gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα ξαναμπει καλου κακου θα φαει ενα γουορν επειδη γραφει ξενογλωσσαΣου ελειψαν τα γλεντια που σου εριχνε ο Αγιος
αμα ξαναμπει καλου κακου θα φαει ενα γουορν επειδη γραφει ξενογλωσσαΣου ελειψαν τα γλεντια που σου εριχνε ο Αγιος
αμα ξαναμπει καλου κακου θα φαει ενα γουορν επειδη γραφει ξενογλωσσα
καπου ειδα μια σοβαρη καταγγελια που περασε στο ντουκου απο τον σταμ.....οτι ο λαγονισιαν ειναι ο λαγουδακης......;
οχι ρε παπαρα απλα δεν ξερει να γραφει το σταματακηκαπου ειδα μια σοβαρη καταγγελια που περασε στο ντουκου απο τον σταμ.....οτι ο λαγονισιαν ειναι ο λαγουδακης......;
τι σοι φοιτητης νομικης ειναι τοτε τυπε;οχι ρε παπαρα απλα δεν ξερει να γραφει το σταματακη
για σενα ειναι το ''διπλα'' θρεντ?Και συνεχίζουν οι αχρείοι, να αποδεικνύουν πόσο δίκιο είχα τελικά που τους διολόστειλα....αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι να πηδάνε επί πληρωμή, να αγαπάνε μόνο για 10 λεπτά και οποιαδήποτε "έξω" κοπέλα να θεωρείται Ελλεηνίδα και απαράδεκτη...άνθρωποι που απατάνε την ίδια τους τη γυναίκα, άνθρωποι που πρώτα οι ίδιοι έχουν καταπατήσει κάθε ηθικό κανόνα και αρχή...έρχονται να μου το παίξουν "τιμωροί" και "άγιοι"...χα...ευχαριστώ...δεν θα πάρω...
όχι ρε καμιά σχέση...α΄λλος είναι ο λαγουδάκης...καπου ειδα μια σοβαρη καταγγελια που περασε στο ντουκου απο τον σταμ.....οτι ο λαγονισιαν ειναι ο λαγουδακης......;
τι σοι φοιτητης νομικης ειναι τοτε τυπε;
της πλακαςτι σοι φοιτητης νομικης ειναι τοτε τυπε;
ναι και η πλάκα είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί λεπτό μιας και όσα ακούγονται είναι ψέυδη και κατασκευάσματα εγκεφαλικά καμμένων ανθ΄ρωπων με μανίες καταδίωξης και τέτοια και έχουν γραφτεί τόσες σελίδες...δηλαδή μαρτυράνε χωρίς μαστίγιο...για σενα ειναι το ''διπλα'' θρεντ?
και ο νευμαρ αλλος ειναι......όχι ρε καμιά σχέση...α΄λλος είναι ο λαγουδάκης...
δυο μερες εχω να μπω και αποτι βλεπω η ζωη εδω δεν αλλαξε καθολου προτεινω να ανοιξει καινουριο θρεντ όπως το ημερισια ενημερωση για μπουρδελα με τιτλο "ημερησια καταθεση ψυχης του κοτοσταμουλη"
μεμο ο σταμ εχει αλλαξει.Εβρισε σπιτια χθες και σημερα μας απειλησεδυο μερες εχω να μπω και αποτι βλεπω η ζωη εδω δεν αλλαξε καθολου προτεινω να ανοιξει καινουριο θρεντ όπως το ημερισια ενημερωση για μπουρδελα με τιτλο "ημερησια καταθεση ψυχης του κοτοσταμουλη"
η μεγιστη απαξιωση θα ερθει.. ολοι θα παρετε.. ;) ολοι σας θα λαβετε την γευση την ριαλ απαξιωση της πραγματικης ζωης, γιατι τοσο καιρο τρωω τραμπουκισμα και απαξιωση σε εικονικη πραγματικοτητα.. αλλη γευση απο κονταμεμο ο σταμ εχει αλλαξει.Εβρισε σπιτια χθες και σημερα μας απειλησε
μεμο ο σταμ εχει αλλαξει. Εβρισε σπιτια χθες και σημερα μας απειλησε
αφου κρυβεσαι μωρη μουχλα και παρακολουθεις με κυαλια μας απαξιωνεις απο αποσταση γαμω τα φολιασματα που τρωςη μεγιστη απαξιωση θα ερθει.. ολοι θα παρετε.. ;) ολοι σας θα λαβετε την γευση την ριαλ απαξιωση της πραγματικης ζωης, γιατι τοσο καιρο τρωω τραμπουκισμα και απαξιωση σε εικονικη πραγματικοτητα.. αλλη γευση απο κοντα