kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
για ξεκαρφωμα τα λες ;)
ίσως το βράδυ αν έχω όρεξη βάλω φώτο αλλά και πάλι δεν θα με πιστέψεις ότι πρόκειται για την ίδια οπότε ποιός ο λόγος

για ξεκαρφωμα τα λες ;)
ποια ειναι τα δικα σου επιχειρηματα μωρη πουστρου και πρεζου του ελεους;φίλε εσύ που είσαι παλιός και "καθαρός" νομίζω με καταλαβαίνεις, σε κάθε περίπτωση δέχομαι την αντίκρουση των ισχυρισμών μου όμως με επιχειρήματα και όχι με αόριστες μαλακίες![]()
δωσε τηλεφωνο να την κωλογαμησω και τοτε θα σε πιστεψω μιασμαίσως το βράδυ αν έχω όρεξη βάλω φώτο αλλά και πάλι δεν θα με πιστέψεις ότι πρόκειται για την ίδια οπότε ποιός ο λόγος![]()
εχετε προηγουμενα ? σε παρατησε ....
ποια ειναι τα δικα σου επιχειρηματα μωρη πουστρου και πρεζου του ελεους;![]()
δωσε τηλεφωνο να την κωλογαμησω και τοτε θα σε πιστεψω μιασμα![]()
έχει χτυπήσει καμπανάκι μαν δεν ξέρω τι γίνεται με εκνευρίζει η παρουσία της εδώ![]()
ο λογος σου ειναι σαν του παπανδρεου ρε μουνιο λόγος μου είναι αρκετός εσύ που δεν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα αξιοπιστίας και ούτε πρόκειται αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στα επιχειρήματα λυπάμαι ;)
βατραχε εκανες ανωμαλιες;σε δαχτυλιαζε;σε στραποναρε;σιγά μην δώσω το ταλαίπωρο κοριτσάκι σε κανέναν από εδώ μέσα![]()
αυτο με τις πουτανες μεσα στο τσατ εχει παραγινει ....εδω ειναι χωρος αναπτυξης πνεύματος , ήθους , παιδείας , επιχειρημάτων , δεν εχουν καμια θεση τα τσουλια
αυτο με τις πουτανες μεσα στο τσατ εχει παραγινει ....εδω ειναι χωρος αναπτυξης πνεύματος , ήθους , παιδείας , επιχειρημάτων , δεν εχουν καμια θεση τα τσουλια
ο λόγος μου είναι αρκετός εσύ που δεν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα αξιοπιστίας και ούτε πρόκειται αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στα επιχειρήματα λυπάμαι ;)
βατραχε εκανες ανωμαλιες;σε δαχτυλιαζε;σε στραποναρε;![]()
βαλε και κανενα σημειο στιξης
οχιγι' αυτό θες τηλέφωνο μωρή πουτάνα![]()
γι' αυτό θες τηλέφωνο μωρή πουτάνα![]()
τσακω χειμαρρο στην μουρη σουο λόγος μου είναι χειμαρρώδης δεν σταματάει για σημεία στίξης και αηδίες να χάσει την ορμή του![]()
οχιαλλα φοβασαι μην τα ξερασει ολα μωρη γυναικωτη γραμματεα
![]()
ο λόγος μου είναι χειμαρρώδης δεν σταματάει για σημεία στίξης και αηδίες να χάσει την ορμή του![]()