The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.605
- Πόντοι
- 25.467
Συνουσιαστείτε και με τους δυό και μετά γράψτε κριτική.
απλα δεν γουσταρω παντρεμενους/
δεν πα να σαι και ο Ρουβας
θα γραφω για τον βατραχοΣυνουσιαστείτε και με τους δυό και μετά γράψτε κριτική.
που εισαι βιολεττα;
μαν μιας και μιλάμε για σκύλο πριν καμμιά ώρα έφαγα 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 μερίδα πατάτες φρέσκες και 2 πίτες κομμένες, όλα μαζί 4,30 ;)
Επιτέλους φίλε μου! Λίγδωσε τ' αντεράκι σου! Ανησυχούσα απ' όταν έγραψες ότι τρέφεσαι εδώ και 2 χρόνια με τοστάκια. Και έχεις αυτή τη συνήθεια όταν γράφεις κάτι άσχημο να το συνοδεύεις με φατσούλα χαμόγελο ( ). Γιατί τόσος πόνος φίλε μου;
Επίσης που είνια αυτό το μαγαζί με τις φρέσκιες τηγανητές πατάτες;
Έξω ψωφόμουνο!Γιατί βάζετε αρνητικές ψηφοφορίες βρε αγάπες?Ο πιο μαλάκας,ο πιο αχώνευτος και τέτοια έχουν αρνητική αύρα.Βάλτε καμιά ψηφοφορία "το πιο γαμάτο μέλος" καλύτερα,"πιο συμπαθητικό" κτλ
Θελεις να διεκδικησεις πρωτια σε "θετικη" ψηφοφορια?Γιατί βάζετε αρνητικές ψηφοφορίες βρε αγάπες?Ο πιο μαλάκας,ο πιο αχώνευτος και τέτοια έχουν αρνητική αύρα.Βάλτε καμιά ψηφοφορία "το πιο γαμάτο μέλος" καλύτερα,"πιο συμπαθητικό" κτλ
Γιατί βάζετε αρνητικές ψηφοφορίες βρε αγάπες?Ο πιο μαλάκας,ο πιο αχώνευτος και τέτοια έχουν αρνητική αύρα.Βάλτε καμιά ψηφοφορία "το πιο γαμάτο μέλος" καλύτερα,"πιο συμπαθητικό" κτλ
Γιατί βάζετε αρνητικές ψηφοφορίες βρε αγάπες?Ο πιο μαλάκας,ο πιο αχώνευτος και τέτοια έχουν αρνητική αύρα.Βάλτε καμιά ψηφοφορία "το πιο γαμάτο μέλος" καλύτερα,"πιο συμπαθητικό" κτλ
νομιζει ο βατραχος πως με στημενες ψηφοφοριες θα καταφερει να αποφυγει το πεπρωμενο που του επιφυλασσουμε στο νωντοθρεντ ΜΑΣ ;)ωχ ποτε μπηκε αυτη η ψηφοφορια
Οχι,θέλω να ψηφίσω ένα γαμάτο μέλος που έχω ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες.Θελεις να διεκδικησεις πρωτια σε "θετικη" ψηφοφορια?
Θελεις να διεκδικησεις πρωτια σε "θετικη" ψηφοφορια?
Ναι.Να σε ρωτήσω κάτι εσένα τώρα που σε πέτυχα;
Οχι,θέλω να ψηφίσω ένα γαμάτο μέλος που έχω ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες.