redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εσύ δεν μπορείς να τον αντιμετωπισεις;ρε τον πιρφορο που μου λεει εμενα οτι λεω αμπελοφιλοσοφιες αιντε μην βαλω κανα σλαβι να τον κανει τουλουμι παλι
εσύ δεν μπορείς να τον αντιμετωπισεις;ρε τον πιρφορο που μου λεει εμενα οτι λεω αμπελοφιλοσοφιες αιντε μην βαλω κανα σλαβι να τον κανει τουλουμι παλι
Mπεμπεδιζεις παιχτη;ο σλαβιανκα εμεινε φυτο.
τον χτυπησα στο κεφαλι και ενα κουτσουλο και τωρα απλα μπαινει και διαβαζει, δεν μπορει να γραψει :S
τι κάνει ο λαγός τύπε;Σταματακι αμα ειχες λεφτα και εσυ θα εκανες οτι κανει ο λαγος;
ανετα.. αυτος νομιζει οτι θα ακουμπανε η μπουνιες του το απαλο δερματακι του μπεμα...εσύ δεν μπορείς να τον αντιμετωπισεις;
Toν κατηγορουν οτι χρησιμοποιει τα λεφτα του για να αποκτησει σχεση με πουτανες.τι κάνει ο λαγός τύπε;
ο σλαβιανκα εμεινε φυτο.
τον χτυπησα στο κεφαλι και ενα κουτσουρο και τωρα απλα μπαινει και διαβαζει, δεν μπορει να γραψει :S
εχω μαθει οτι εισαι φυτουκλας και λιγο χτικιαρης.Αληθευει;ανετα.. αυτος νομιζει οτι θα ακουμπανε η μπουνιες του το απαλο δερματακι του μπεμα...
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εκανα τα ιδια? κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον...Σταματακι αμα ειχες λεφτα και εσυ θα εκανες οτι κανει ο λαγος;
προσεξε μην ακουσεις κανα μπαμ απο τη φαπα που θα σκασει στο μωρουδιστικο προσωπακι σου απο τον σλαβυανκατι σε κανει να πιστευεις οτι θα εκανα τα ιδια? κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον...
Μπουζουκια, πουτανες, ξεσαλωμα,θα στρωναν κοκκινο χαλι για παρτυ μου στης πιστες , ο μιστερ κλαρινογαμπρος που εσβησε οριστικα το μπουρδελα.κομ απο την ζωη του και τα τελειωμενα νικ εκει μεσα και κανει μια νεα αρχη...οσο σκληρο και αν σου κανει...
το μπαμ το οικονομικο περιμενω μποι ..
προσεξε μην ακουσεις κανα μπαμ απο τη φαπα που θα σκασει στο μωρουδιστικο προσωπακι σου απο τον σλαβυανκα
Στα μπουζουκια θα πηγαινες με πουτανες ομως; Εκει θελω να καταληξω.τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εκανα τα ιδια? κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον...
Μπουζουκια, πουτανες, ξεσαλωμα,θα στρωναν κοκκινο χαλι για παρτυ μου στης πιστες , ο μιστερ κλαρινογαμπρος που εσβησε οριστικα το μπουρδελα.κομ απο την ζωη του και τα τελειωμενα νικ εκει μεσα και κανει μια νεα αρχη...οσο σκληρο και αν σου κανει...
αμα μας πουν απο μέσα κανα ματσάκι την κάναμε για νήσους κέιμαν τύπετι σε κανει να πιστευεις οτι θα εκανα τα ιδια? κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον...
Στα μπουζουκια θα πηγαινες με πουτανες ομως; Εκει θελω να καταληξω.
τυπε πρεπει καποιος να σταματησει τον ανελεητο κουβα που τρωω τελευταια..αμα μας πουν απο μέσα κανα ματσάκι την κάναμε για νήσους κέιμαν τύπε
η καταρα ;)τυπε πρεπει καποιος να σταματησει τον ανελεητο κουβα που τρωω τελευταια..
στα λέγα σταμούλη οι νωντοκατάρες ποιάνουντυπε πρεπει καποιος να σταματησει τον ανελεητο κουβα που τρωω τελευταια..
τυπε πρεπει καποιος να σταματησει τον ανελεητο κουβα που τρωω τελευταια..
στα λέγα σταμούλη οι νωντοκατάρες ποιάνουν
no no no... με τα κοριτσια της σχολης.. ;)Στα μπουζουκια θα πηγαινες με πουτανες ομως; Εκει θελω να καταληξω.