Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.482
- Πόντοι
- 12.756
μαν μιλάς με έναν τύπο που κυνηγάει να γαμήσει την βιολέτα σκέψου λίγο σαν τον σλοθ από τους γκούνις θα είναι![]()
Τον εχεις παιξει με τον Σλοθ πουστρακο
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
μαν μιλάς με έναν τύπο που κυνηγάει να γαμήσει την βιολέτα σκέψου λίγο σαν τον σλοθ από τους γκούνις θα είναι![]()
http://[URL unfurl="true"]www.toptenz.net/wp-content/uploads/2010/10/Sloth.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2on1: :2on1: :2on1:
Θα τον γαμήσουμε μέσα από τον διάλογο.....απλά πράγματα.....αν συνεχίσει να κουνιέται, θα ξεχάσω οτι θα μπορούσε να είναι παππούς μου και θα τονβλεπεις πως κουνιεται η πουστρα τωρα και κανει μαγκιες![]()
http://[URL unfurl="true"]www.toptenz.net/wp-content/uploads/2010/10/Sloth.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βαλτην και στις φωτογραφιες της ημερας δεν θα καταλαβει κανεις την διαφορα απο αυτες που ανεβαζεις :2on1:
θα σου εστελνα φωτο μου ολοσωμη με το καυλι μου εξω αλλα θα σου κανω ζημια.Θα τον ματωσεις στην μαλακια τον πουτσο σου ;)το τρώω και έτσι το φαΐ μου ;)
Βαλτην και στις φωτογραφιες της ημερας δεν θα καταλαβει κανεις την διαφορα απο αυτες που ανεβαζεις![]()
Η μουναρα του Κοσμα ειναι αυτη ?![]()
Την γαμησες και εσυ ? η την κρατησε για παρτη του ...![]()
Τον εχεις παιξει με τον Σλοθ πουστρακο![]()
γαμημενε προδοτη και εσυ Ιουδαόχι σε αποκαλώ κότα γιατί δεν μου δείχνεις ένα μπάζο που ανέβασα ;)
ξερω τι γουσταρεις εσυ.Δυσμορφες,εθισμενες στην ζαπρε η στην κοκοέπαιζε ένα ωραίο μουνάκι στην ταινία αλλά εγώ γούσταρα περισσότερο την άλλη την μαλακισμένη με τα σιδεράκια![]()
όχι σε αποκαλώ κότα γιατί δεν μου δείχνεις ένα μπάζο που ανέβασα ;)
Βαλτην και στις φωτογραφιες της ημερας δεν θα καταλαβει κανεις την διαφορα απο αυτες που ανεβαζεις![]()
Βρωμόμουνα ενωμένα ,ποτέ νικημένα!![]()
κοψε λασπη ρε δεν εχουν θεση τα γυναικοπαιδα εδωκουραστικό πράγμα η τέχνη,αχ!!!!!![]()
Πήρες όσκαρ ή ακόμα?κουραστικό πράγμα η τέχνη,αχ!!!!!![]()
το μουνι ο αγαμητος φταιειΈτσι.
Αλίντισσα, δεν φτάνει που καταδέχεσαι και γράφεις εδώ πέρα τσινάνε κιόλας.
γαμημενε προδοτη και εσυ Ιουδα![]()
οκ άντε αντέγραψε μια που κρίνεις εσύ μπάζο...
αφού είσαι μαλάκα τι ψάχνουμε να βρούμε ?![]()
ντροπη σου απλα ντροπη σου.Θα σε εκδικηθωόταν είμαι καλός είμαι πολύ καλός..αλλά όταν είμαι κακός είμαι καλλίτερος![]()