Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.485
Πόντοι
12.756
αυτά να μας τα πεις στο επισκεπτήριο της φυλακής όπου θα σου φέρνουμε τσιγάρα,οκ μουνάκι; :birdman:

εγω λεω να σας κλεισω και τους 2 για ενα βραδυ στον αστερα να με τσιμπουκωσετε , δωρεαν εννοειτε , για την εμπειρια του αστερα , γιατι με τα λεφτα σας ουτε με κουπονι απο το γκολντεν ντιλ δεν μπαινετε μεσα  :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εγω λεω να σας κλεισω και τους 2 για ενα βραδυ στον αστερα να με τσιμπουκωσετε , δωρεαν εννοειτε , για την εμπειρια του αστερα , γιατι με τα λεφτα σας ουτε με κουπονι απο το γκολντεν ντιλ δεν μπαινετε μεσα  :2on1:
έχεις να κάνεις κάτι τσιμπουκάκια στις φυλακές εσύ.... :pipa2:

η καλύτερη γκόμενα θα γίνεις..... :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.485
Πόντοι
12.756
έχεις να κάνεις κάτι τσιμπουκάκια στις φυλακές εσύ.... :pipa2:

η καλύτερη γκόμενα θα γίνεις..... :birdman:

εσενα βλεπω να μπαινεις φυλακη με το επιδομα , και θα κατουρηθεις και απο την χαρα σου μολις δεις τα καυλια να σε περιμενουνε  :2on1:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εσενα βλεπω να μπαινεις φυλακη με το επιδομα , και θα κατουρηθεις και απο την χαρα σου μολις δεις τα καυλια να σε περιμενουνε  :2on1:
Εγώ μαλάκα μου ο μόνος τρόπος να μπω φυλακή είναι να αλλάξω οικογενειακό γιατρό ή να μπει πρώτα ο γιατρός μου :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:

τι γινοταν εκει μεσα ρε τυπε ... ο χαμος ...

5μυρια την μερα επαιρνε ο τυπος συν 10% απο τα λουλουδια
ξερεις που εχω περασει σουπερ;απο τις τοσες φορες που εχω παει στα μπουζουκια;Σφακιανακη με εκδηλωση της ΔΑΠ :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.485
Πόντοι
12.756
ξερεις που εχω περασει σουπερ;απο τις τοσες φορες που εχω παει στα μπουζουκια;Σφακιανακη με εκδηλωση της ΔΑΠ :grin: :grin:

Σφακιανακη εχω παει μονο μια φορα στην ζωη μου και αυτο στις 4 το πρωι , οταν ηταν στα Αστερια , παλια που τραγουδαγε μονος του αλλα ειχαν αρχισει και του τα εχωναν που το επαιζε ντιβα , και εκεινη την χρονια αφηνε κοσμο να χορευει οταν τραγουδαγε και να τον αγκαλιαζει βγαζει φωτο κτλ ..τοτε που ανεβαινε μετα ενα κομματι της πιστας και ηταν ο Σφακιανακης στα 3 μετρα και ολοι οι αλλοι απο κατω  :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Σφακιανακη εχω παει μονο μια φορα στην ζωη μου και αυτο στις 4 το πρωι , οταν ηταν στα Αστερια , παλια που τραγουδαγε μονος του αλλα ειχαν αρχισει και του τα εχωναν που το επαιζε ντιβα , και εκεινη την χρονια αφηνε κοσμο να χορευει οταν τραγουδαγε και να τον αγκαλιαζει βγαζει φωτο κτλ ..τοτε που ανεβαινε μετα ενα κομματι της πιστας και ηταν ο Σφακιανακης στα 3 μετρα και ολοι οι αλλοι απο κατω  :2funny: :2funny:
οταν πηγα στρωμενος ηταν ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.485
Πόντοι
12.756
άντε να δούμε ποιος θα μπει πρώτος στην μπουζού μαζί με την πρεζού και τον Μιχαλολιάκο :birdman:

Μην ετοιμασεις τιποτα , θα στα δωσουν ολα εκει ... μονο κανα μπουφανακι παρε γιατι κανει κρυο , εχει υγρασια μεσα  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom