Λαγε δυστυχως δεν προλαβαμε να γνωριστουμε καλυτερα, αλλα απο το λιγο που σε ξερω μου ησουνα συμπαθης. Λιγο μαλακας μεν αλλα συμπαθης.
Δεν μου αρεσει καθολου αυτο που γινεται διπλα και απο τα πρωτα ποστ του εξευτελισμου σου, εγω ελεγα να σταματησουνε.
Αλλα πραγματικα αυτο το ποστ που εκανες ειναι επιτομη στη βλακεια και καλυτερα κρυψου μη σε πιασουν στα χερια τους.
α. Μιλας για κουτσομπολια, κακοηθειες και παρακολουθησεις ΕΣΥ που πηγαινες σε ολα τα στουντιο και κουτσομπολευες τη μια πουτανα στην αλλη με σκοπο να τσακωθουνε μεταξυ τους και προσλαμβανες ντετεκτιβ να παρακολουθουν πουτανες που ζηταγες σε γαμο. Εχεις δηλωσει αλλωστε οτι στα στουντιο μασαζ κλπ, δεν πας για να γαμησεις απλα, αλλα για να βρεις γυναικα να παντρευτεις να κανετε οικογενεια παιδια κλπ..
β. Μιλας για ατομα που στη ζωη τους ειναι μηδενικα ενω εσυ εισαι -100000 καθως οχι μονο εισαι αχρηστος, αλλα εχεις ξαφρισει οικονομικα τον πατερα σου, του εκλεψες εσυ τα 100000 για να το παιζεις γοης στις πουτανες και δηλωσες κλοπη για να μη σε σκοτωσει. Και τωρα οι φιλοι σου απο διπλα θεωρουνται υποπτοι απ την αστυνομια.. Πραγματικα η αθλιοτητα σου και η ξεφτυλα σου δεν υπαρχουνε.
γ. Μιλας για σχεσεις με κανονικες γυναικες κλπ ΕΣΥ που χωρις λεφτα δεν σου καθεται οχι κανονικη γυναικα, αλλα ουτε κατσικα. Εκτος οτι εισαι κακασχημος και κοντοχοντρη νυφιτσα εισαι και γλοιωδης και γελοιος. Κανει ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα οτι δεν εχεις γαμησει ποτε κανονικη γυναικα και ουτε προκειται να γαμησεις..
δ. Οσο γι αυτο που ειπες οτι με την πρωτη στραβη σε κανουν ρομπα εν μερει συμφωνω μαζι σου και ειναι κατι που με φοβιζει και μενα. Γι αυτο φροντιζω να κραταω καποιες αποστασεις ασφαλειας. Αν και να ξερεις οτι αν γινοτανε τιποτα παρομοιο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κρυβομουνα σαν εσενα το χεστη. Να εισαι σιγουρος οτι αν ειχες τα αρχιδια να τους αντιμετωπισεις και να πεις ενα γαμημενο ΣΥΓΓΝΩΜΗ, τιποτα απ αυτα δεν θα γινοτανε. Αλλα επειδη εισαι χεστης και ΕΝΟΧΟΣ για ολα αυτα που σε κατηγορουνε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ..
Να ξερεις παντως οτι δεν ειχα καμια προθεση να ποσταρω αυτο το σεντονι και λυπαμαι πολυ.. Εσυ με αναγκασες.. οσο κρυβεσαι παντως να ξερεις οτι δεν θα σταματησουνε και καλα θα κανουνε..