Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.539
- Πόντοι
- 12.756
Κεντρο. ;)
Πας Ομονοια στον φιλο σου τον Μητσο ?
Κεντρο. ;)
Αμα θελω σε συντριβω κλωναρι αλλα δυστυχως εισαι μια απο τις πολλες ριζες του ιδιου δεντρου.Θες να σου βαλω κανα δεντρο στο κωλο να νιωσεις τι παει να πει κλωναρι ? κανα χριστουγεννιατικο δεντρακι μηπως , μαζι με τις μπαλες και τα λαμπακια![]()
![]()
![]()
Ειμαι 2,01 ψηλος ξανθος, με γαλανα ματια, και ενδιαφερομαι για σοβαρη σχεση.παντου παω στειλε χαρακτηριστικα να σε πετυχω
![]()
Αμα θελω σε συντριβω κλωναρι αλλα δυστυχως εισαι μια απο τις πολλες ριζες του ιδιου δεντρου.
Ειμαι 2,01 ψηλος ξανθος, με γαλανα ματια, και ενδιαφερομαι για σοβαρη σχεση.![]()
Πως το είχες πει: ''Live your myth in bou''????Ειμαι 2,01 ψηλος ξανθος, με γαλανα ματια, και ενδιαφερομαι για σοβαρη σχεση.![]()
Αμα θελω σε συντριβω κλωναρι αλλα δυστυχως εισαι μια απο τις πολλες ριζες του ιδιου δεντρου.
Ειμαι 2,01 ψηλος ξανθος, με γαλανα ματια, και ενδιαφερομαι για σοβαρη σχεση.![]()
Πως το είχες πει: ''Live your myth in bou''????![]()
![]()
Εγώ σε πιστεύω....Ειμαι 2,01 ψηλος ξανθος, με γαλανα ματια, και ενδιαφερομαι για σοβαρη σχεση.![]()
Έβγαλε μίσος!ψοφα εσυ μωρη σαβουρα
Μαλάκα χωρίς να δω ποιον παραθέτει ήμουν σίγουρος ότι απευθύνεται σε εμέναΈβγαλε μίσος!![]()
Μαλάκα χωρίς να δω ποιον παραθέτει ήμουν σίγουρος ότι απευθύνεται σε εμένα![]()
![]()
Πάντως αυτά τα χαζά με την real life ας τα αφήσουμε....δεν είναι σωστά πράγματα....Μαλάκα χωρίς να δω ποιον παραθέτει ήμουν σίγουρος ότι απευθύνεται σε εμένα![]()
![]()
με τον παπατρολη ραντεβου πουτσας θα δωσουμε θα του μελανιασω την σουφραΠάντως αυτά τα χαζά με την real life ας τα αφήσουμε....δεν είναι σωστά πράγματα....
Δώστε ραντεβού θανάτου καλύτερα![]()
Μαλάκα χωρίς να δω ποιον παραθέτει ήμουν σίγουρος ότι απευθύνεται σε εμένα![]()
![]()
Οχι ρε μαλακα αληθεια λεω. Να παει ο νιπλε φυλακη και ο ccss να γινει αλκοολικος απο την στεναχωρια του αμα λεω ψεματα.Εγώ σε πιστεύω....![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχΟχι ρε μαλακα αληθεια λεω. Να παει ο νιπλε φυλακη και ο ccss να γινει αλκοολικος απο την στεναχωρια του αμα λεω ψεματα.![]()
Οχι ρε μαλακα αληθεια λεω. Να παει ο νιπλε φυλακη και ο ccss να γινει αλκοολικος απο την στεναχωρια του αμα λεω ψεματα.![]()
egv απο τη στεναχωρια μου και πιωμενοςΟχι ρε μαλακα αληθεια λεω. Να παει ο νιπλε φυλακη και ο ccss να γινει αλκοολικος απο την στεναχωρια του αμα λεω ψεματα.![]()
μπαρε;egv απο τη στεναχωρια μου και πιωμενος
ριχνω ενα και στη μαντοκα![]()
λεγε παω για υπνομπαρε;![]()
Βίντεο!!!!!!!!Μην χάσουμε αυτό το μοναδικό υπερθέαμα!!!!!!με τον παπατρολη ραντεβου πουτσας θα δωσουμε θα του μελανιασω την σουφρα![]()