εγω;Πως γινεται να ειμαι προδοτης ενω ταυτοχρονα να γλυφεις τον εχθρο που υποτιθεται οτι ταχθηκα μαζι του;![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Πως γινεται να ειμαι προδοτης ενω ταυτοχρονα να γλυφεις τον εχθρο που υποτιθεται οτι ταχθηκα μαζι του;![]()
ανηφορα , βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα θες εσυ μουνακι
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
ανηφορα , βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα θες εσυ μουνακι![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
35 χρονων εισαι μουνακι. την επιχειρηση την ανοιξες στα 27 περιπου?ανηφορα , βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα θες εσυ μουνακι![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
35 χρονων εισαι μουνακι. την επιχειρηση την ανοιξες στα 27 περιπου?![]()
εσυ ρε μουνι τι κανεις ?, μου φτιαχνεις βιογραφια ? ή εισαι σαν τον αυτιστικο τον Τζεο που ψαχνει να βρει ποιος ειμαι
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ σε έχω εντοπίσει μουνάκι....δεν σε ψάχνωεσυ ρε μουνι τι κανεις ?, μου φτιαχνεις βιογραφια ? ή εισαι σαν τον αυτιστικο τον Τζεο που ψαχνει να βρει ποιος ειμαι![]()
Ο θείος μου ο ράμπο της εφορίας σε ψάχνει και κάτι φυλακόβιοι ψάχνουν καινούργια γκόμενα
εσυ ρε μουνι τι κανεις ?, μου φτιαχνεις βιογραφια ? ή εισαι σαν τον αυτιστικο τον Τζεο που ψαχνει να βρει ποιος ειμαι![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μην το συνεχιζετε. ;)
θα σε γαμησουμε ;)Μην το συνεχιζετε. ;)
Πες ωρα και μερος.θα σε γαμησουμε ;)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θες να έχεις καθαρό βρακί ε;Πες ωρα και μερος.![]()
Συνειδητοποιημένο σε βρίσκω....εύγε.
φλοκα ΓαλατσιΠες ωρα και μερος.![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Εγώ σε έχω εντοπίσει μουνάκι....δεν σε ψάχνω
Ο θείος μου ο ράμπο της εφορίας σε ψάχνει και κάτι φυλακόβιοι ψάχνουν καινούργια γκόμενα![]()
ο θειος σου ο Ραμπο της σφαλιαρας πες του να ερθει να μου κλασει τα αρχιδια , γιατι θα τον στειλω στον προμαχωνα να ψαχνει νταλικες
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Οσο για σενα , εσυ μαλακα δεν ξερεις ποια ειναι η διευθυνση που μενεις και κυκλοφορεις με ταμπελα στον λαιμο σαν τα ασυνοδευτα πιτσιρικια στα αεροπλανα μαλακα , σε εχουν τσιπαρει οι δικοι σου τουλαχιστον ? αν σε βρει κανενας χριστιανος να σε παει σπιτι ?
Μενω μακρια, ας μοιρασουμε την διαφορα. ;)φλοκα Γαλατσι![]()
που γουσταρεις;Μενω μακρια, ας μοιρασουμε την διαφορα. ;)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
θελω να βγαλω στατιστικα συμπερασματα.συνηθως οι περισσοτεροι ανοιγουν επιχειρηση στα 27-30.μαλλον ειναι η χρυση ηλικιαεσυ ρε μουνι τι κανεις ?, μου φτιαχνεις βιογραφια ? ή εισαι σαν τον αυτιστικο τον Τζεο που ψαχνει να βρει ποιος ειμαι![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
θελω να βγαλω στατιστικα συμπερασματα.συνηθως οι περισσοτεροι ανοιγουν επιχειρηση στα 27-30.μαλλον ειναι η χρυση ηλικια![]()
Στα συμπερασματα βαλε και οτι εκεινη η εποχη ηταν η χρυση εποχης της χωρας μας
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Μενω μακρια, ας μοιρασουμε την διαφορα. ;)
Που μενεις μωρη λουλου ? Στα Καλυβια με τις ταβερνες ?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
σε παγκοσμιο επιπεδο λεω. αμα πιασεις τους πρωτους 50 τους φορμπς θα δεις οτι ισχυει αυτο που λεω.στατιστικα μιλωνταςΣτα συμπερασματα βαλε και οτι εκεινη η εποχη ηταν η χρυση εποχης της χωρας μας![]()
Με σενα μενω κοντα. Αργυρουπολη.Που μενεις μωρη λουλου ? Στα Καλυβια με τις ταβερνες ?
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)