πουστη θα σκασω Γλυφαδα καποια στιγμη και θα σε βγαλω εξω απο το σπιτι σου.α θα σε γαμησω![]()
![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
πουστη θα σκασω Γλυφαδα καποια στιγμη και θα σε βγαλω εξω απο το σπιτι σου.α θα σε γαμησω![]()
![]()
![]()
που το ξέρεις,κοιμήθηκες μαζί του σπίτι του;κανεις λαθος ;)
Εσύ όμως που τα ξέρεις όλα αυτά?που το ξέρεις,κοιμήθηκες μαζί του σπίτι του;
Όσο πλούτο και αν είδες να ξέρεις πως αύριο μεθαύριο ενδέχεται να κατασχεθεί....οπότε τζάμπα εντυπωσιάστηκες και του κάτσες.
Μου φύγε ένα -ς ρε μαλάκα.![]()
που το ξέρεις,κοιμήθηκες μαζί του σπίτι του;
Όσο πλούτο και αν είδες να ξέρεις πως αύριο μεθαύριο ενδέχεται να κατασχεθεί....οπότε τζάμπα εντυπωσιάστηκες και του κάτσες.
καναμε παθιασμενο σεξ και σκεφτομασταν και σενα να κανουμε τραινακιπου το ξέρεις,κοιμήθηκες μαζί του σπίτι του;
καναμε παθιασμενο σεξ και σκεφτομασταν και σενα να κανουμε τραινακι![]()
Μόνος του τα έχει δηλώσει ο μαλάκας....γι'αυτό όπου να'ναι θα τον εντοπίσουν οι εφοριακοί με πρώτο έναν θείο μου..... ;)Εσύ όμως που τα ξέρεις όλα αυτά?
μαλακα θα τον βιασωπες του οτι γαμαγαμε μια ηθοποιο![]()
Μόνος του τα έχει δηλώσει ο μαλάκας....γι'αυτό όπου να'ναι θα τον εντοπίσουν οι εφοριακοί με πρώτο έναν θείο μου..... ;)
Μετά δεν τον σώζει ούτε ο Κούγιας....γκομενίτσα στις φυλακές θα γίνει,η πρώτη και η καλύτερη ;)
Επειδή σε βίασε ο Niple?μαλακα θα τον βιασω![]()
θα δούμε μουνάκιΤον θειο σου οταν θα τον γαμανε στα Ελληνοβουλγαρικα συνορα θες να βλεπεις ή να πω να σου στειλουν βιντεο τα παλικαρια ?
οχι γουσταρω να σε παρω βιαια μωρηΕπειδή σε βίασε ο Niple?
Πάνω μου θα βγάλεις τα ψυχολογικά σου;;; Aς μην του καθόσουν....![]()
![]()
Επειδή σε βίασε ο NipPle?
Πάνω μου θα βγάλεις τα ψυχολογικά σου;;; Aς μην του καθόσουν....![]()
![]()
Το χει δηλωσει εδώ μέσα?Φοβερό στοιχείο....Μόνος του τα έχει δηλώσει ο μαλάκας....γι'αυτό όπου να'ναι θα τον εντοπίσουν οι εφοριακοί με πρώτο έναν θείο μου..... ;)
Μετά δεν τον σώζει ούτε ο Κούγιας....γκομενίτσα στις φυλακές θα γίνει,η πρώτη και η καλύτερη ;)
Συγγνώμη μεγαλειότατε
Το χει δηλωσει εδώ μέσα?Φοβερό στοιχείο....
Και ο βάτραχος δηλώνει άντρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να το πιστέψεις.....
[/quote![]()
![]()
οχι γουσταρω να σε παρω βιαια μωρη![]()
Πιστεύω τα μισά,ότι χρωστάει και αντί αυτοκράτορας που δηλώνει θα'ναι κανένας μπακάλης ή μανάβης.Το χει δηλωσει εδώ μέσα?Φοβερό στοιχείο....
Και ο βάτραχος δηλώνει άντρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να το πιστέψεις.....