kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν σας εχω αναγκη ρε. Θα παω στο κοσμο.θα το θεσω αυριο στο ΔΣ
Τι αναμενεις ρε απιθανε, που σε εχω και φιλο κιολας???????αναμένω![]()
γιατί δεν διαγράφεται![]()
ειναι υπο την προστασια μουδιαγραψου μωρη ΠΟΥΤΑΝΑ
Τι αναμενεις ρε απιθανε, που σε εχω και φιλο κιολας???????
Τι αναμενεις ρε απιθανε, που σε εχω και φιλο κιολας???????
έτσι φέρομαι εγώ στους φίλους μου ;)
να αναμένεις και αντισυστημικό παλούκωμα θα μαζέψω 2-3 φασιστάκια από το σάιτ να σου κάνουμε επίσκεψη με λοστάρια![]()
Απο τους φιλους να τα περιμενεις αυτα ;)
Και μετα θα ερχονται ολα τα γκομενακια στο νοσοκομειο να με κανουν μακια να μου περασειέτσι φέρομαι εγώ στους φίλους μου ;)
να αναμένεις και αντισυστημικό παλούκωμα θα μαζέψω 2-3 φασιστάκια από το σάιτ να σου κάνουμε επίσκεψη με λοστάρια![]()
μα τον ακούς τι λέει φίλε μου λες και μιλάω σε άβγαλτο ;)
Και μετα θα ερχονται ολα τα γκομενακια στο νοσοκομειο να με κανουν μακια να μου περασει![]()
Και μετα θα ερχονται ολα τα γκομενακια στο νοσοκομειο να με κανουν μακια να μου περασει![]()
Θα μου παιρνουν πιπα πανω απο τον καθετηρα τύπεαν βρουν χώρο ανάμεσα στα σωληνάκια ;)
θα βαλω το μπος να δαγκωσει τα σωληνακια και οτι αλλο προεξεχει ;)αν βρουν χώρο ανάμεσα στα σωληνάκια ;)
Το χειροτερο τύπε ειναι οτι θα με πιασει στο στομα της η Τρεμη και θα με κανει εκπομπη ο Τσιμας και ο Θεοδωρακης :-Για τον Απολυτο σε βλεπω μετα , οχι για το εθνικο συστημα υγειας![]()
Το χειροτερο τύπε ειναι οτι θα με πιασει στο στομα της η Τρεμη και θα με κανει εκπομπη ο Τσιμας και ο Θεοδωρακης :-
θα βαλω το μπος να δαγκωσει τα σωληνακια και οτι αλλο προεξεχει ;)