![]()
ο Πακις τελικα μας βγηκε γκει , κρυβοταν τοσο καιρο , αλλα στο τσατ οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ βγαινουν ...

![]()
ο Πακις τελικα μας βγηκε γκει , κρυβοταν τοσο καιρο , αλλα στο τσατ οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ βγαινουν ...
τοσο καιρο αυτο περιμενω για να μου αερισεις τα αρχιδιαπρόσεξε πώς μιλάς η υπομονή μου τελειώνει ;)
γιατί ξηγιέσαι έτσι τώρα![]()
τοσο καιρο αυτο περιμενω για να μου αερισεις τα αρχιδια![]()
να τουμπεκιαστω αφου με γραφει στο μουνακι τηςΜε την Βιολεττα τι θα κανεις ? ποιο ειναι το σχεδιο δρασης σου ..?
εσυ Κοσμα , μονο εσυ τις λες .... εκτος απο τις μαλακιες για τους κλωνους
αληθεια λες μονο για τα ναρκωτικα που κανεις και το οτι γαμας τελειωμενες υπερβαρες πρεζουδες μπας και σε διαβασει καμμια και κανεις κονε αχρηστε ανωμαλιαρηντάξει και άλλοι τις λένε απλώς εγώ να ξέρετε λέω ΜΟΝΟ αλήθειες γιατί είμαι ΕΝΤΙΜΟΣ και σιχαίνομαι του κλώνους και την ΓΑΜΗΜΕΝΗ την μαντόκα ;)
ντάξει και άλλοι τις λένε απλώς εγώ να ξέρετε λέω ΜΟΝΟ αλήθειες γιατί είμαι ΕΝΤΙΜΟΣ και σιχαίνομαι του κλώνους και την ΓΑΜΗΜΕΝΗ την μαντόκα ;)
αληθεια λες μονο για τα ναρκωτικα που κανεις και το οτι γαμας τελειωμενες υπερβαρες πρεζουδες μπας και σε διαβασει καμμια και κανεις κονε αχρηστε ανωμαλιαρη![]()
;)Πονταρει στην συμπόνοια τους ...παιζει ύπουλα
η πικρα τυπε η ΠΙΚΡΑ και το μισος που νιωθει για τον κοσμο γυρω τουποια ηταν η αναγκη που σε εκανε να γραψεις αυτη την δηλωση ψυχης Κοσμα ?
αληθεια λες μονο για τα ναρκωτικα που κανεις και το οτι γαμας τελειωμενες υπερβαρες πρεζουδες μπας και σε διαβασει καμμια και κανεις κονε αχρηστε ανωμαλιαρη![]()
ποια ηταν η αναγκη που σε εκανε να γραψεις αυτη την δηλωση ψυχης Κοσμα ?
ντάξει και άλλοι τις λένε απλώς εγώ να ξέρετε λέω ΜΟΝΟ αλήθειες γιατί είμαι ΕΝΤΙΜΟΣ και σιχαίνομαι του κλώνους και την ΓΑΜΗΜΕΝΗ την μαντόκα ;)
για ξεκαρφωμα τα λες ;)σου ξαναείπα εκείνη η ΜΙΑ τύπισσα που ΠΑΙΖΕΙ να έκανε χρήση ΟΥΣΙΩΝ ήταν γαμώ τα μουνάκια ηλικίας κάτω των 30![]()
ειμαι σιγουρος αλλα το μονο που ξεφτιλιζεις ειναι τον εαυτο σου σαλιαρη χαπακιαη μαντόκα θέλω να της ξεφτιλίσω τα πάντα![]()
το θεμα ομως ειναι οτι κατηγορεις για κλωνους νικς με πεντακαθαρες ΙΡ![]()
η μαντόκα θέλω να της ξεφτιλίσω τα πάντα![]()
το θεμα ομως ειναι οτι κατηγορεις για κλωνους νικς με πεντακαθαρες ΙΡ![]()