You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
μου εχεις πει κατι εδω στο τσατ και μαλλον βγαινει αληθεια ;) δεν ξερω ομως ακομα αν θα βγει ακριβως ετσι η με μια μικρη παραλλαγη.Θα το λυσω και αυτο ομως καποια στιγμη
να κανει στην ακρητετοια γραφεις και θα αρχισει τις ζηλειες ο Τζεο![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
μου εχεις πει κατι εδω στο τσατ και μαλλον βγαινει αληθεια ;) δεν ξερω ομως ακομα αν θα βγει ακριβως ετσι η με μια μικρη παραλλαγη.Θα το λυσω και αυτο ομως καποια στιγμη
ολα τα λυνεις εσυ τυπε , ΟΛΑ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αυτο ελειπε να μην περασεις τα ψυχοτεχνικα ρε μπολντυ
Πλακα πλακα μονο ένα ατομο εκοψαν τυπε και αυτο δεν ξερω γιατι λογικα θα μπηκε μεσα και θα τους ειπε περιεργα πραγματα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
αυτο ελειπε να μην περασεις τα ψυχοτεχνικα ρε μπολντυ
Ο Μπολντυς θα τους τρελανει ολους εκει ...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Τωρα θα μαθουν τι παει να πει λογικη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
Πλακα πλακα μονο ένα ατομο εκοψαν τυπε και αυτο δεν ξερω γιατι λογικα θα μπηκε μεσα και θα τους ειπε περιεργα πραγματα![]()
Μην μασας εσυ , την εχεις την θεση ... καλη σταδιοδρομια τυπε
χμ αυτο λιγο δυκολα γιατι ειμαι ευθυς τυπος δεν μπορω τα πουστριλικια ;) αν ασχοληθω ομως θα το λυσω σιγουρα.Θα δειξει απο τα κεφια μουολα τα λυνεις εσυ τυπε , ΟΛΑ![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
χμ αυτο λιγο δυκολα γιατι ειμαι ευθυς τυπος δεν μπορω τα πουστριλικια ;) αν ασχοληθω ομως θα το λυσω σιγουρα.Θα δειξει απο τα κεφια μου
κεφατο σε κοβω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
χαχαχαχχαα ναι σιγα μην εχω την θεση αμα ειχα την θεση δεν θα ειχα γαμηθει στο διαβασμα ουτε θα με ψαχνατε δεν βλεπεις εχω εξαφανιστει τοσες μερες τωρα με ψαχνουνε
Την εχεις την θεση λεμε , μην μασας , γραφτους ολους στ αρχιδια σου , βαζεις σε μια ταξη το μελλον σου τωρα , μετα μολις μπει μαλακισου σε οτι θες
οχι πολυ ;) αν εχω κεφια θα το καταλαβεις πρωτοςκεφατο σε κοβω![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ελπιζω μην με θαβεις οπως ο μπαρουληςχμ αυτο λιγο δυκολα γιατι ειμαι ευθυς τυπος δεν μπορω τα πουστριλικια ;) αν ασχοληθω ομως θα το λυσω σιγουρα.Θα δειξει απο τα κεφια μου
ελα ρε μπολντυ γερα θα περασειςΔευτερα τελειωνει ο διαγωνισμος και λογικα μεχρι την επομενη Δευτερα θα έχουνε βγει και τα αποτελεσμα για την κατάταξη στην σχολη
μην εισαι μαλακας.Κανεναν δεν θαβω εγω.Ισα-ισα σε συμπαθω κιολαςελπιζω μην με θαβεις οπως ο μπαρουλης
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010