Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.247
- Πόντοι
- 12.756
ο γρηγορης εχει πατσαβουρακια :'(
Αν ειχε καλα μουνια θα πηγαινες Μπαρε ? για να κανουμε ενα γκαλοπ ...
ο γρηγορης εχει πατσαβουρακια :'(
ποια αλυσιδα;
Χρυσή Αυγή και στην κρεμάλα....εκλεψα δεν κλεβω πια , μαλλον δανειστηκα απο το κρατος και τωρα δεν μπορω να τα γυρισω![]()
![]()
Θα με κάνεις ιδιοκτήτη;;;;![]()
Χρυσή Αυγή και στην κρεμάλα....
http://[URL unfurl="true"]www.pame.gr/images/istoria/kremala1.jpg[/img[/URL]]
Αν δεν είχες κλέψει θα έτρεχες τώρα;;;;; :birdman:
[/quote]
Αν δεν [s]κλεψει[/s] χρωστουσα δεν θα υπηρχε η Χρυση Αυγη ...δηλαδη αν δεν ηταν μπουρδελο το πολιτικο συστημα γενικα , δεν θα [s]εκλεβε[/s] χρωστουσε κανεις , αρα δεν χρειαζεται και η Χ.Α ...κανε τις πραξεις να δεις ;)
Δεν είσαι καλά....Αμα τσονταρεις το χρημα ναι , εκτος αν γινεις νομιμος εκπροσωπος οποτε ετοιμασου για![]()
δεν ειχα τετοιο κολλημα ποτε μουΑν ειχε καλα μουνια θα πηγαινες Μπαρε ? για να κανουμε ενα γκαλοπ ...
Δεν είσαι καλά....αν μπούμε φυλακή μαζί στην ίδια πτέρυγα θα προτιμάν το δικό μου κώλο και θα γλιτώνει ο δικός σου
Τέτοια χάρη δεν στην κάνω φίλε![]()
![]()
![]()
Να αλλά με: ''αν δεν είχε γκόμενο'' δεν γάμησε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!Αν δενκλεψειχρωστουσα δεν θα υπηρχε η Χρυση Αυγη ...δηλαδη αν δεν ηταν μπουρδελο το πολιτικο συστημα γενικα , δεν θαεκλεβεχρωστουσε κανεις , αρα δεν χρειαζεται και η Χ.Α ...κανε τις πραξεις να δεις ;)
δεν ειχα τετοιο κολλημα ποτε μου
γιατι μηπως αν πξηαινα θα τις γαμουσα
οποτε παιρνω απο που να ναι
εκτος και αν κανει καπου καλο καφε και ειναι στο δρομο μου
Φίλε τον δικό μου κώλο σε κανέναν παιδεραστή πρέπει να τον δώσω βασικάΤοτε δωσε τον κωλο σου σε κανενα παραγωγο ή σκηνοθετη να δεις προκοπη ... γιατι με τις οντισιον δεν ειδε κανεις λεφτα...
Ο Βάρος είναι σοβαρός επιστήμονας ρε.....Αν καποιο στο δρομο σου ειχε μετριο καφε αλλα ειχε μουναρες που σε γνωριζαν και μιλαγες πιο ανετα και ειχαν και χαβαλε , και το επομενο μαγαζι ειχε κατι μαντραχαλους αλλα ειχε καλο καφε που θα σταματαγες ??
Να αλλά με: ''αν δεν είχε γκόμενο'' δεν γάμησε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!![]()
Φίλε τον δικό μου κώλο σε κανέναν παιδεραστή πρέπει να τον δώσω βασικάτέτοιος φλούφλης που είμαι
Από πούστηδες ξέρειςαπό παιδεραστές ξέρεις τίποτα;;;;
![]()
Εννοειται......Δεν επρεπε να το ρωταs καν.....Η ποιοτητα παιζει σπουδαιο ρολο......Αν καποιο στο δρομο σου ειχε μετριο καφε αλλα ειχε μουναρες που σε γνωριζαν και μιλαγες πιο ανετα και ειχαν και χαβαλε , και το επομενο μαγαζι ειχε κατι μαντραχαλους αλλα ειχε καλο καφε που θα σταματαγες ??
δεν ανοιγομαι ετσι ευκολαΑν καποιο στο δρομο σου ειχε μετριο καφε αλλα ειχε μουναρες που σε γνωριζαν και μιλαγες πιο ανετα και ειχαν και χαβαλε , και το επομενο μαγαζι ειχε κατι μαντραχαλους αλλα ειχε καλο καφε που θα σταματαγες ??
παντως φιλολαουΕννοειται......Δεν επρεπε να το ρωταs καν.....Η ποιοτητα παιζει σπουδαιο ρολο......
Στιs μουναρεs![]()
Εννοειται......Δεν επρεπε να το ρωταs καν.....Η ποιοτητα παιζει σπουδαιο ρολο......
Στιs μουναρεs![]()
δεν ανοιγομαι ετσι ευκολα
γιατι ξερω οτι η πιο πατσαβουρα θα μου την πεσει στο τελος![]()
Δεν παω Φιλολαου.....Γνωστοι συγγενειs κτλπαντως φιλολαου
ουτε καλο καφε εχετε ουτε μουναρες![]()