Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μπορει να τον στραποναρε λιγο , ετσι για να δει πως ειναι και να εχει αποψη αν ποτε του ζητηθει  ;)
:grin: εντωμεταξυ αιμα τον παμε παλι γιατι δεν φευγει;γουσταρει ξεφτιλικια λες; :2on1:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
φίλε εσύ που είσαι παλιός και "καθαρός" νομίζω με καταλαβαίνεις, σε κάθε περίπτωση δέχομαι την αντίκρουση των ισχυρισμών μου όμως με επιχειρήματα και όχι με αόριστες μαλακίες :birdman:

μονο μαλακιες λες ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :2on1: :2on1:

ο λόγος μου είναι αρκετός εσύ που δεν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα αξιοπιστίας και ούτε πρόκειται αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στα επιχειρήματα λυπάμαι ;)

Πιο αξιοπιστος απο εμενα αποκλειεται  :birdman:  εγω ειμαι εγκριτος κριτικογραφος  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
:grin: εντωμεταξυ αιμα τον παμε παλι γιατι δεν φευγει;γουσταρει ξεφτιλικια λες; :2on1:

συνδρομο μείωσης προσωπικότητας .... του αρεσει , οποια του το κανει και στο κρεβατι θα τον κερδισει , απλα τις ψαρωνει αυτος και δεν τολμανε να μιλησουν μετα , δεν εχουν την νοημοσυνη..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αυτός έχει γεννηθεί με μισό εγκέφαλο ;)
τον αλλο μισο τον εβαλα στην σουφρα σου να μου τον φυλας ετσι ωστε οταν προχωρησει η εςπιστημη να μου τον τοποθετησουν σε νεο σωμα :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μα για αυτο σου την λεει ρε αποφοιτε του χαρβαρντ Ελευσινας :2on1:

αυτοί βγάζουν νόημα και δίχως τα κόμματα είπαμε στον λόγο μου πρέπει να επιβάλλεται πάση θυσία η διατήρηση της ορμής :zfuck:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
συνδρομο μείωσης προσωπικότητας .... του αρεσει , οποια του το κανει και στο κρεβατι θα τον κερδισει , απλα τις ψαρωνει αυτος και δεν τολμανε να μιλησουν μετα , δεν εχουν την νοημοσυνη..
χμ ενδιαφερον.Για κανε το ψυχογραφημα του τρελου ρε.Ειναι επικινδυνος λες για τους γυρω του;για τον εαυτο του δεν μας ενδιαφερει ας ψοφησει και με χλωρινη ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μονο μαλακιες λες ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :2on1: :2on1:

Πιο αξιοπιστος απο εμενα αποκλειεται  :birdman:  εγω ειμαι εγκριτος κριτικογραφος  :grin:

πάντα εύστοχες οι παρεμβάσεις σου και με ουσία συγχαρητήρια από μένα ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756
χμ ενδιαφερον.Για κανε το ψυχογραφημα του τρελου ρε.Ειναι επικινδυνος λες για τους γυρω του;για τον εαυτο του δεν μας ενδιαφερει ας ψοφησει και με χλωρινη ;)

κανενας φοβος για τους γυρω του , εκτος αν αυτοι πασχουν απο ελλειψη αυτοπεποίθησης και εχουν πνευματικες αδυναμιες ... κατα τα αλλα οι γιατροι συστηνουν στο χωρο που ειναι ο Κοσμας να μην ειναι πανω απο ισογειο και αν ειναι σε οροφο να τοποθετηθουν σιτες στα καγκελα του μπαλκονιου για τυχον επιληπτικά επεισόδια  ,και απομακρυνση των κοφτερών επιφανειων , οπως γωνιες απο τραπεζακια κτλ

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
κανενας φοβος για τους γυρω του , εκτος αν αυτοι πασχουν απο ελλειψη αυτοπεποίθησης και εχουν πνευματικες αδυναμιες ... κατα τα αλλα οι γιατροι συστηνουν στο χωρο που ειναι ο Κοσμας να μην ειναι πανω απο ισογειο και αν ειναι σε οροφο να τοποθετηθουν σιτες στα καγκελα του μπαλκονιου για τυχον επιληπτικά επεισόδια  ,και απομακρυνση των κοφτερών επιφανειων , οπως γωνιες απο τραπεζακια κτλ
:thumbsup: αγωγη;  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ασε αγωγη θα του δωσω εγω.ΑΚΙΝΕΤΟΝ λευκα 2 τηνημερα πρωι-μεσημερι και το βραδυ ΑΚΙΝΕΤΟΝ κοκκινα για το παραλληρημα και τον τρομο  :2on1:  :fuck1:  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.385
Πόντοι
12.756

εσυ εισαι ειδικος στης φαρμακευτικες αγωγες , θα στον στειλω με παραπεμπτικό στο γραφειο σου ..κοιτα να του δωσεις κατι ενεσιμο  , του αρεσουν οι βελονες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom