Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.984
- Πόντοι
- 12.756
Δεν είμαι καλός στις οντισιόν γμτ,σε μία πήγα και email δεν βλέπω ακόμα.![]()
Ναι αλλα στις προσωπικες δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες ;)
Δεν είμαι καλός στις οντισιόν γμτ,σε μία πήγα και email δεν βλέπω ακόμα.![]()
στα 4 μονο καθεταιΈχει προτίμηση ο Φασουλής;![]()
Απ'ό,τι ακούγεται στην πιάτσα και γαμάει και γαμιέται![]()
στα 4 μονο καθεταιμπορεις;θα σε στειλω σε προσωπικη οντισιον οπως λεει και ο ρωγας
![]()
2 χρόνια σε θεατρικό εργαστήριο και 3 μήνες σε δραματική σχολή φέτος με ολοκλήρωση πάλι σε θεατρικό εργαστήριο επειδή δεν μ'άρεσε το επίπεδο της συγκεκριμένης σχολήςποτε προλαβες και την εμαθες την πιατσα μωρη λουλου ?
αρχιζω να πιστευω οτι δεν μπορει να κανει καριερα ουτε στις πουτσεςΑρα λαθος τα ξερει ο Geoμου θελει να κανει και καριέρα
για κανε μια περιγραφη του εαυτου σου και αν πληρεις τα κριτηρια στελνω ραπορτο2 χρόνια σε θεατρικό εργαστήριο και 3 μήνες σε δραματική σχολή φέτος με ολοκλήρωση πάλι σε θεατρικό εργαστήριο επειδή δεν μ'άρεσε το επίπεδο της συγκεκριμένης σχολής
Και όλοι οι καλλιτέχνες είναι μεγάλες κουτσομπόλεςσαν τους δικηγόρους
στο μισό μάθημα σχολίαζαν άλλους
![]()
στα 4 μονο καθεταιμπορεις;θα σε στειλω σε προσωπικη οντισιον οπως λεει και ο ρωγας
![]()
Ρε φίλε άμα είναι να τον γαμήσω no problem.....αρχιζω να πιστευω οτι δεν μπορει να κανει καριερα ουτε στις πουτσες![]()
για κανε μια περιγραφη του εαυτου σου και αν πληρεις τα κριτηρια στελνω ραπορτο![]()
![]()
Είμαι σαν Αλβανός μετά την πτώση του υπαρκτού.για κανε μια περιγραφη του εαυτου σου και αν πληρεις τα κριτηρια στελνω ραπορτο![]()
![]()
Ρε φίλε άμα είναι να τον γαμήσω no problem.....![]()
Θες να με πάρεις μάτι να φτιαχτείς ε;φωτο καλυτερα , γιατι με τις περιγραφες οι πουστηδες εχουν ενα θεμα...
θα βαλει αλλον να σε γαμησει.Θες να με πάρεις μάτι να φτιαχτείς ε;![]()
Λες να γίνω ζιγκολό και ναΜε αιμορραγία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων μια γυναίκα περίπου 60χρόνων, μετά από ερωτική συνεύρεση..
Όπως αναφέρει το trikalavoice η γυναίκα παρουσίασε αιμορραγία μετά από άγριο σεξ με τον αλλοδαπό σύντροφό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, προφανώς φοβούμενη τα κουτσομπολιά, είχε αρχικα ενδοιασμούς για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.
Ωστόσο τελικα δέχτηκε να της παρασχθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το σημαντικό πρόβλημα αιμορραγίας που παρουσίαζε...
Θες να με πάρεις μάτι να φτιαχτείς ε;![]()
τοτε δεν εχεις ελπιδα.Γινε σερβιτορος σε ταβερναΕίμαι σαν Αλβανός μετά την πτώση του υπαρκτού.![]()
Μοντέλα θέλει μόνο ο Φασουλής;τοτε δεν εχεις ελπιδα.Γινε σερβιτορος σε ταβερνα![]()
αφου εισαι σαν αλμπανι τραβα εχεις ελπιδεςΛες να γίνω ζιγκολό και νασιτεμένες;
![]()
![]()
![]()
εννοειται αφου ξερεις ποιους εχει προωθησειΜοντέλα θέλει μόνο ο Φασουλής;![]()
Έναν ξέρω:εννοειται αφου ξερεις ποιους εχει προωθησει