Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εχει να μπει πριν απο εμενα πολυ κοσμος , εγω καιρο ακομα , μπορει και να την γλυτωσω , θα δουμε
Σιγά μην την γλιτώσεις,ο Σαμαράς κάνει κάθαρση. :birdman:

Μόνο αν έχεις φάει δις παίζει να την γλιτώσεις,αν και είδες ο Άκης. :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.271
Πόντοι
12.756
Όταν τα έχεις κάνει σκατά όπως εσύ ναι. :birdman:

Οτι και να κανεις στην ζωη σου πρεπει να τους εχεις , αν τα κανεις μουνι τους χρησιμοποιεις , αν οχι δεν πειραζει ...αν ειναι να την τρως στο κωλο και να ψαχνεις εκεινη την στιγμη , την γαμησες ..

Και να υπολογιζεις οτι και μονο συμβουλευτικα να τους εχεις μπορει να σε σωσουν απο μαλακιες του μελλοντος ..

Να σκεφτεσε μπροστα θεατρινε , μην σε δουμε και εσενα σε κανα καναλι να σου χρωστανε μηνιατικα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οτι και να κανεις στην ζωη σου πρεπει να τους εχεις , αν τα κανεις μουνι τους χρησιμοποιεις , αν οχι δεν πειραζει ...αν ειναι να την τρως στο κωλο και να ψαχνεις εκεινη την στιγμη , την γαμησες ..

Και να υπολογιζεις οτι και μονο συμβουλευτικα να τους εχεις μπορει να σε σωσουν απο μαλακιες του μελλοντος ..

Να σκεφτεσε μπροστα θεατρινε , μην σε δουμε και εσενα σε κανα καναλι να σου χρωστανε μηνιατικα

Κοίτα να το μάθεις απ'έξω...... :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.271
Πόντοι
12.756
2 που ξερω βγαζουν χρημα.

σε αυτα τα μαγαζια μονο το σημειο μετραει , αν δεν εχεις σημειο καλυτερα να πας να τα παιξεις στην ρουλετα τα λεφτα σου ... και το βγαζουν χρημα ειναι σχετικο , στην τσεπη τι μενει πες μας ???

Ποσοστο κερδους μετα απο φορους και εξοδα , και πες μας και την αξια αυτων , γιατι αν ειναι να γυριζω 300 χιλιαρικα και να μου μενει στην τσεπη ενα 10 χιλιαρο το χρονο δεν αξιζει το αγχος ..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
σε αυτα τα μαγαζια μονο το σημειο μετραει , αν δεν εχεις σημειο καλυτερα να πας να τα παιξεις στην ρουλετα τα λεφτα σου ... και το βγαζουν χρημα ειναι σχετικο , στην τσεπη τι μενει πες μας ???

Ποσοστο κερδους μετα απο φορους και εξοδα , και πες μας και την αξια αυτων , γιατι αν ειναι να γυριζω 300 χιλιαρικα και να μου μενει στην τσεπη ενα 10 χιλιαρο το χρονο δεν αξιζει το αγχος ..
ειναι και τα 2 σε πολυ καλα σημεια και βγαζουν ρε

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ΦΥλακη δεν μπαινω , το ειπα του δικηγορου , αν μπω , την ιδια μερα θα παθει κανα ατυχημα αυτος θανατηφορο ...
Είσαι και άγριος....μου αρέσεις..... :zfuck:

Είναι πούστης ο δικηγόρος σου;;;; :birdman: Εμείς πούστη έχουμε και δεν έχουμε πάρει υπόθεση. :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.271
Πόντοι
12.756
ειναι και τα 2 σε πολυ καλα σημεια και βγαζουν ρε

Και αφου ειναι καλα γιατι τα δινουν ?? και μην μου πεις οτι δεν προλαβαινουν να τα δουλεψουν γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο αυτο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.271
Πόντοι
12.756
Είσαι και άγριος....μου αρέσεις..... :zfuck:

Είναι πούστης ο δικηγόρος σου;;;; :birdman: Εμείς πούστη έχουμε και δεν έχουμε πάρει υπόθεση. :birdman:

γραφειο ειναι πολυ σοβαρος , εξω που τον ειχα πετυχει , ειναι καραπουστρα ... αλλα ειναι γατα ο πουστης

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και αφου ειναι καλα γιατι τα δινουν ?? και μην μου πεις οτι δεν προλαβαινουν να τα δουλεψουν γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο αυτο
Θα πάρετε εμένα τον δουλευταρά και θα προλαβαίνετε να τα δουλεύετε...για 5 υπαλλήλους κάνω....και θα πληρώνετε έναν!!!!! :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αυτοι οι 2 δεν τα δινουνε ρε μαλακες ειναι;να ψαχτουμε για κανα γρηγορη που πουλιεται.Εχει κρατησει λιγα καλα δικα του ο γρηγορης και θελει να τα σπρωξει ολα :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
γραφειο ειναι πολυ σοβαρος , εξω που τον ειχα πετυχει , ειναι καραπουστρα ... αλλα ειναι γατα ο πουστης
Τελικά ο Χατζιδάκις είχε δίκιο όταν είπε πως για να πετύχεις σε αυτή την ζωή πρέπει να'σαι κομμουνιστής ή πούστης....και αν είσαι και τα δύο........ βλέπεις τι κονομάει ο Λαζ..λος. :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.962
Πόντοι
6.035
κοσμας  :huh:

αυτοι οι 2 δεν τα δινουνε ρε μαλακες ειναι;να ψαχτουμε για κανα γρηγορη που πουλιεται.Εχει κρατησει λιγα καλα δικα του ο γρηγορης και θελει να τα σπρωξει ολα :zfuck:
θα παρετε το γκειτρολη να δουλεψει  :zfuck:
ολη νυχτα ανοιχτο ετσι κι αλλιως εδω μαλακιζεται ολοβραδυς  :zfuck:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Τελικά ο Χατζιδάκις είχε δίκιο όταν είπε πως για να πετύχεις σε αυτή την ζωή πρέπει να'σαι κομμουνιστής ή πούστης....και είσαι και τα δύο βλέπεις τι κονομάει ο Λαζ..λος. :grin:
:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom