Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.991
- Πόντοι
- 12.756
Έναν ξέρω:
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=511986[/img[/URL]]
ποίους άλλους έχει προωθήσει;;;;; :birdman:
[/quote]αν ξερεις μονο αυτον αστο καλυτερα.Ειναι μια ταβερνα εδω τα 3 αδελφια ζητανε προσωπικο :birdman:
αν ξερεις μονο αυτον αστο καλυτερα.Ειναι μια ταβερνα εδω τα 3 αδελφια ζητανε προσωπικο![]()
Γι'αυτόν έχουν γράψει τα περιοδικά και τα blogs ρε μαλάκααν ξερεις μονο αυτον αστο καλυτερα.Ειναι μια ταβερνα εδω τα 3 αδελφια ζητανε προσωπικο![]()
εννοειται.250 μονο ολοκαινουρια-λουξατη και ειναι γνωστος μου ο ιδιοκτητηςΘα του νοικιάσεις και την γκαρσονιερα ?
νομιζεις αλβανοπουσταΓι'αυτόν έχουν γράψει τα περιοδικά και τα blogs ρε μαλάκα![]()
Τονίζω το μετά γιατί σήμερα έχουν πάρει τα πάνω τους οι Αλβανοί,μέχρι και παχύσαρκους βρίσκεις.
εννοειται.250 μονο ολοκαινουρια-λουξατη και ειναι γνωστος μου ο ιδιοκτητης
Πού είναι αυτή η γκαρσονιέρα;;;εννοειται.250 μονο ολοκαινουρια-λουξατη και ειναι γνωστος μου ο ιδιοκτητης
με 3 λεπτα γαμησι ουτε φλωρ μανατζερ δε σε παιρνειΡε φίλε άμα είναι να τον γαμήσω no problem.....![]()
Τονίζω το μετά γιατί σήμερα έχουν πάρει τα πάνω τους οι Αλβανοί,μέχρι και παχύσαρκους βρίσκεις.![]()
Πες τους άλλους ρε αρχίδινομιζεις αλβανοπουστα![]()
οχι ρε σχεδον καθολου δεν εχει κοινοχρησταΔεν πιστευω να τον γαμησετε στα κοινοχρηστα ?
ειναι στην Ν.ΙωνιαΠού είναι αυτή η γκαρσονιέρα;;;
Φίλε αυτή η προσφορά με ενδιαφέρει πέρα από την πλάκα....αλλά όχι τώρα,σε τρία χρόνια που θα τελειώσω![]()
με 3 λεπτα γαμησι ουτε φλωρ μανατζερ δε σε παιρνει![]()
Σχεδόν καθόλου σημαίνει;;;;;οχι ρε σχεδον καθολου δεν εχει κοινοχρηστα
ειναι στην Ν.Ιωνιαοταν ερθει η ωρα ενημερωσε με
Η Ν.Ιωνία είναι κοντά σε μπουρδέλα και θέατρα;;;;ειναι στην Ν.Ιωνιαοταν ερθει η ωρα ενημερωσε με
θα χαλασει τη πιατσα![]()
Μηπως να τον παρει ηλεκτρολογο ρε Μπαρε ? θα του μαθεις την δουλεια να ξερει και μια τεχνη ..?