You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
αυτά να μας τα πεις στο επισκεπτήριο της φυλακής όπου θα σου φέρνουμε τσιγάρα,οκ μουνάκι;![]()
εγω λεω να σας κλεισω και τους 2 για ενα βραδυ στον αστερα να με τσιμπουκωσετε , δωρεαν εννοειτε , για την εμπειρια του αστερα , γιατι με τα λεφτα σας ουτε με κουπονι απο το γκολντεν ντιλ δεν μπαινετε μεσα
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
ασε μην αρχισω τωρα ιστοριες![]()
Θυμασε μαγαζι davidoff club στην παραλια που τραγουδαγε ο Πανταζης καποια περιοδο , για λιγες εμφανισεις ...?
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
έχεις να κάνεις κάτι τσιμπουκάκια στις φυλακές εσύ....εγω λεω να σας κλεισω και τους 2 για ενα βραδυ στον αστερα να με τσιμπουκωσετε , δωρεαν εννοειτε , για την εμπειρια του αστερα , γιατι με τα λεφτα σας ουτε με κουπονι απο το γκολντεν ντιλ δεν μπαινετε μεσα![]()
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
η καλύτερη γκόμενα θα γίνεις.....
ναιΘυμασε μαγαζι davidoff club στην παραλια που τραγουδαγε ο Πανταζης καποια περιοδο , για λιγες εμφανισεις ...?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
έχεις να κάνεις κάτι τσιμπουκάκια στις φυλακές εσύ....
η καλύτερη γκόμενα θα γίνεις.....![]()
εσενα βλεπω να μπαινεις φυλακη με το επιδομα , και θα κατουρηθεις και απο την χαρα σου μολις δεις τα καυλια να σε περιμενουνε
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ μαλάκα μου ο μόνος τρόπος να μπω φυλακή είναι να αλλάξω οικογενειακό γιατρό ή να μπει πρώτα ο γιατρός μουεσενα βλεπω να μπαινεις φυλακη με το επιδομα , και θα κατουρηθεις και απο την χαρα σου μολις δεις τα καυλια να σε περιμενουνε![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
τι γινοταν εκει μεσα ρε τυπε ... ο χαμος ...
5μυρια την μερα επαιρνε ο τυπος συν 10% απο τα λουλουδια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
Εγώ μαλάκα μου ο μόνος τρόπος να μπω φυλακή είναι να αλλάξω οικογενειακό γιατρό ή να μπει πρώτα ο γιατρός μου![]()
ερχετε αυτος ο τροπος ....
ξερεις που εχω περασει σουπερ;απο τις τοσες φορες που εχω παει στα μπουζουκια;Σφακιανακη με εκδηλωση της ΔΑΠ![]()
![]()
τι γινοταν εκει μεσα ρε τυπε ... ο χαμος ...
5μυρια την μερα επαιρνε ο τυπος συν 10% απο τα λουλουδια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
ξερεις που εχω περασει σουπερ;απο τις τοσες φορες που εχω παει στα μπουζουκια;Σφακιανακη με εκδηλωση της ΔΑΠ![]()
![]()
Σφακιανακη εχω παει μονο μια φορα στην ζωη μου και αυτο στις 4 το πρωι , οταν ηταν στα Αστερια , παλια που τραγουδαγε μονος του αλλα ειχαν αρχισει και του τα εχωναν που το επαιζε ντιβα , και εκεινη την χρονια αφηνε κοσμο να χορευει οταν τραγουδαγε και να τον αγκαλιαζει βγαζει φωτο κτλ ..τοτε που ανεβαινε μετα ενα κομματι της πιστας και ηταν ο Σφακιανακης στα 3 μετρα και ολοι οι αλλοι απο κατω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οταν πηγα στρωμενος ηταν ;)Σφακιανακη εχω παει μονο μια φορα στην ζωη μου και αυτο στις 4 το πρωι , οταν ηταν στα Αστερια , παλια που τραγουδαγε μονος του αλλα ειχαν αρχισει και του τα εχωναν που το επαιζε ντιβα , και εκεινη την χρονια αφηνε κοσμο να χορευει οταν τραγουδαγε και να τον αγκαλιαζει βγαζει φωτο κτλ ..τοτε που ανεβαινε μετα ενα κομματι της πιστας και ηταν ο Σφακιανακης στα 3 μετρα και ολοι οι αλλοι απο κατω![]()
![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
οταν πηγα στρωμενος ηταν ;)
οταν εστρωσε εγινε σωστος , γυρναει στην Γλυφαδα με το λευκο το GTR το παρκαρει στου Ρεστη το κτιριο και παει σε ενα καφε εκει κοντα ;)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
άντε να δούμε ποιος θα μπει πρώτος στην μπουζού μαζί με την πρεζού και τον Μιχαλολιάκοερχετε αυτος ο τροπος ....![]()
να και κατι που δεν ξερωοταν εστρωσε εγινε σωστος , γυρναει στην Γλυφαδα με το λευκο το GTR το παρκαρει στου Ρεστη το κτιριο και παει σε ενα καφε εκει κοντα ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
άντε να δούμε ποιος θα μπει πρώτος στην μπουζού μαζί με την πρεζού και τον Μιχαλολιάκο![]()
Μην ετοιμασεις τιποτα , θα στα δωσουν ολα εκει ... μονο κανα μπουφανακι παρε γιατι κανει κρυο , εχει υγρασια μεσα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.485
- Πόντοι
- 12.756
να και κατι που δεν ξερω![]()
Θα τα ξερει ο neos που ειναι της περιοχης , τα βλεπει με το κυαλι σαν τον Σταμ ;)
αχαχααχαχαχαχαχΘα τα ξερει ο neos που ειναι της περιοχης , τα βλεπει με το κυαλι σαν τον Σταμ ;)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
10 επισκεπτες παρακολουθουν αυτα που γραφουμεΜαριε ...?![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)