memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ε ενα απο τα δυο που σε καβλαντισαν πριν γυναικαρα μου, και μαλλον οχι το θηλυκο ;)Καλά μωρό μου,θα αλλάξω.Ο παπαζολης ποιό νικ έχει,εχω χάσει επεισόδια..
ε ενα απο τα δυο που σε καβλαντισαν πριν γυναικαρα μου, και μαλλον οχι το θηλυκο ;)Καλά μωρό μου,θα αλλάξω.Ο παπαζολης ποιό νικ έχει,εχω χάσει επεισόδια..
Μείνε κάτω απ' το τραπέζι, μην σηκώνεσαι.....θα με πεις παλιάνθρωπο![]()
κομπλεξικο,κιναιδο,μισανθρωπο,καταθλιπτικο,πρεζογαμη,φαλαινογαμη.Φτανουν αυτα;αν και μπορω να σου πω πολλα ακομα για το ατομο σουθα με πεις παλιάνθρωπο![]()
μαναρι πρεπει να αλλαξεις αβαταρ..... αυτο εχει χασει την αιγλη του πια.... :- εχεις φτασει στο σημειο να ποσταρεις και να ασχολειται μονο ο παπαζολης και ο γυναικειος κλωνος του χασοδικη... :S
θα χεζεις απο σωληνα μετα την συναντηση μας ;)
Έχει κρυφοκαψούρα ο "χασοδίκης" με τον πίκερ, να μου το θυμηθείς. ;)
Δεν τολμάω να του πω τέτοια...θα έρθει νακομπλεξικο,κιναιδο,μισανθρωπο,καταθλιπτικο,πρεζογαμη,φαλαινογαμη.Φτανουν αυτα;αν και μπορω να σου πω πολλα ακομα για το ατομο σου![]()
![]()
ποτε θα συναντηθουμε;αγωνιωτο βρήκες θα χέζω στον σωλήνα που θα σε ταΐζουν στην εντατική αφού θα σ'έχω σκισοκωλιάσει μέχρι κώματος ;)
ελα φυγε τωρα αυριο παλι θα σε παιξουμε![]()
βρε τραβα γαμησου πουστρακο![]()
![]()
ειναι υπουλος Ολλανδε υπουλοςΔεν τολμάω να του πω τέτοια...θα έρθει ναμε χαρακώσειμου κλάσει τα @@.....
κομπλεξικο,κιναιδο,μισανθρωπο,καταθλιπτικο,πρεζογαμη,φαλαινογαμη.Φτανουν αυτα;αν και μπορω να σου πω πολλα ακομα για το ατομο σου![]()
![]()
Δηλαδή θα μου έρθει?Να ανησυχώ?ειναι υπουλος Ολλανδε υπουλος![]()
εφτασες σε σημειο να υποστηριξεις πρεζακια σε δικη μου παραθεση;ποσο ποιο χαμηλα ρε γαμημενε θα πεσεις;ποσο;τσάκω να με θυμάσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρτον και κοιμήσου ανώμαλε ετοιμοθάνατε κρυφοπουστόγερε που κάθεστε και γράφεις στο τσατ μπας και ψαρέψεις καμιά αδερφή για να τσιμπουκώσεις...
ούστ απο δω ανώμαλο σάψαλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα κλωνο σε λενε παντως.Τι διαολο κινεζικα μιλαω;
![]()
να βαλειςθα σου βάλω μια φωτο της "πρεζούς" αύριο-μεθαύριο να δούμε τι θα πεις ;)
γαμησε τα λεμεΈλα ντε. Δεν πείθουμε, τι διάολο;
Απλά κράξτους.....μην αγχώνεσαι, είμαστε ομάδα.....Έλα ντε. Δεν πείθουμε, τι διάολο;
δεν έχει σημασία φίλε![]()
κανονικα πρεπει να σου χωσει το μουνι της στην μαπα σου μαλακαδεν έχει σημασία φίλε![]()