Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
συζητας κι ολας με τη χουφτα σου? της εχεις δωσει και ονομα μηπως?![]()
ελα σκασε μας έπρηξες.
τραβα παιξε με τις κουκλες σου μικρεελα σκασε μας έπρηξες.
εσυ που ανοιγεις διαλογο με την κωλοτρυπιδα σου τον λουστ τα λες αυτα;συζητας κι ολας με τη χουφτα σου? της εχεις δωσει και ονομα μηπως?![]()
σου εχει γινει εμμονη ο ΝΩΝΤΑΣ ;) αρρωστια....που να σε γαμαγε κι ολαςνώντα την λέωτην φτύνω πρώτα να γλιστράει
![]()
Τι παραδεχθηκε ρε λεβεντη μου?Ο ιδιος το παραδεχθηκε.
εχεις καταντησει γραφικος μαν.... :-εσυ που ανοιγεις διαλογο με την κωλοτρυπιδα σου τον λουστ τα λες αυτα;
εγω σταματαω εδω μαν και τον αφηνω για αποψε γιατι ελαβα πμ οτι ειναι στα προθυρα αυτοκτονιας με φαλαφελ ο χοντρος και εχει ψυχολογικα λεει.....αν δεν σταματησουμε να τον τραμπουκιζουμε θα χωσει ενα φαλαφελ στον κωλο του με καυτερη σαλτσα και θα διαπραξει αυτοχειριανώντα την λέωτην φτύνω πρώτα να γλιστράει
![]()
εγω σταματαω εδω μαν και τον αφηνω για αποψε γιατι ελαβα πμ οτι ειναι στα προθυρα αυτοκτονιας με φαλαφελ ο χοντρος και εχει ψυχολογικα λεει.....αν δεν σταματησουμε να τον τραμπουκιζουμε θα χωσει ενα φαλαφελ στον κωλο του με καυτερη σαλτσα και θα διαπραξει αυτοχειρια
δεν ερχεσαι ομως τρολακι να μου τα πεις απο κοντα γυναικωτε μου ;)εγω σου ειπα εχω υπομονηΤι να σου απαντήσω ρε κίναιδε που αφήνεις και μούσι όπως προστάζει η χιπστερομόδα των πούστηδων;
Τι μπορώ να πω σε έναν άνθρωπο που δεν ντρέπεται να είναι ξεκωλιάρης;
Σε αυτό το σάιτ είσαι τελειωμένος. Όπου εμφανίζεται το νικ CCSS, θα λένε όλοι "να ο ναρκομανής ομοφυλόφιλος που τον έβγαλε ο Νικ07 από τα ρούχα του".
Ρε αρσενοκοίτη, μπορείς να αντικρούσεις κάτι από αυτά που σου καταλογίζω;
Μωρή αποτυχημένη επαγγελματικά αδέρφω, τι είναι ψέματα από αυτά που λέω για σένα;
Γιατί τσιρίζεις σαν υστερική αδερφή και δεν απαντάς συγκεκριμένα;
Γίνεσαι λιγότερο πούστης απειλώντας με; Λιγότερο χαπάκιας; Λιγότερο άχρηστος ακόμα και στο να υποστηρίξεις τον εαυτό σου;
Έγινε λιγότερο ΑΜΕΑ ο Αχαχούχας απειλώντας με;
Τα ίδια ακριβώς που γράφεις εσύ, έγραφε και αυτός.
Τον πέρασε κανείς για λιγότερο Αχαχούχα, ρε κουνιστέ πανίβλακα;;;
Γιατί να περάσουν εσένα για λιγότερο αδερφή που με το παραμικρό μπήγεις τις τσιρίδες;
Ρε κίναιδε, ούτε ένα ποστ, ούτε ένα, δεν στάθηκες ικανός να γράψεις με αντρίκια ψυχραιμία!
Με την πρώτη σφαίρα κατέβασες το στενό χιπστερ παντελόνι σου και μας τρύπησες τα τύμπανα!
Πόσο σοβαρά να πάρω έναν τέτοιο άνθρωπο για να του απαντήσω κιόλας; Σύνελθε και προσπάθησε να καταλάβεις:
Μόνο για φτύσιμο είσαι.
πιτσιρικο ελα απο κονταΠουστροχαπάκια μην τολμήσεις να πειράξεις παιδί από το σάιτ γιατί θα σε τυλίξω σε μια κόλα χαρτί και θα σε στείλω στη στενή να σε πισωγλεντάνε. Μαζί μου έχεις λογαριασμούς. Σκουπίδι.
σκασε ρε βλακα ανικανε να περασεις εστω για ενα γαμω-διπλωμα μηχανης.Αποτυχημενε κουριερ με συγκοινωνιααλήθεια είναι αυτό απόψε συζητούσαμε αναμνήσεις από την σχολή και δεν ήμουν ούτε στις μισές από αυτές είχα επιλέξει να κοιμάμαι![]()
θα μπορούσα να τα είχα γράψει κι εγώ αυτά![]()
δεν ερχεσαι ομως τρολακι να μου τα πεις απο κοντα γυναικωτε μου ;)εγω σου ειπα εχω υπομονη![]()
Πάρε νούμερο και περίμενε στη σειρά. Πρώτα θα με δείρει ο κυαλάκιας, μετά ο μογγόλος και μετά εσύ.
Μέχρι να έρθει εκείνη μέρα όμως τι θα κάνεις; Θα κάτσεις με τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά να τρως τις ψωλιές;
Οι παιδαριώδεις απειλές σου είναι δημόσια ομολογία του πόσο πολύ σε πόνεσαν όσα έγραψα.
(Μην το αρνηθείς σαν υποκριτική αδελφή... Το repost είναι εύκολο αλλά βαρετό.)
Ιδιαίτερα γέλασα με την ψυχική σου κατάσταση διαβάζοντας τα μηνύματα της Παρασκευής που με περίμενες όλο το βράδυ να σε βρίσω (φαντάζομαι με το μπουκάλι ουίσκυ στο πλάι) ποστάροντας θλιμμένα τραγούδια και ζητιανεύοντας λίγη ηθική υποστήριξη από όποιον πέρναγε απ' το τσατ...
Κάβλα!
Η χρήση ουσίων πάει πακέτο με μεγάλες ψυχολογικές ανεπάρκειες.
Αλλά εδώ διακρίνω και κάτι άλλο:
Σε διακατέχει μεμψιμοιρία. Αυτή είναι ο λόγος που δεν έριξες ούτε μια σφαίρα, έτσι για την τιμή των όπλων, στη διαμάχη μας. Μοναδικός απ' όλους όσους έχω τραμπουκίσει στο σάιτ...
Μα αυτή σου η μεμψιμοιρία δε σε κράτησε πίσω και στη ζωή;
εξαιρετική ανάλυση![]()
![]()
Μαζεψου βρε μαλακα , κολαούζος του εγινες ... αφου το γραφει δεν γαμαει πουστρακια , δεν εχεις ελπιδες
εγώ επικροτώ την ορθότητα της ψυχανάλυσης εσύ πετάγεσαι όπως πάντα σαν την πούτσα να υπερασπιστείς τον γαμιά σου ;) αν σπάσει και φύγει μην ανησυχείς είμαι εγώ εδώ πάντα για σένα να σου φροντίζω τον κώλο![]()