Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.186
- Πόντοι
- 12.756
ο πουστρο-μπαρος;ο χιονατης;που γαμιεστε ρε;εδω γρηγορα γαμω τα κοκκαλα σας και την σπληνα σας γαμω
Του ηρθε η εφορια και κανει οικονομια στο ιντερνετ
ο πουστρο-μπαρος;ο χιονατης;που γαμιεστε ρε;εδω γρηγορα γαμω τα κοκκαλα σας και την σπληνα σας γαμω
μλκα εισαι στο τσατ. σε παιζω μπαλα στο γηπεδο μου.
νομιζω φιλε μου οτι η πρεπει να φυγει η να τον σπρωξω στην αυτοκτονια.αγκαλια με το σβηστο καλοριφερ
μλκα εισαι στο τσατ. σε παιζω μπαλα στο γηπεδο μου.πουστρονεε , θα περασεις καλα
ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος ΚοσμαςΤου ηρθε η εφορια και κανει οικονομια στο ιντερνετ
νομιζω φιλε μου οτι η πρεπει να φυγει η να τον σπρωξω στην αυτοκτονια.
Εισαι ο επομενος κοσμας , προσεχε νεε , ΠΡΟΣΕΧΕ
ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος Κοσμας
[move] ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ-ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ [/move]Στειλε και ενα συντροφικο χαιρετισμο στον Βοσκο
με εκανες και γελασα
το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)ηρθε η ωρα να ΦΥΓΕΙ φιλε μου .... εχω δωσει παραγγελιά στον Απολυτο ...
ΦΙΛΑΡΑΚΙ εσυ ξερεις τι περασα ουτε στον εχθρο μου.Εξαιρειται το βατραχο αλλα μαλλον δεν με θελει ουτε ο Θεος ουτε ο Διαολος τωρα μονο πουτσα λεμεελειψες φιλε μου
Εγώ σε χαιρέτησα και εσύ με έγραψες....καλά ρε τιποτένιε!!!!!!ο μπαρος ειναι τελικα ο μαλακας και τον κατατασσω σε υπανθρωπο κατηγοριας β.Γ ειναι τερμα πατος Κοσμας
σαν το σκυλι θα φυγει και σκωροφαγωμενος ;)το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)
:-* παρε ενα φιλακιΕγώ σε χαιρέτησα και εσύ με έγραψες....καλά ρε τιποτένιε!!!!!!
το φτηνο πακετο φανταζομαι ε ;) ειπαμε, ο απολυτος ειναι ο καλυτερος αλλα δε θα πλερωνουμε και μια περιουσια για να θαβουμε τους κλωνους ;)
προσεχε καλα ταφταρ.Δεν πιστευω να εισαι φιλος του;Πογκρόμ μυρίζομαι φεύγω
:-* παρε ενα φιλακι