Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μαντυ μου, η εμπειρια μου δειχνει οτι μονο μια στις πεντε γυναικες εχουν πραγματικο προβλημα με το γαμο μου και με απορριπτουν γι αυτο.  

Το ότι παίζει τεράστια σημασία το δείγμα γυναικών που έκανες τη στατιστική σου ανάλυση (!) δε θα το λάβουμε υπόψην μίστερ;
Αν στις 5 γυναίκες που είχες νταλαβέρι σύμφωνα με την εμπειρία σου είχαν να γευτούν πούτσο πολλά ημερολογιακά έτη (πιθανότητα 90%, τον λόγο δεν τον εξηγώ γιατί είναι προφανής) δεν παίζει κάπως τον ρόλο του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ότι παίζει τεράστια σημασία το δείγμα γυναικών που έκανες τη στατιστική σου ανάλυση (!) δε θα το λάβουμε υπόψην μίστερ;
Αν στις 5 γυναίκες που είχες νταλαβέρι σύμφωνα με την εμπειρία σου είχαν να γευτούν πούτσο πολλά ημερολογιακά έτη (πιθανότητα 90%, τον λόγο δεν τον εξηγώ γιατί είναι προφανής) δεν παίζει κάπως τον ρόλο του;
Οταν λεω "μια στις πεντε" εσυ καταλαβαινεις οτι εχω γνωρισει πεντε και μια διαφωνησε?
Το "μια στις πεντε" ειναι ποσοστο ειπαμε...Μπορει να ειναι δυο στις δεκα, τεσσερις στις εικοσι...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
Οταν λεω "μια στις πεντε" εσυ καταλαβαινεις οτι εχω γνωρισει πεντε και μια διαφωνησε?
Το "μια στις πεντε" ειναι ποσοστο ειπαμε...Μπορει να ειναι δυο στις δεκα, τεσσερις στις εικοσι...

Σιγα με την εκθετικη συναρτηση ... ηρεμα Αλεξ  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μπαρε δεν ειναι σωστο απο που κανεις στο κατοικίδιο σου να ξερεις , ισως να διώκεται κιόλας ....

θα το πω στην βέλβυ να μαζέψει 2-3 φιλόζωους να του κάνουν επίσκεψη στο σπίτι με λοστάρια ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Δεν καταλαβαίνω αυτό αλλά έπρεπε να βάλω νούμερα όπως έβαλες κι εσύ στην "έρευνα" σου. Μην αρπάζεσαι, δε σου θίξαμε τον αντρισμό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
θα το πω στην βέλβυ να μαζέψει 2-3 φιλόζωους να του κάνουν επίσκεψη στο σπίτι με λοστάρια ;)

Και ΚΑΛΑ θα κανεις ... ειναι αρρωστα πραγματα αυτα που κανει ο Μπαρος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom