madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
μπα μπααρχοντα σε θελω θα τα πουμε διεξοδικα απο βδομαδα
ταφταρακο επειδη εχω και δουλειες εισαι φιλος του καταθλιπτικου ψυχοπαθη;αν ναι την γαμησεςχαλασε το τσατ
ok τυπε ;)αρχοντα σε θελω θα τα πουμε διεξοδικα απο βδομαδα
χαιρομαι θα τα πουμε ;)Όλα καλά. Ειδικά τώρα που σε βλέπω. Μου ΄λειψες βρε.
οκok τυπε ;)
ελα ρε αστερι ολα καλα;
κατσε για Ποιον από όλους λες ?ταφταρακο επειδη εχω και δουλειες εισαι φιλος του καταθλιπτικου ψυχοπαθη;αν ναι την γαμησες
1 ειναι ο μουνοπανας που οταν ελειπες εγω και ο νιπλ τον αναγκασαμε να αλλαξει αβαταρ και κουλουριαζοταν καθε βραδυ στην γωνια του σπιτιου του παρεα με τα σκληρα τα ντραγκιακατσε για ποίους από όλους λες ?
:-*α δεν με χαιρετας ρε μουνι
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΠΟΥΣΤΟΒΑΤΡΑΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ.ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ-ΚΛΩΝΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ.ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΝΙΠΛ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΥΓ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ
α δεν με χαιρετας ρε μουνιΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΠΟΥΣΤΟΒΑΤΡΑΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ.ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ-ΚΛΩΝΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ.ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΝΙΠΛ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΥΓ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ
α δεν με χαιρετας ρε μουνι
1 ειναι ο μουνοπανας που οταν ελειπες εγω και ο νιπλ τον αναγκασαμε να αλλαξει αβαταρ και κουλουριαζοταν καθε βραδυ στην γωνια του σπιτιου του παρεα με τα σκληρα τα ντραγκια