Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.480
- Πόντοι
- 12.756
μαλάκα αν δεις τι μουνί κυκλοφορούσε ο βάτραχος πριν λίγες μέρες θα του βαράς προσοχές ;)
ξεκώλα εκτίθετε σου λέω
μαλάκα αν δεις τι μουνί κυκλοφορούσε ο βάτραχος πριν λίγες μέρες θα του βαράς προσοχές ;)
ξεκώλα εκτίθετε σου λέω
Πόσα σου δίνει τον μήνα?
τιποτενιε δικηγορισκε γαμω τα παραβολα που φτιαχνεις εισαι τερμα πατο,στον βουρκο.Ταπεινος και καταφρονεμενος ;) τολμησες ΕΣΥ να ζητησεις να φυγει ατομο απο το τσατ;θα σε γαμαω μεχρι να βγαλεις αιμα πουστη απο τον οισοφαγο
καλά είμαι φίλε όλα πάνε πρίμα
Πόσα σου δίνει τον μήνα?
μαλακα παει εκαψες φλαντζα
Πάλι αυτή η φατσούλα που είναι σα να σφίγγεται για να μην κλάψει. Μη τα θάβεις όλα μέσα σου φίλε μου. Δεν σου κάνει καλό.
Δε μου απάντησες για τις τηγανητές πατάτες.
Και πότε τον είδες ακριβώς?δεν με πληρώνει ούτε τον υποστηρίζω.
απλά επειδή γνωρίζω (πραγματικά) λέω την αλήθεια ....
σε προκαλω μουνοσκυλακι ;) αν μπορεις και εχεις αρχιδια κανε την ενεργεια σου νομιζω οτι εισαι απλα ο καταθλιπτικος φαμφαρας του μπου ;)δεν ζήτησα να φύγει προειδοποίησα ότι θα την διώξω ;) εγώ δεν ζητάω εδώ μέσα, ΕΝΕΡΓΩ ;)
ενεργούμαι στη μάπα σου πουστράκι
Και πότε τον είδες ακριβώς?
δεν με πληρώνει ούτε τον υποστηρίζω.
απλά επειδή γνωρίζω (πραγματικά) λέω την αλήθεια ....
Μην λες τέτοια ρε, κυκλοφορεί και με ωραίες γκόμενες σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο old devil....σε προκαλω μουνοσκυλακι ;) αν μπορεις και εχεις αρχιδια κανε την ενεργεια σου νομιζω οτι εισαι απλα ο καταθλιπτικος φαμφαρας του μπου ;)
κοιτα γιατι λιγες ωρες δρομος εισαι σοβαρεψουέχουμε κοινούς/ές γνωστές
Α δηλαδή δεν τον είδες, απλά έχετε κοινούς γνωστούς.....νέα στοιχεία στην κουβέντα.....έχουμε κοινούς/ές γνωστές
έχουμε κοινούς/ές γνωστές
Ολλανδε δεν ξεχασα την προδοσια σου. ;) Αυπνος πηγα δουλειαΜην λες τέτοια ρε, κυκλοφορεί και με ωραίες γκόμενες σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο old devil....
ψυχιατρους ?
;)ψυχιατρους ?
Ολλανδε δεν ξεχασα την προδοσια σου. ;) Αυπνος πηγα δουλεια
κοιτα γιατι λιγες ωρες δρομος εισαι σοβαρεψου
Χίλια συγνώμη και πάλιΟλλανδε δεν ξεχασα την προδοσια σου. ;) Αυπνος πηγα δουλεια