Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 742
- Πόντοι
- 656
[move] [/move]
ελα μονο 200 θα χαλασεις.Λουλουδια και εξτρα μπουκαλι δικα μου
ρε μλκα σκανε τελη κυκλοφοριας
πρεπει να περασω και κτεο με προστιμο φυσικα
γαμησε μας 500 ευρω μονο για το χρεπι
ε θα σε γαμησω σουβλακι μαζι με τους αλλους 2[move] [/move]
και δε παω να ξεσκιστω στο γαμησιελα μονο 200 θα χαλασεις.Λουλουδια και εξτρα μπουκαλι δικα μου
ρε γαμημενε ρευματοπληκτε αλλο οι πουτανες,αλλο οι γυναικες,αλλο τα μπουζουκια και αλλο ο πουστης ο πακιστανος βιαστηςκαι δε παω να ξεσκιστω στο γαμησι
4 στουντιο ειναι
σιγα μην ερθω να δω τη πουστρα και τα μπαζοελληνιδακια
τυπε πρεπει να νικησει ο δικος μας μαλακας οπωσδηποτε.....αρα πρεπει να επιλεξουμε με προσοχη τον μαλακα του σαιτ.....δεν αρκει να ειναι λιγο μαλακας ή να μην τον γουσταρουμε.....πρεπει η μαλακια του να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα......θα ειναι σκληρη η μαχηλοιπον παραπληγες,αλανια,πουστηδες και παλληκαρια ο σταματακης εβγαλε το συστημα του μιστερ μαλακα.2 ισαξια τουρνουα ενα εδω και ενα διπλα και οι νικητες μαλακες των 2 σαιτ θα διαγωνιστουν στο τελος για τον υπερ-μαλακα της υφηλιου ευελπιστουμε ολοι σε πολυ καλο πλασαρισμα πουστοβατραχου και κρεμασμα του απο το παλιο πολυφωτο της γκαρσονιερας του
λοιπον παραπληγες,αλανια,πουστηδες και παλληκαρια ο σταματακης εβγαλε το συστημα του μιστερ μαλακα.2 ισαξια τουρνουα ενα εδω και ενα διπλα και οι νικητες μαλακες των 2 σαιτ θα διαγωνιστουν στο τελος για τον υπερ-μαλακα της υφηλιου ευελπιστουμε ολοι σε πολυ καλο πλασαρισμα πουστοβατραχου και κρεμασμα του απο το παλιο πολυφωτο της γκαρσονιερας του
;)Πάλι καλά που είμαι εγώ....και κάνω τον μεσάζοντα.............
τυπε πρεπει να νικησει ο δικος μας μαλακας οπωσδηποτε.....αρα πρεπει να επιλεξουμε με προσοχη τον μαλακα του σαιτ.....δεν αρκει να ειναι λιγο μαλακας ή να μην τον γουσταρουμε.....πρεπει η μαλακια του να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα......θα ειναι σκληρη η μαχη
στα χαρακωματα λοιπον του εστειλα και την λιστα taftaarτυπε πρεπει να νικησει ο δικος μας μαλακας οπωσδηποτε.....αρα πρεπει να επιλεξουμε με προσοχη τον μαλακα του σαιτ.....δεν αρκει να ειναι λιγο μαλακας ή να μην τον γουσταρουμε.....πρεπει η μαλακια του να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα......θα ειναι σκληρη η μαχη
Τώρα το είδες το ποστ μωρή κυρία....? Άφησες εμένα και τον ccss13......να κάνουμε όλη την δουλειά........τυπε πρεπει να νικησει ο δικος μας μαλακας οπωσδηποτε.....αρα πρεπει να επιλεξουμε με προσοχη τον μαλακα του σαιτ.....δεν αρκει να ειναι λιγο μαλακας ή να μην τον γουσταρουμε.....πρεπει η μαλακια του να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα......θα ειναι σκληρη η μαχη
του ειπα να σε βαλει να σε γλεντησουμε και σενα ;)στα χαρακωματα λοιπον του εστειλα και την λιστα taftaar
γαμουσε προβατακια ειχε δουλειαΤώρα το είδες το ποστ μωρή κυρία....? Άφησες εμένα και τον ccss13......να κάνουμε όλη την δουλειά........
ετοιμασου εσυ και η φιλεναδα σου ;)του ειπα να σε βαλει να σε γλεντησουμε και σενα ;)
υπερωριες θα δουλεψουν οι κλωνοι θα χασετε ;)ετοιμασου εσυ και η φιλεναδα σου ;)
καλα τραγουδα ρωτα τον ποιος εβγαλε περσι τον μπολντυπερωριες θα δουλεψουν οι κλωνοι θα χασετε ;)
Εγώ φταίω........αλλά είμαι καλό παιδί ρε γμτ..........γαμουσε προβατακια ειχε δουλεια