιστα ένας απ' τους λόγους που ξεκίνησα αυτή την επίθεση ήταν ότι είχα αηδιάσει από τα "αστειάκια" που ανταλλάσσετε με βάτραχα, gl και τους άλλους. Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μπορούσες να το κάνεις ούτε εσύ, μετά από όσα έγραψες για τη θιγμένη σου τιμή...

Αν ισχυριστείς τώρα ότι τότε έπαιζες θέατρο δε θα γίνεις πιστευτός από κανέναν.

Είσαι το πιο ανυπόληπτο άτομο του σάιτ. Πουσταριό κανονικό.

υ.γ. Όποιος το διαβάσει αύριο να μην μου πει ότι κατακρίνω τους άλλους και παριστάνω τον υπεράνω. Απεναντίας. Κρίνω τον εαυτό μου με τα ίδια αυστηρά κριτήρια που κρίνω τους υπόλοιπους:

Αν με πιάσετε ποτέ να κάνω το ίδιο, δηλαδή να απειλώ Θεούς και Δαίμονες γιατί μου θίξαν την τιμή, και μετά από λίγο να αρχίσω τις κοντρίτσες και τις εξυπναδίτσες με το άτομο που με έθιξε, όπως κάνω καθημερινά με τα φιλαράκια μου, σας δίνω το δικαίωμα να πάρετε δυο χούφτες λαρδί και να μου γαμήσετε τον κώλο. Γιατί τότε θα έχω γίνει ο CCSS13.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πάρω μέρος σε διαγωνισμό ευφυολογημάτων. Μάλιστα ένας απ' τους λόγους που ξεκίνησα αυτή την επίθεση ήταν ότι είχα αηδιάσει από τα "αστειάκια" που ανταλλάσσετε με βάτραχα, gl και τους άλλους. Αν είχες λίγη τσίπα δε θα μπορούσες να το κάνεις ούτε εσύ, μετά από όσα έγραψες για τη θιγμένη σου τιμή...

Αν ισχυριστείς τώρα ότι τότε έπαιζες θέατρο δε θα γίνεις πιστευτός από κανέναν.

Είσαι το πιο ανυπόληπτο άτομο του σάιτ. Πουσταριό κανονικό.

υ.γ. Όποιος το διαβάσει αύριο να μην μου πει ότι κατακρίνω τους άλλους και παριστάνω τον υπεράνω. Απεναντίας. Κρίνω τον εαυτό μου με τα ίδια αυστηρά κριτήρια που κρίνω τους υπόλοιπους:

Αν με πιάσετε ποτέ να κάνω το ίδιο, δηλαδή να απειλώ Θεούς και Δαίμονες γιατί μου θίξαν την τιμή, και μετά από λίγο να αρχίσω τις κοντρίτσες και τις εξυπναδίτσες με το άτομο που με έθιξε, όπως κάνω καθημερινά με τα φιλαράκια μου, σας δίνω το δικαίωμα να πάρετε δυο χούφτες λαρδί και να μου γαμήσετε τον κώλο. Γιατί τότε θα έχω γίνει ο CCSS13.
σε επιασα :birdman: δεν φταιω εγω που δεν ειχες ποτε τον ανδρισμο να με συναντησεις τετ-α-τετ  :2on1: μου ειπες οτι εσυ εισαι μονο ιντερνετ γουωριορ.Αν ηξερα την κατασταση σου ομως μπορει και να μην σου εβριζα την οικογενεια.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
βρε νικ δεν ειναι αναγκη να περιμενεις ποτε θα βγω για να ποσταρεις.Κατσε και αντιμετωπισε με  :birdman: πως εκανες με το σταματακη;  :zfuck:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν πιάσω τον κώλο μιας γυναίκας στο δρόμο, μπορεί να μην έχει τη δύναμη να με δείρει, αλλά σίγουρα θα εκφράσει την αγανάκτηση της. Δεν θα αρχίσει τα πειράγματα και τις εξυπνάδες, εκτός και αν της άρεσε αυτό που έκανα και θέλει να τη γαμήσω.

Προσπαθώ να στα εξηγήσω με παραδείγματα μπας και καταλάβεις.

Εσένα σε ρώτησα: Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα ξεπλύνεις τη ντροπή σου με το αίμα μου, τι προτίθεσαι να κάνεις;

Και με άρχισες στα αστειάκια!!!  :uglystupid:

Τις ίδιες μαλακιούλες που γράφεις τόσους μήνες με τους διάφορους εδώ μέσα.

Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω το ίδιο. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Οφέλιμο ήταν νομίζω που την επισήμανα για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τη διαφορά του άντρα απ' τον πούστη.

Καληνύχτα σας!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αν πιάσω τον κώλο μιας γυναίκας στο δρόμο, μπορεί να μην έχει τη δύναμη να με δείρει, αλλά σίγουρα θα εκφράσει την αγανάκτηση της. Δεν θα αρχίσει τα πειράγματα και τις εξυπνάδες, εκτός και αν της άρεσε αυτό που έκανα και θέλει να τη γαμήσω.

Προσπαθώ να στα εξηγήσω με παραδείγματα μπας και καταλάβεις.

Εσένα σε ρώτησα: Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα ξεπλύνεις τη ντροπή σου με το αίμα μου, τι προτίθεσαι να κάνεις;

Και με άρχισες στα αστειάκια!!!  :uglystupid:

Τις ίδιες μαλακιούλες που γράφεις τόσους μήνες με τους διάφορους εδώ μέσα.

Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω το ίδιο. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Οφέλιμο ήταν νομίζω που την επισήμανα για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τη διαφορά του άντρα απ' τον πούστη.

Καληνύχτα σας!
ψυχασθενη φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα μπας και το καταλαβεις.Εμεις οι νορμαλ που εχουμε φιλους,προσωπικη ζωη,υγιεις σχεσεις το ιντερνετ το εχουμε για διασκεδαση.Εσυ που δεν μπορεις να βγεις εξω,ηλικιακα εισαι νομιζω μεταξυ ταφταρ και μενα,ανεργος,πουστης και φτωχος που την μια το παιζεις καθηγητης και την αλλη φοιτητης(που να θυμασαι στην μεγκλα σου)θεωρεις το ιντερνετ το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη σου.Ανικανος οπως εισαι να συναψεις σχεσεις ακομα και με παππουδες ενεργητικους,στριμωγμενος σε ενα μικρο σπιτι και να σε συντηρουν οι γονεις σου νομιζεις οτι ολοι εχουμε την ψυχασθενικη καυλαντα σου να το παιζουμε ιντερνετ γουωριορς.Κανεις λαθος ομως.Απλα στο τελος θα δωσεις τερμα στην ζωη σου ειναι μαθηματικα βεβαιο μολις ξεφτυλιστεις παλι εδω και δεν θα εχεις το κουραγιο να ξανακανεις κλωνο  ;) καληνυχτα σου και αλλη φορα θα με αντιμετωπιζεις στα ισια και οχι πουστικα περιμενοντας να φυγω.  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πάρω μέρος σε διαγωνισμό ευφυολογημάτων. Μάλιστα ένας απ' τους λόγους που ξεκίνησα αυτή την επίθεση ήταν ότι είχα αηδιάσει από τα "αστειάκια" που ανταλλάσσετε με βάτραχα, gl και τους άλλους.
λαθρεμποριο μπερντμαν καναμε...... :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom