μπορει να τον στραποναρε λιγο , ετσι για να δει πως ειναι και να εχει αποψη αν ποτε του ζητηθει ;)

μπορει να τον στραποναρε λιγο , ετσι για να δει πως ειναι και να εχει αποψη αν ποτε του ζητηθει ;)
βαλτο στον κωλο σου τωρα μην το χασειςκρατάω αυτό![]()
κρατάω αυτό![]()
![]()
την έννοια χανει , παναθεμασε εισαι και δικηγορς
![]()
τι μαλακας ειναι ο Δαφνιωτης ρεοχι ψυχικα σαν και εσενα .. κρατα και αυτο ;)
φίλε εσύ που είσαι παλιός και "καθαρός" νομίζω με καταλαβαίνεις, σε κάθε περίπτωση δέχομαι την αντίκρουση των ισχυρισμών μου όμως με επιχειρήματα και όχι με αόριστες μαλακίες![]()
ο λόγος μου είναι αρκετός εσύ που δεν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα αξιοπιστίας και ούτε πρόκειται αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στα επιχειρήματα λυπάμαι ;)
μα για αυτο σου την λεει ρε αποφοιτε του χαρβαρντ Ελευσιναςαπευθύνομαι σε έξυπνους ανθρώπους μόνο τέτοιοι συχνάζουν στο σπαμ θρεντ νόμιζα ;)
οχι ψυχικα σαν και εσενα .. κρατα και αυτο ;)
εντωμεταξυ αιμα τον παμε παλι γιατι δεν φευγει;γουσταρει ξεφτιλικια λες;
![]()
τον αλλο μισο τον εβαλα στην σουφρα σου να μου τον φυλας ετσι ωστε οταν προχωρησει η εςπιστημη να μου τον τοποθετησουν σε νεο σωμααυτός έχει γεννηθεί με μισό εγκέφαλο ;)
μα για αυτο σου την λεει ρε αποφοιτε του χαρβαρντ Ελευσινας![]()
απευθύνομαι σε έξυπνους ανθρώπους μόνο τέτοιοι συχνάζουν στο σπαμ θρεντ νόμιζα ;)
χμ ενδιαφερον.Για κανε το ψυχογραφημα του τρελου ρε.Ειναι επικινδυνος λες για τους γυρω του;για τον εαυτο του δεν μας ενδιαφερει ας ψοφησει και με χλωρινη ;)συνδρομο μείωσης προσωπικότητας .... του αρεσει , οποια του το κανει και στο κρεβατι θα τον κερδισει , απλα τις ψαρωνει αυτος και δεν τολμανε να μιλησουν μετα , δεν εχουν την νοημοσυνη..
μονο μαλακιες λες ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ![]()
Πιο αξιοπιστος απο εμενα αποκλειεταιεγω ειμαι εγκριτος κριτικογραφος
![]()
μα για αυτο σου την λεει ρε αποφοιτε του χαρβαρντ Ελευσινας![]()
παρε ορμηαυτοί βγάζουν νόημα και δίχως τα κόμματα είπαμε στον λόγο μου πρέπει να επιβάλλεται πάση θυσία η διατήρηση της ορμής![]()
χμ ενδιαφερον.Για κανε το ψυχογραφημα του τρελου ρε.Ειναι επικινδυνος λες για τους γυρω του;για τον εαυτο του δεν μας ενδιαφερει ας ψοφησει και με χλωρινη ;)
κανενας φοβος για τους γυρω του , εκτος αν αυτοι πασχουν απο ελλειψη αυτοπεποίθησης και εχουν πνευματικες αδυναμιες ... κατα τα αλλα οι γιατροι συστηνουν στο χωρο που ειναι ο Κοσμας να μην ειναι πανω απο ισογειο και αν ειναι σε οροφο να τοποθετηθουν σιτες στα καγκελα του μπαλκονιου για τυχον επιληπτικά επεισόδια ,και απομακρυνση των κοφτερών επιφανειων , οπως γωνιες απο τραπεζακια κτλ
αγωγη;
![]()