ταφταρακο ελειπες καιρο αλλαξαν τα κοζια ;) αν τολμησει και βαλει νιπλ θα βγαλεις αιμα και απο τα μηλιγγιακαλα τραγουδα ρωτα τον ποιος εβγαλε περσι τον μπολντ![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
ταφταρακο ελειπες καιρο αλλαξαν τα κοζια ;) αν τολμησει και βαλει νιπλ θα βγαλεις αιμα και απο τα μηλιγγιακαλα τραγουδα ρωτα τον ποιος εβγαλε περσι τον μπολντ![]()
Εγώ φταίω........αλλά είμαι καλό παιδί ρε γμτ..........![]()
πουστριλικι μαν πουστριλικιταφταρακο ελειπες καιρο αλλαξαν τα κοζια ;) αν τολμησει και βαλει νιπλ θα βγαλεις αιμα και απο τα μηλιγγια![]()
ετσι να εισαι απικοτι παιζει;; διαμπουρδελικο πρωταθλημα μαλακιας;;;
Γουσταρω![]()
![]()
![]()
και σ αυτο τους εχουμε χαλαρα.....εχουμε πιο πολλους μαλακες στο μπουτι παιζει;; διαμπουρδελικο πρωταθλημα μαλακιας;;;
Γουσταρω![]()
![]()
![]()
πανταετσι να εισαι απικο![]()
ναι αλλα ολο και διωχνετε και μιωνεται το teamκαι σ αυτο τους εχουμε χαλαρα.....εχουμε πιο πολλους μαλακες στο μπου![]()
εμεις ομως τυπε εχουμε και ακαδημια σαν τον παναθηναικο και βγαινουν καθε τοσο νεα τσικο ταλαντουχα στην μαλακια.....πανταναι αλλα ολο και διωχνετε και μιωνεται το team
![]()
εμεις ομως τυπε εχουμε και ακαδημια σαν τον παναθηναικο και βγαινουν καθε τοσο νεα τσικο ταλαντουχα στην μαλακια.....
εγω;αφου το ξερεις ειμαι κυριοςνα ενα ας πουμε....![]()
![]()
Αλήθεια είναι............. :Sκαι σ αυτο τους εχουμε χαλαρα.....εχουμε πιο πολλους μαλακες στο μπου![]()
εμεις ομως τυπε εχουμε και ακαδημια σαν τον παναθηναικο και βγαινουν καθε τοσο νεα τσικο ταλαντουχα στην μαλακια.....
να ψηφισεις βατραχοΑλήθεια είναι............. :S
με ιπποτη69 (μαλακια με κωλοδαχτυλο) ΚΑΙ φοιτητηγιαννενα (αλληλομαλακια-κοινως αγαπατε αλληλους) ειμαστε απο τωρα νικητες του γαλαξια
αντε λοιπον να βαλουμε και την κουπα διπλα στον γλομπομε ιπποτη69 (μαλακια με κωλοδαχτυλο) ΚΑΙ φοιτητηγιαννενα (αλληλομαλακια-κοινως αγαπατε αλληλους) ειμαστε απο τωρα νικητες του γαλαξια
το αποτελεσμα θα το κρινουν οι κλωνοιαντε λοιπον να βαλουμε και την κουπα διπλα στον γλομπο![]()
ε... εκει κ αν τους εχουμε για πλακατο αποτελεσμα θα το κρινουν οι κλωνοι![]()