Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.579
- Πόντοι
- 12.756
ο πουστρο-μπαρος;ο χιονατης;που γαμιεστε ρε;εδω γρηγορα γαμω τα κοκκαλα σας και την σπληνα σας γαμω![]()
Του ηρθε η εφορια και κανει οικονομια στο ιντερνετ

ο πουστρο-μπαρος;ο χιονατης;που γαμιεστε ρε;εδω γρηγορα γαμω τα κοκκαλα σας και την σπληνα σας γαμω![]()
μλκα εισαι στο τσατ. σε παιζω μπαλα στο γηπεδο μου.![]()
![]()
αγκαλια με το σβηστο καλοριφερ![]()
μλκα εισαι στο τσατ. σε παιζω μπαλα στο γηπεδο μου.πουστρονεε , θα περασεις καλα![]()
![]()
![]()
ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος ΚοσμαςΤου ηρθε η εφορια και κανει οικονομια στο ιντερνετ![]()
![]()
νομιζω φιλε μου οτι η πρεπει να φυγει η να τον σπρωξω στην αυτοκτονια.
![]()
Εισαι ο επομενος κοσμας , προσεχε νεε , ΠΡΟΣΕΧΕ
ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος Κοσμας![]()
[move] ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ-ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥΣτειλε και ενα συντροφικο χαιρετισμο στον Βοσκο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με εκανες και γελασα![]()
το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)ηρθε η ωρα να ΦΥΓΕΙ φιλε μου .... εχω δωσει παραγγελιά στον Απολυτο ...
ΦΙΛΑΡΑΚΙ εσυ ξερεις τι περασα ουτε στον εχθρο μου.Εξαιρειται το βατραχοελειψες φιλε μου![]()
Εγώ σε χαιρέτησα και εσύ με έγραψες....καλά ρε τιποτένιε!!!!!!ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος Κοσμας![]()
σαν το σκυλι θα φυγει και σκωροφαγωμενος ;)το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)
:-* παρε ενα φιλακιΕγώ σε χαιρέτησα και εσύ με έγραψες....καλά ρε τιποτένιε!!!!!!![]()
![]()
![]()
το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)
προσεχε καλα ταφταρ.Δεν πιστευω να εισαι φιλος του;Πογκρόμ μυρίζομαι φεύγω![]()