Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
θα κατεβεις την αλλη βδομαδα προς ασοεε για καφεδακι?
περαστε και απο Στουρναρη μηπως δειτε τον βατραχο , θα ψαχνει να ψωνισει πρεζα ;)
θα κατεβεις την αλλη βδομαδα προς ασοεε για καφεδακι?
ο μουνης με η ετσι?
ισως και ποιο λιγο ;)αλλα αν σου κατσει πιστεψε με εισαι αρχοντας ;)2 στις 10 σαν του Αλεξ ?
εχουμε φρεσκια απο τους πακιδες εξω απο την ασοεε.περαστε και απο Στουρναρη μηπως δειτε τον βατραχο , θα ψαχνει να ψωνισει πρεζα ;)
αναλογως το προγραμμα ρε τυπε.Αν ειμαι λασκα γιατι οχιθα κατεβεις την αλλη βδομαδα προς ασοεε για καφεδακι?
ειναι μακρια απο σεναΠρωτη η βιολετα :- για αυτο δεν εμφανιστηκε σημερα.
παρόν!!!!Ποιο μουνι με ψηφισε εμενα
Τί, τον ψήφισες και εσύ;
παρόν!!!!
ε καλα απο δευτερα ως πεμπτη θα ειμαι συνεχεια εκει.(που να παρει ευχη :'() οποτε εχουμε χρονοαναλογως το προγραμμα ρε τυπε.Αν ειμαι λασκα γιατι οχι
δεν μιλας ομορφαεπρεπε να το φανταστω παλιοκαριολα , που να σου σαπισει η κωλοτρυπιδα και να χεζεις κομματια απο το κωλαντερο σου
skase poysthΤί, τον ψήφισες και εσύ;
Στο στόμα σου θα τα χέζω,γι'αυτό πρόσεχε τι εύχεσαιεπρεπε να το φανταστω παλιοκαριολα , που να σου σαπισει η κωλοτρυπιδα και να χεζεις κομματια απο το κωλαντερο σου
τις ωρες που εισαι εσυ καθημερινες δεν εχω χρονο ρεε καλα απο δευτερα ως πεμπτη θα ειμαι συνεχεια εκει.(που να παρει ευχη :'() οποτε εχουμε χρονο
Στο στόμα σου θα τα χέζω,γι'αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι
κανα σκ για κανα κυνηγι μιλφειγτις ωρες που εισαι εσυ καθημερινες δεν εχω χρονο ρε
Αφού τα φας ή μετά;κλωτσες κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα , με την μυτη του παπουτσιου , μυτολες
ευκολακι αλλα τα μιλφειγ για σενακανα σκ για κανα κυνηγι μιλφειγ