alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ωχ Παναγία μου. Παντα υπαρχει κατι χειροτερο...Να παρακαλας μην σε κανει ο Μπογδανος ...
Ωχ Παναγία μου. Παντα υπαρχει κατι χειροτερο...Να παρακαλας μην σε κανει ο Μπογδανος ...
Μαντυ μου, η εμπειρια μου δειχνει οτι μονο μια στις πεντε γυναικες εχουν πραγματικο προβλημα με το γαμο μου και με απορριπτουν γι αυτο.
Οταν λεω "μια στις πεντε" εσυ καταλαβαινεις οτι εχω γνωρισει πεντε και μια διαφωνησε?Το ότι παίζει τεράστια σημασία το δείγμα γυναικών που έκανες τη στατιστική σου ανάλυση (!) δε θα το λάβουμε υπόψην μίστερ;
Αν στις 5 γυναίκες που είχες νταλαβέρι σύμφωνα με την εμπειρία σου είχαν να γευτούν πούτσο πολλά ημερολογιακά έτη (πιθανότητα 90%, τον λόγο δεν τον εξηγώ γιατί είναι προφανής) δεν παίζει κάπως τον ρόλο του;
θα σπάσει τα δόντια του στο ατσάλι χώρια που θα φάει και σκατίλα μαζί
Οταν λεω "μια στις πεντε" εσυ καταλαβαινεις οτι εχω γνωρισει πεντε και μια διαφωνησε?
Το "μια στις πεντε" ειναι ποσοστο ειπαμε...Μπορει να ειναι δυο στις δεκα, τεσσερις στις εικοσι...
Σιγα με την εκθετικη συναρτηση ... ηρεμα Αλεξ ;)
Κατι μου λεει οτι ο Μπαρος βαζει τον Μπος και του κανει γλυφοκωλαδα ... :S
ποδολαγνειες μου κανει ο μποςΚατι μου λεει οτι ο Μπαρος βαζει τον Μπος και του κανει γλυφοκωλαδα ... :S
το'χεις σκεφτεί και εσύ ε
σκατοκεφαλοι και οι δυοΣου περασε και εσενα απο το μυαλο φιλε μου ?
Σου περασε και εσενα απο το μυαλο φιλε μου ?
σκατοκεφαλοι και οι δυο
τι αλλο θα σκεφτοσασταν
να πω την μαύρη αλήθεια μου πέρασε
Μπαρε δεν ειναι σωστο απο που κανεις στο κατοικίδιο σου να ξερεις , ισως να διώκεται κιόλας ....
Οταν λεω "μια στις πεντε" εσυ καταλαβαινεις οτι εχω γνωρισει πεντε και μια διαφωνησε?
Το "μια στις πεντε" ειναι ποσοστο ειπαμε...Μπορει να ειναι δυο στις δεκα, τεσσερις στις εικοσι...
η βελβυ μονη της δεν γινεταιθα το πω στην βέλβυ να μαζέψει 2-3 φιλόζωους να του κάνουν επίσκεψη στο σπίτι με λοστάρια ;)
Νομιζω οτι σκεφτηκες σοφα ;)
τι τραβαει το ζωντανο για ενα πιατο φαι;Κατι μου λεει οτι ο Μπαρος βαζει τον Μπος και του κανει γλυφοκωλαδα ... :S
θα το πω στην βέλβυ να μαζέψει 2-3 φιλόζωους να του κάνουν επίσκεψη στο σπίτι με λοστάρια ;)
η βελβυ μονη της δεν γινεται