Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και εγω ηλιθιε σχολιαζω την απαντηση σου , που βλεπεις βρε μαλακα την υπερασπιση ?? οτι να ναι γραφεις παλι , εισαι και δικηγορος μαλάκα ... :jerking: για σενα γραφω και οτι κοιτας να του γινεις κολαουζος για να τον εχεις απο κοντα μαλακα μην ασχοληθεί μαζι σου και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα ..Το κωλο μου εσυ μονο ετσι μπορεις να τον βλεπεις  :shit: να σε χεζει μεσα στο λαρύγγι σου .

δεν φοβάμαι νικνέιμς εγώ προφέσορα :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Πάρε νούμερο και περίμενε στη σειρά. Πρώτα θα με δείρει ο κυαλάκιας, μετά ο μογγόλος και μετά εσύ. :tooth:

Μέχρι να έρθει εκείνη μέρα όμως τι θα κάνεις; Θα κάτσεις με τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά να τρως τις ψωλιές;

Οι παιδαριώδεις απειλές σου είναι δημόσια ομολογία του πόσο πολύ σε πόνεσαν όσα έγραψα.  :humpleg:
(Μην το αρνηθείς σαν υποκριτική αδελφή... Το repost είναι εύκολο αλλά βαρετό.)

Ιδιαίτερα γέλασα με την ψυχική σου κατάσταση διαβάζοντας τα μηνύματα της Παρασκευής που με περίμενες όλο το βράδυ να σε βρίσω (φαντάζομαι με το μπουκάλι ουίσκυ στο πλάι :grin:) ποστάροντας θλιμμένα τραγούδια και ζητιανεύοντας λίγη ηθική υποστήριξη από όποιον πέρναγε απ' το τσατ...

Κάβλα! :cum:

Η χρήση ουσίων πάει πακέτο με μεγάλες ψυχολογικές ανεπάρκειες. :)

Αλλά εδώ διακρίνω και κάτι άλλο:
Σε διακατέχει μεμψιμοιρία. Αυτή είναι ο λόγος που δεν έριξες ούτε μια σφαίρα, έτσι για την τιμή των όπλων, στη διαμάχη μας. Μοναδικός απ' όλους όσους έχω τραμπουκίσει στο σάιτ...

Μα αυτή σου η μεμψιμοιρία δε σε κράτησε πίσω και στη ζωή;

αυτόν τον αφοπλιστικά σκατόψυχο τρόπο γραφής που ομολογώ μου άρεσε πολύ μόνο ο Πάνας τον είχε  :rolleyes:   :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Πάρε νούμερο και περίμενε στη σειρά. Πρώτα θα με δείρει ο κυαλάκιας, μετά ο μογγόλος και μετά εσύ. :tooth:

Μέχρι να έρθει εκείνη μέρα όμως τι θα κάνεις; Θα κάτσεις με τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά να τρως τις ψωλιές;

Οι παιδαριώδεις απειλές σου είναι δημόσια ομολογία του πόσο πολύ σε πόνεσαν όσα έγραψα.  :humpleg:
(Μην το αρνηθείς σαν υποκριτική αδελφή... Το repost είναι εύκολο αλλά βαρετό.)

Ιδιαίτερα γέλασα με την ψυχική σου κατάσταση διαβάζοντας τα μηνύματα της Παρασκευής που με περίμενες όλο το βράδυ να σε βρίσω (φαντάζομαι με το μπουκάλι ουίσκυ στο πλάι :grin:) ποστάροντας θλιμμένα τραγούδια και ζητιανεύοντας λίγη ηθική υποστήριξη από όποιον πέρναγε απ' το τσατ...

Κάβλα! :cum:

Η χρήση ουσίων πάει πακέτο με μεγάλες ψυχολογικές ανεπάρκειες. :)

Αλλά εδώ διακρίνω και κάτι άλλο:
Σε διακατέχει μεμψιμοιρία. Αυτή είναι ο λόγος που δεν έριξες ούτε μια σφαίρα, έτσι για την τιμή των όπλων, στη διαμάχη μας. Μοναδικός απ' όλους όσους έχω τραμπουκίσει στο σάιτ...

Μα αυτή σου η μεμψιμοιρία δε σε κράτησε πίσω και στη ζωή;
με μια διαφορα μικρε.Εσυ νομιζεις οτι κανεις κατι ενω εγω απλα περιμενω :) αγωνιας να δεις τι θα σου απαντησω.Ειμαι σιγουρος οτι καυλωσες οταν σου εβριζα την μανουλα μιας και απο οτι φαινεται για να μην αντιδρασεις σιγουρα οταν γαμιοτανε με τον πατερα σου η τον κερατωνε πολλες φορες εβλεπες μικρος και κατεχομενος απο Οιδιποδειο συμπλεγμα εβγαζες το πουλακι σου και τον επαιζες.Σε χαραξε βαθεια αυτη η κατασταση.Ισως να σε χαιδευε και οταν σε επλενε και τα εχασες κακομοιρη.Αν νομιζεις οτι με αυτα μπορεις να μου κανεις ζημια εισαι μαλακακος.Διασκεδαζω.Κατσε τρολαρε εσυ στο νετ χωρις ζωη,φιλους και γυναικα φοιτητακο και ασε τους αντρες να βγαινουν και να διασκεδαζουν.Το μελλον σου ειναι ο βατραχος που βλεπει παντου κλωνους και βριζει ολα τα γυναικεια νικ ανικανος να συναψει μια υγιη σχεση.Περιμενω με αγωνια την απαντηση σου :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
δεν φοβάμαι νικνέιμς εγώ προφέσορα :2on1:
μονο τις γυναικες και τις εξετασεις για διπλωμα φοβασαι εσυ και για αυτο καλυπτεις τις βιολογικες σου αναγκες πληρωνοντας κιολας χοντρες,πρεζουδες και ασχημες :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αυτόν τον αφοπλιστικά σκατόψυχο τρόπο γραφής που ομολογώ μου άρεσε πολύ μόνο ο Πάνας τον είχε  :rolleyes:   :)
μου περασε απο το μυαλο.Σιγουρα κλωνος ειναι και μαλιστα τον ξερει ο μεμουκος :grin: οταν τον δω απο κοντα τον μεμο πιστευω να μου πει  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
o νωντας μας ενωνει  :priest: ο νωντας ειναι η αληθεια.....ο νωντας ειναι το προτυπο....αφηστε τα μιση και πιαστε τον κυαλακια  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
o νωντας μας ενωνει  :priest: ο νωντας ειναι η αληθεια.....ο νωντας ειναι το προτυπο....αφηστε τα μιση και πιαστε τον κυαλακια  :rockon:
βρε βρε βρε.Καλως τον μεμουκο.Σταματακης μορφη ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και τωρα ενασυνθημα που ολους μας ενωνει: σταμουλη... κυαλακια.... κοτοπουλακια..., αμα σε πετυχουμε θα σου φυγουν τα κακακια  :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
μονο τις γυναικες και τις εξετασεις για διπλωμα φοβασαι εσυ και για αυτο καλυπτεις τις βιολογικες σου αναγκες πληρωνοντας κιολας χοντρες,πρεζουδες και ασχημες :)

:2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
και τωρα ενασυνθημα που ολους μας ενωνει: σταμουλη... κυαλακια.... κοτοπουλακια..., αμα σε πετυχουμε θα σου φυγουν τα κακακια  :rockon: :rockon:
οχι πλεον εχει προστασια :) θα του κλασετε τα αρχιδια  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα σου βαλω τα φαλάφελ υποθετα ρε μαλακισμενο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οχι πλεον εχει προστασια :) θα του κλασετε τα αρχιδια  ;)
τυπε, μην πας αντιθετα στο νομο του ΝΩΝΤΑ  ;)  "ους ΝΩΝΤΑΣ απαξιωσεν, ανθρωπος μη συγχωρηθετω" λεει το νωντοευαγγελιο... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

που ειναι ο billy13 να βαλει τον αγιο νωντα  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τυπε, μην πας αντιθετα στο νομο του ΝΩΝΤΑ  ;)  "ους ΝΩΝΤΑΣ απαξιωσεν, ανθρωπος μη συγχωρηθετω" λεει το νωντοευαγγελιο... ;)
με κερδισε και με μαγνητισε η προσωπικοτητα του σταματακη ;) αρα πλεον κλαστε του τα αρχιδια  :) ταδε εφη CCSS13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom