neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
να κανεις οικογενεια ε? μπραβο γεροδεν με ενδιαφερουν αυτα νεε μουτωρα θελω αλλα πραγματα
![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
να κανεις οικογενεια ε? μπραβο γεροδεν με ενδιαφερουν αυτα νεε μουτωρα θελω αλλα πραγματα
![]()
να κανεις οικογενεια ε? μπραβο γερο![]()
![]()
γτ ρε μλκα δεν θες να γινεις πατερας?τι μλκς εισαι
γαμω λεμε![]()
δεν παιζω γαμαω
![]()
παω να φαω φακες τωρα
![]()
![]()
ελπιζω να μην βγει σαν και σενα ο γιος μου τον σφαζω στο γονα αλλιωςγτ ρε μλκα δεν θες να γινεις πατερας?να μαθεις στο γιο πως να γινει αξιος (μαλακας) σαν τον πατερα του το σισιες
![]()
ελπιζω να μην βγει σαν και σενα ο γιος μου τον σφαζω στο γονα αλλιως![]()
Αμα βγει σαν και αυτον , κορη θα ειναι οχι γιος ;)
Ακόμα έξω;;;;;Αμα βγει σαν και αυτον , κορη θα ειναι οχι γιος ;)
Ακόμα έξω;;;;;
![]()
Μολις μιλαγαμε για κορες , τσουπ πεταχτηκες![]()
τοιχο τοιχο να πηγαινεις στην γουναρηΑμα βγει σαν και αυτον , κορη θα ειναι οχι γιος ;)
εσυ φροντισε το αυτο θα σου πεταχτω εκει που δεν το περιμενεις ;)τοιχο τοιχο να πηγαινεις στην γουναρη![]()
![]()
Για κόρες,όχι για αδερφές,είδες που με κατηγορείτε άδικαΜολις μιλαγαμε για κορες , τσουπ πεταχτηκες![]()
δεν θα μπορεις να αντεξεις ο γιος σου να ειναι τοσο καλυτερος απο σενα εελπιζω να μην βγει σαν και σενα ο γιος μου τον σφαζω στο γονα αλλιως![]()
τοιχο τοιχο να πηγαινεις στην γουναρη![]()
![]()
αφου δεν ξερεις πιο ειμαιεσυ φροντισε το αυτο θα σου πεταχτω εκει που δεν το περιμενεις ;)
δεν ζηλευω ποτε αλλα μονο θαυμαζω ;)δεν θα μπορεις να αντεξεις ο γιος σου να ειναι τοσο καλυτερος απο σενα εμλκα κακο πραγμα η ζηλεια
![]()
Για κόρες,όχι για αδερφές,είδες που με κατηγορείτε άδικα![]()
δεν δερνω ;)αφου δεν ξερεις πιο ειμαινταξει μην δερνεις οποιος ειναι ομορφος στο δρομο
![]()