καλα θα δειξειΚαλύτερα!Πιο πολύ κράξιμο, άρα γέλιο!![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
απλα μετα θα σε γαμησω Grin σε αυτον που θα πεις για μενα θα πει για σενα Wink και μετα θα ερθω στην βιλλα με το παγοθραυστικο zfuck αυτο![]()
δεν θα πω ρε μαλακα ... αλλα αν θες μπορω να ρωτησω
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μην μου κρατάς μούτρα!Είσαι απ' τις αδυναμίες μου!καλα θα δειξει
θα σου πω αν σκασει κομπλα ;) να κανουμε καμμια κολεγια ;)δεν θα πω ρε μαλακα ... αλλα αν θες μπορω να ρωτησω, εχω πολυ καλο βύσμα εκει μεσα , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ φιλε μου...
με προδωσες για τον βατραχο δεν το χωραει ο νους μου.Μονο τον νιπλ εχω :-Μην μου κρατάς μούτρα!Είσαι απ' τις αδυναμίες μου!![]()
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο μέσος ελληνάκος τζαμπατζής που έκανε πέντε δεκάρες και την είδε θεός....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τώρα ο δυστυχής ξημεροβραδιάζεται στο bou όντας καταθλιπτικό και χρωστώντας στους πάντες.....Νιπλ=Κορλεόνε????
ζει καλυτερα ρε μουνι απο σενα και απο μενα ομωςΟ μέσος ελληνάκος τζαμπατζής που έκανε πέντε δεκάρες και την είδε θεός....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τώρα ο δυστυχής ξημεροβραδιάζεται στο bou όντας καταθλιπτικό και χρωστώντας στους πάντες.....
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
θα σου πω αν σκασει κομπλα ;) να κανουμε καμμια κολεγια ;)
οκ τυπε .... να σε ρωτησω εσυ ειχες παει καποιο ταξιδι που ειχαν παει ξαφνικα ? παλαιοτερα....εννοω
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όπως νομίζεις!Εγώ είμαι μαζί σου!με προδωσες για τον βατραχο δεν το χωραει ο νους μου.Μονο τον νιπλ εχω :-![]()
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Και εσύ που το ξέρεις????Ο μέσος ελληνάκος τζαμπατζής που έκανε πέντε δεκάρες και την είδε θεός....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τώρα ο δυστυχής ξημεροβραδιάζεται στο bou όντας καταθλιπτικό και χρωστώντας στους πάντες.....
ο κολλητος μου ;)οκ τυπε .... να σε ρωτησω εσυ ειχες παει καποιο ταξιδι που ειχαν παει ξαφνικα ? παλαιοτερα....εννοω
θα δειξει θα περασεις τεστΌπως νομίζεις!Εγώ είμαι μαζί σου!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θα δειξει θα περασεις τεστ![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
Ο μέσος ελληνάκος τζαμπατζής που έκανε πέντε δεκάρες και την είδε θεός....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τώρα ο δυστυχής ξημεροβραδιάζεται στο bou όντας καταθλιπτικό και χρωστώντας στους πάντες.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ελα να σου βαλω στο κωλο 5 δεκαρες να κανεις την μπαλαρινα ...
Δεν χρωσταω σε ολους , σε συγκεκριμενους
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Καταθληπτικο το μπου ?? μαλακας εισαι ? μια χαρα ειναι , τετοια πλακα , και τετοιο μαλακα σαν και εσενα και να πληρωνα δεν θα τον εβρισκα
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι μαλάκα,γι'αυτό είναι όλη μέρα εδώ μέσα και καίγεται μαζί μαςζει καλυτερα ρε μουνι απο σενα και απο μενα ομως![]()
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
κάποτε μπορεί να ζούσε καλύτερα....τώρα δεν κοιμάται τα βράδια επειδή δεν ξέρει αν την άλλη μέρα θα'ναι μέσα ή έξω από την φυλακή ;)
![]()
Καταθληπτικο το μπου ?? μαλακας εισαι ? μια χαρα ειναι , τετοια πλακα , και τετοιο μαλακα σαν και εσενα και να πληρωνα δεν θα τον εβρισκα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
κανεις λαθος ;)ναι μαλάκα,γι'αυτό είναι όλη μέρα εδώ μέσα και καίγεται μαζί μας![]()
κάποτε μπορεί να ζούσε καλύτερα....τώρα δεν κοιμάται τα βράδια επειδή δεν ξέρει αν την άλλη μέρα θα'ναι μέσα ή έξω από την φυλακή ;)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μου φύγε ένα -ς ρε μαλάκα.![]()
[size=15pt]Καταθληπτικο το μπου ??[/size] μαλακας εισαι ? μια χαρα ειναι , τετοια πλακα , και τετοιο μαλακα σαν και εσενα και να πληρωνα δεν θα τον εβρισκα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
ναι μαλάκα,γι'αυτό είναι όλη μέρα εδώ μέσα και καίγεται μαζί μας![]()
εχω λιωσει στον υπνο μαλακα ... τετοια ξαπλα ουτε στον στρατο δεν περασα ... ολα καλα