neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εσυ ανω η κατω γλυφαδα?Κοντα σε αποσταση μακρυα σε ολα τα αλλα ...
Ποιος![]()
εσυ ανω η κατω γλυφαδα?Κοντα σε αποσταση μακρυα σε ολα τα αλλα ...
Ποιος![]()
δεν εχεις παρει το ευρωπαικο ταμπεραμεντο.παρεμεινες βλαχος ελληνας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καρραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς , να ανασαινει και να φευγει η αχιβαδα που ειχε για σκεπαστρο![]()
Εγώ πάντως θα θεωρήσω θαύμα να μπαγλαρώσουν τον Niple και μα τον θεό Χίτλερ τότε θα ψηφίσω Σαμαρά....ρε μλκα και δεν πιστευα στα θαυματα.τι γινεται στο κοσμο
;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καρραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς , να ανασαινει και να φευγει η αχιβαδα που ειχε για σκεπαστρο![]()
πρεπει να τσεκαρω τις πηγες μου.σιγουρα ομως κανεις ζωη κωστοπουλου![]()
live your myth in bou com.![]()
![]()
εκανα , δεν κανω ποια , τα εχω κοψει αυτα ... Ο Πετραν οπως τον λεει και Ποδολαγνος ο φιλος του Βατραχου εκανε χειροτερη ζωη , οταν εγω ταξιδευα μπιζνες αυτος ηταν στην premium economy ;) και στα ξενοδοχεια ηταν 20 οροφους πιο κατω απο εμενα ;) Τον εχω πετυχει πολλες φορεςΣαρδηνια , Αμερικη κτλ
Τζάμπα δεν είναι; Γιατί όχι;live your myth in bou com.![]()
εσυ ανω η κατω γλυφαδα?![]()
δεν εχεις παρει το ευρωπαικο ταμπεραμεντο.παρεμεινες βλαχος ελληνας![]()
και τωρα ωραια ειναι ;)Κατι ψωλιτσες που εκανα παρεα πηγαιναν εκει , τα παλια τα χρονια ηταν ωραια στα μπουζουκια , απο τοτε εχω να παω , εξαιρεση τις φορες που πηγαινα αναγκαστικα με δημοσιους υπαλληλους![]()
live your myth in bou com.![]()
και τωρα ωραια ειναι ;)
και θα σε διακόπτω και θα σεεσυ μην διακοπτεις![]()
![]()
τα εχω περασειοχι και τοσο , παλια γινοντουσαν μεγαλες ζημιες , ειδικα με Πανταζη![]()
και θα σε διακόπτω και θα σεόποτε μου καυλώσει
![]()
τα εχω περασειτωρα ειναι γαματος ο κοσμος.Επιογοντως Καλλιδη πρεπει να ακουσω φετος
![]()
ασε μην αρχισω τωρα ιστοριεςεκατομμυρια τοτε πεφτανε στα μπουζουκια καθε μερα , ο καθενας πεταγε σε λουλουδια ενα διαμερισμα , ειδικα την χρυση εποχη με τους βιοτεχνες ... Στον Πανταζη οταν ηταν στην συγγρου το μισο μαγαζι μεσα ηταν βιοτεχνες φασον ...
αυτά να μας τα πεις στο επισκεπτήριο της φυλακής όπου θα σου φέρνουμε τσιγάρα,οκ μουνάκι;και θα μου κλασετε τα αρχιδια και εσυ και ο θειος σου ο ραμπο του βοθρου