redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλησπερα που χαθηκες ρε τυπε;Καλησπέραααα ρε αλανια![]()
καλησπερα που χαθηκες ρε τυπε;Καλησπέραααα ρε αλανια![]()
ουτε ξερω που παιφτειfoccacino να πηγαινεις τωρα , μολις ανοιξει , θα μαζευει πιτσρικια
και πηγαινεις στην βουλιαγμενη τωρα![]()
Και με τον κώλο ακόμα τον γαμάω.....αφου εισαι παθητικος ρε![]()
για πεςΚαλα πέρασα αθλήματα και ψυχοτεχνικά και αυτη την εβδομαδα εχουμε την τελικη φαση 260 ατομα τα γραπτά.
Θες να ακουσεις προγραμμα?![]()
μην τα λες ολα μαζι χαζευει το νεο δεν επεξεργαζεται καλα τις πληροφοριεςΚαι εκει ,αλλα και σολετο , opus και εγκομιο, paul η και κανα ριβα σπανια , για κανα μιλφονι
![]()
ουτε ξερω που παιφτειδωσε συντεταγμενες
εξαλλου τωρα ειμαι στο εξοχικο
ολοι οι νεοπλουτοι βλαχοι τα ιδια κανουν και νομιζουν οτι εγιναν πολιτισμενοιΚαι εκει ,αλλα και σολετο , opus και εγκομιο, paul η και κανα ριβα σπανια , για κανα μιλφονι
![]()
ειμαι σιγουρος του ματωνεις το κεφαλιΚαι με τον κώλο ακόμα τον γαμάω.....![]()
για πες
να σου πω ρε για αξιωματικος δεν δινεις? πας με κατατακτηριες επειδη εχεις τελειωσε αει ετσι?![]()
μην τα λες ολα μαζι χαζευει το νεο δεν επεξεργαζεται καλα τις πληροφοριες![]()
οντως το γαμησαΜας στραβωσες μαλακα , θα ανοιξει σε λιγο , εκει που ηταν παλια το ζαρα , διπλα απο το πλαισιο , στον δρομο με τις τραπεζες ...αντε βουνισιε εγω θα στα λεω , μπορει να φαινεται και με το κυαλι απο το σπιτι σου στην πλαγια![]()
ολοι οι νεοπλουτοι βλαχοι τα ιδια κανουν και νομιζουν οτι εγιναν πολιτισμενοι![]()
μην τα λες ολα μαζι χαζευει το νεο δεν επεξεργαζεται καλα τις πληροφοριες![]()
πηγαινε στο μοναχο να σε κανουν ανθρωποΠηγαινε σε κανενα καφενιο εσυ να μοιρασεις πολιτισμο , και να βαρεσεις καμια μαλακια με τους μπαρμπαδες![]()
πηγαινε στο μοναχο να σε κανουν ανθρωπο![]()
εσενα μαλακα αρχιζω και σε παραδεχομαιΑν εχω ορεξη να μου παρουν τσιμπουκια θα παω ;)
εσενα μαλακα αρχιζω και σε παραδεχομαι