Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚ7 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;ΤΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΡΕ.ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΝΩΝΤΑ ΜΕΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ

Πουστροχαπάκια μην τολμήσεις να πειράξεις παιδί από το σάιτ γιατί θα σε τυλίξω σε μια κόλα χαρτί και θα σε στείλω στη στενή να σε πισωγλεντάνε. Μαζί μου έχεις λογαριασμούς. Σκουπίδι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚ7 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;ΤΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΡΕ.ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΝΩΝΤΑ ΜΕΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ

Τι να σου απαντήσω ρε κίναιδε που αφήνεις και μούσι όπως προστάζει η χιπστερομόδα των πούστηδων;

Τι μπορώ να πω σε έναν άνθρωπο που δεν ντρέπεται να είναι ξεκωλιάρης;

Σε αυτό το σάιτ είσαι τελειωμένος. Όπου εμφανίζεται το νικ CCSS, θα λένε όλοι "να ο ναρκομανής ομοφυλόφιλος που τον έβγαλε ο Νικ07 από τα ρούχα του".

Ρε αρσενοκοίτη, μπορείς να αντικρούσεις κάτι από αυτά που σου καταλογίζω;

Μωρή αποτυχημένη επαγγελματικά αδέρφω, τι είναι ψέματα από αυτά που λέω για σένα;

Γιατί τσιρίζεις σαν υστερική αδερφή και δεν απαντάς συγκεκριμένα;

Γίνεσαι λιγότερο πούστης απειλώντας με; Λιγότερο χαπάκιας; Λιγότερο άχρηστος ακόμα και στο να υποστηρίξεις τον εαυτό σου;

Έγινε λιγότερο ΑΜΕΑ ο Αχαχούχας απειλώντας με;

Τα ίδια ακριβώς που γράφεις εσύ, έγραφε και αυτός.

Τον πέρασε κανείς για λιγότερο Αχαχούχα, ρε κουνιστέ πανίβλακα;;;

Γιατί να περάσουν εσένα για λιγότερο αδερφή που με το παραμικρό μπήγεις τις τσιρίδες;

Ρε κίναιδε, ούτε ένα ποστ, ούτε ένα, δεν στάθηκες ικανός να γράψεις με αντρίκια ψυχραιμία!

Με την πρώτη σφαίρα κατέβασες το στενό χιπστερ παντελόνι σου και μας τρύπησες τα τύμπανα!

Πόσο σοβαρά να πάρω έναν τέτοιο άνθρωπο για να του απαντήσω κιόλας; Σύνελθε και προσπάθησε να καταλάβεις:

Μόνο για φτύσιμο είσαι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ό,τι άλλο έγραψες θα το διαβάσω όταν γυρίσω απ' τη βόλτα μου. Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο, να είσαι σίγουρος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι να σου απαντήσω ρε κίναιδε που αφήνεις και μούσι όπως προστάζει η χιπστερομόδα των πούστηδων;

Τι μπορώ να πω σε έναν άνθρωπο που δεν ντρέπεται να είναι ξεκωλιάρης;

Σε αυτό το σάιτ είσαι τελειωμένος. Όπου εμφανίζεται το νικ CCSS, θα λένε όλοι "να ο ναρκομανής ομοφυλόφιλος που τον έβγαλε ο Νικ07 από τα ρούχα του".

Ρε αρσενοκοίτη, μπορείς να αντικρούσεις κάτι από αυτά που σου καταλογίζω;

Μωρή αποτυχημένη επαγγελματικά αδέρφω, τι είναι ψέματα από αυτά που λέω για σένα;

Γιατί τσιρίζεις σαν υστερική αδερφή και δεν απαντάς συγκεκριμένα;

Γίνεσαι λιγότερο πούστης απειλώντας με; Λιγότερο χαπάκιας; Λιγότερο άχρηστος ακόμα και στο να υποστηρίξεις τον εαυτό σου;

Έγινε λιγότερο ΑΜΕΑ ο Αχαχούχας απειλώντας με;

Τα ίδια ακριβώς που γράφεις εσύ, έγραφε και αυτός.

Τον πέρασε κανείς για λιγότερο Αχαχούχα, ρε κουνιστέ πανίβλακα;;;

Γιατί να περάσουν εσένα για λιγότερο αδερφή που με το παραμικρό μπήγεις τις τσιρίδες;

Ρε κίναιδε, ούτε ένα ποστ, ούτε ένα, δεν στάθηκες ικανός να γράψεις με αντρίκια ψυχραιμία!

Με την πρώτη σφαίρα κατέβασες το στενό χιπστερ παντελόνι σου και μας τρύπησες τα τύμπανα!

Πόσο σοβαρά να πάρω έναν τέτοιο άνθρωπο για να του απαντήσω κιόλας; Σύνελθε και προσπάθησε να καταλάβεις:

Μόνο για φτύσιμο είσαι.

θα μπορούσα να τα είχα γράψει κι εγώ αυτά :thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσυ ξεκίνα να γραφεις διαθήκη σου ,οσο προλαβαίνεις ,  να πεις που θα αφησεις το ποδηλατάκι σου  :)

θα σου δώσω τις βοηθητικές του να κάνεις πατέντα μηχάνημα για κοιλιακούς σαν το τόρσο τάιγκερ :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
θα σου δώσω τις βοηθητικές του να κάνεις πατέντα μηχάνημα για κοιλιακούς σαν το τόρσο τάιγκερ :)

Να μου τις δωσεις να τις βαλω στα αυτια του Ταφταρ και να τον κανω τρόλεϊ  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ειχα ρωτησει τον νωντα(lustforlife) αμα ηταν ο luster ενας τυπος που εμπαινε στο Ιντερνετ και εψαχνε πουτσες εμπαινε και στο Menshealth παλιοτερα και ψωνιζοταν και μου ειπε ΠΩΣ ειναι αυτος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

του επιτέθηκε και πόνεσε στο τέλος :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ειχα ρωτησει τον νωντα(lustforlife) αμα ηταν ο luster ενας τυπος που εμπαινε στο Ιντερνετ και εψαχνε πουτσες εμπαινε και στο Menshealth παλιοτερα και ψωνιζοταν και μου ειπε ΠΩΣ ειναι αυτος.
λογικο ακουγεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom