Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.999
- Πόντοι
- 12.756
για τον παπατρολη μιλαμε
δυσκολο να αντιγραφει ο παπατροληςTo πουστρακι γραφει σαν τον παπαζολημε μπερδεψε λιγο να πω την αληθεια...
αλλα νομιζω οτι δεν ειναι αυτος![]()
παλιοτερα δυο φορες με περασανε για τον παπατροληδυσκολο να αντιγραφει ο παπατροληςμαλλον ειναι αυτος
![]()
παλιοτερα δυο φορες με περασανε για τον παπατρολη![]()
ειχα κανει φορματ και εχασα τους κωδικους αλλιως θα ημουν ακομα μεσα με αυτους..
πλακα εχει ομως να νομιζουν οτι εισαι ο πζζζζζζ
![]()
το 30% εχει ακομα λεφτα.πειναει ο ελληνας φιλε, εχουν ανεβει καμια 30αρια κριτικες για στουντιο και cg τελευταια..
το 50% λεω εγω..το 30% εχει ακομα λεφτα.![]()
Και γω σου λέω ότι ακόμα σε περνάνεπαλιοτερα δυο φορες με περασανε για τον παπατρολη![]()
ειχα κανει φορματ και εχασα τους κωδικους αλλιως θα ημουν ακομα μεσα με αυτους..
πλακα εχει ομως να νομιζουν οτι εισαι ο πζζζζζζ
![]()
δεν ισχυει παναθεμα σε.30% ειναι λεμετο 50% λεω εγω..
ρε ασ εχει ο καθενας οτι θελει, απλα ξαναλεω εαν δεν υπηρχε η λεξη θα περναγαμε ωραια![]()
Και γω σου λέω ότι ακόμα σε περνάνε
Αλλά δυστυχώς για σένα: παπαζόλης γεννιέσαιδεν γίνεσαι
![]()
Και από αυτούς πόσοι να θέλουν άραγε να γίνουν ηθοποιοί και έχουν να σκάσουν 2500-3000e τον χρόνο σε ιδιωτική Ανωτέρα Δραματική Σχολή;;;;δεν ισχυει παναθεμα σε.30% ειναι λεμε![]()
ειστε λιγοι οι τρελοιΚαι από αυτούς πόσοι να θέλουν άραγε να γίνουν ηθοποιοί και έχουν να σκάσουν 2500-3000e τον χρόνο σε ιδιωτική Ανωτέρα Δραματική Σχολή;;;;![]()
Γάμησε τα τύπεειστε λιγοι οι τρελοι![]()
μαλλον προς κεντημα και πιατσα σε κοβωΓάμησε τα τύπε
Αλλά εγώ δεν πρόκειται να σκάσω τόσαή που θα περάσω στο Κ.Θ.Β.Ε. ή Εθνικό φέτος(τελευταία ευκαιρία)
ή που θα κερδίσω καμιά υποτροφία σε ιδιωτική Ανώτερη Δραματική
ή που θα το παρατήσω και θα ασχοληθώ με το κέντημα
![]()
και γωμαλλον προς κεντημακαι πιατσασε κοβω![]()
![]()
τα εργοχειτα παντως πωλουνται ακριβα κατι θα βγαλειςκαι γω![]()
Εργόχειρα μάλλον εννοείςτα εργοχειτα παντως πωλουνται ακριβα κατι θα βγαλεις![]()
![]()
ναιΕργόχειρα μάλλον εννοείς
Ξέρεις και από πλεχτά;;;;![]()