Κάτσε να δω τη λίστα πρώτα...........να ψηφισεις βατραχο![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Κάτσε να δω τη λίστα πρώτα...........να ψηφισεις βατραχο![]()
ασε την λιστα πουστοβατραχο λεμε και τα μυαλα στα μπλεντερΚάτσε να δω τη λίστα πρώτα...........![]()
ε καλα νικαμε κατα κρατοςε... εκει κ αν τους εχουμε για πλακα![]()
καλα μην το λες αυτοε... εκει κ αν τους εχουμε για πλακα![]()
καλα κατσε να μπειασε την λιστα πουστοβατραχο λεμε και τα μυαλα στα μπλεντερ![]()
καλα μην το λες αυτοκαλα κατσε να μπει
![]()
ελα ρε μεμοη νωντοσυμμορια δε θα συναινεσει στο να βρει λογο υπαρξης ο κυαλακιας κλαρινοκοτοπουλακιας.απαγορευουμε ρητα την αναρτηση της κλαρινοπιρφοροχηφοφοριας του
την εχει δει και βεντετα ο μπουλης....
![]()
πήρε το αυτί μου ότι θα ξεκινήσει και εδώ τις guest εμφανίσεις μέχρι την ημέρα που θα αναρτήσει την ψηφοφορία για το mr.malakas της χρονιάςη νωντοσυμμορια δε θα συναινεσει στο να βρει λογο υπαρξης ο κυαλακιας κλαρινοκοτοπουλακιας.απαγορευουμε ρητα την αναρτηση της κλαρινοπιρφοροψηφοφοριας του
την εχει δει και βεντετα ο μπουλης....
![]()
να τη βαλει καποιος αλλος την ψηφοφορια ;) δε θα επιτρεψουμε να χαρει ουτε δευτερολεπτο ο κλαρινοπιρφοραγαπουλοκυαλακιαςελα ρε μεμοοχι ρε ασε τον θα εχει τρελο γλεντι
![]()
να μπειπήρε το αυτί μου ότι θα ξεκινήσει και εδώ τις guest εμφανίσεις μέχρι την ημέρα που θα αναρτήσει την ψηφοφορία για το mr.malakas της χρονιάς
βοηθησε μπιλαρας καιρια ;)να τη βαλει καποιος αλλος την ψηφοφορια ;) δε θα επιτρεψουμε να χαρει ουτε δευτερολεπτο ο κλαρινοπιρφοραγαπουλοκυαλακιας![]()
ας ερθει και θα καλοπερασει πες του ;)πήρε το αυτί μου ότι θα ξεκινήσει και εδώ τις guest εμφανίσεις μέχρι την ημέρα που θα αναρτήσει την ψηφοφορία για το mr.malakas της χρονιάς
πήρε το αυτί μου ότι θα ξεκινήσει και εδώ τις guest εμφανίσεις μέχρι την ημέρα που θα αναρτήσει την ψηφοφορία για το mr.malakas της χρονιάς
παραδεχεται οτι εχει ασπαστει τον κλαρινογαμπρισμο και οτι κυνηγαει ξινες ελλεηνίδεςας ερθει και θα καλοπερασει πες του ;)
ρε μαν στο διπλα σαιτ ειναι ονλαιν λιγοτερα ατομα απο τους κλωνους τους δικους μου.....τι μας λες τωρα;ε καλα νικαμε κατα κρατος![]()
θα τον λιωσουμεπαραδεχεται οτι εχει ασπαστει τον κλαρινογαμπρισμο και οτι κυνηγαει ξινες ελλεηνίδες
ρε μαν στο διπλα σαιτ ειναι ονλαιν λιγοτερα ατομα απο τους κλωνους τους δικους μου.....τι μας λες τωρα;
ρε μαν στο διπλα σαιτ ειναι ονλαιν λιγοτερα ατομα απο τους κλωνους τους δικους μου.....τι μας λες τωρα;
λες να τον πετυχουμε την ημερα που θα πεσει βολταρισμα;θα τον λιωσουμε![]()
περνει 40 τηλεφωνα πριν κατεβει για να γλυψει ελσοπατουσες μη τυχον και ειμαι κατω...λες να τον πετυχουμε την ημερα που θα πεσει βολταρισμα;![]()