Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
θα παρετε το γκειτρολη να δουλεψει  :zfuck:
ολη νυχτα ανοιχτο ετσι κι αλλιως εδω μαλακιζεται ολοβραδυς  :zfuck:
Φίλε με 700e βασικό + ασφάλεια εγώ το δουλεύω και 24ώρο...σκουπίζω και σφουγγαρίζω κιόλας. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.256
Πόντοι
12.756
αυτοι οι 2 δεν τα δινουνε ρε μαλακες ειναι;να ψαχτουμε για κανα γρηγορη που πουλιεται.Εχει κρατησει λιγα καλα δικα του ο γρηγορης και θελει να τα σπρωξει ολα :zfuck:

Α μπραβο , ειπες την μαγικη κουβεντα , τα καλα δεν τα δινουν με τιπτα αυτοι που εχουν τα φρανσαιζ , και ολες οι εταιριες που καναν εκκαθαρισεις με τα μαγαζια του κρατησαν τα καλυτερα και την λερα την δωσανε στους μαλακες ,που δουλευουν σαν σκλαβοι οι ιδιοι για ενα μεροκαμματο ...Σε ολες τις αλυσιδες ετσι εγινε , θες να μαθεις για Ντομινος ... αυτοι που τα εχουν παρει πρωτον ακομα χρωστανε τα δανεια και σου περνουν τσιμπουκια για να τους παρεις το μαγαζι ...και ολες οι αλυσιδες ετσι ειναι ...

Θελει γνωστο απο την εταιρια να σου πασαρει εταιρικο μαγαζι , αλλιως παρε τα λεφτα και φατα στις πουτανες.. εγω δεν προκειται να καθομαι να δουλευω για μεροκαμματο , η θα βγαλουμε φραγκα η μενω οπως ειμαι , μια χαρα την περναω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.961
Πόντοι
6.035
Φίλε με 700e βασικό + ασφάλεια εγώ το δουλεύω και 24ώρο...σκουπίζω και σφουγγαρίζω κιόλας. :sunglasses:
κανεις και δωρο πιπες στις τουαλετες  :zfuck:
εχει να γεμιζει το μαγαζι απο πουστηδες κωλομπαραδες
γεροντια κλπ συναφη
θα κλεισουν τα τσοντοσινεμα και θα μαζευονται στου τρολη  :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Α μπραβο , ειπες την μαγικη κουβεντα , τα καλα δεν τα δινουν με τιπτα αυτοι που εχουν τα φρανσαιζ , και ολες οι εταιριες που καναν εκκαθαρισεις με τα μαγαζια του κρατησαν τα καλυτερα και την λερα την δωσανε στους μαλακες ,που δουλευουν σαν σκλαβοι οι ιδιοι για ενα μεροκαμματο ...Σε ολες τις αλυσιδες ετσι εγινε , θες να μαθεις για Ντομινος ... αυτοι που τα εχουν παρει πρωτον ακομα χρωστανε τα δανεια και σου περνουν τσιμπουκια για να τους παρεις το μαγαζι ...και ολες οι αλυσιδες ετσι ειναι ...

Θελει γνωστο απο την εταιρια να σου πασαρει εταιρικο μαγαζι , αλλιως παρε τα λεφτα και φατα στις πουτανες.. εγω δεν προκειται να καθομαι να δουλευω για μεροκαμματο , η θα βγαλουμε φραγκα η μενω οπως ειμαι , [size=15pt]μια χαρα την περναω[/size]
Tί πουστιές κάνεις;;;;; :birdman:

Πρόσεξε μην σε φάνε μόνο...... :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.961
Πόντοι
6.035

Θελει γνωστο απο την εταιρια να σου πασαρει εταιρικο μαγαζι , αλλιως παρε τα λεφτα και φατα στις πουτανες.. εγω δεν προκειται να καθομαι να δουλευω για μεροκαμματο , η θα βγαλουμε φραγκα η μενω οπως ειμαι , μια χαρα την περναω
μην το κανεις για σενα
αλλα για τον φουκαριαρη τον τρολη  :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
κανεις και δωρο πιπες στις τουαλετες  :zfuck:
εχει να γεμιζει το μαγαζι απο πουστηδες κωλομπαραδες
γεροντια κλπ συναφη
θα κλεισουν τα τσοντοσινεμα και θα μαζευονται στου τρολη  :zfuck:
Αυτά άμα πέσει χιλιάρικο+ ασφάλεια. :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.256
Πόντοι
12.756

Πουτανακια βαζουν σε αυτες τις δουλειες αγορινα θεατρινε , να βγαλει και λιγο βυζακι εξω να ερχονται οι μαλακες σαν τον Κοσμα και να κοιμουνται στις καρεκλες και να πινουν καφεδες ολη μερα ..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

σωστος εισαι θελει γνωστο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.961
Πόντοι
6.035
Αυτά άμα πέσει χιλιάρικο+ ασφάλεια. :birdman:
σου εχω καλο μαγαζι για τη δουλεια
το καφενεια στην ιασωνος  :zfuck:
θα το κανουμε το στεκι του πουστοτρολη  :zfuck:
με καθε καφε δωρο μια πιπα  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.256
Πόντοι
12.756
Tί πουστιές κάνεις;;;;; :birdman:

Πρόσεξε μην σε φάνε μόνο...... :birdman:

Τις πουστιες τις εκανα για να εχω καβα αν γινει κατι , που οντως εγινε ..γιατι να με φανε ?? δεν κανω τιποτα περιεργο ..

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πουτανακια βαζουν σε αυτες τις δουλειες αγορινα θεατρινε , να βγαλει και λιγο βυζακι εξω να ερχονται οι μαλακες σαν τον Κοσμα και να κοιμουνται στις καρεκλες και να πινουν καφεδες ολη μερα ..
Εγώ βλέπω και άντρες πάντως,απλά στους τρεις υπαλλήλους οι δύο είναι γυναίκες εννοείται. :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
σου εχω καλο μαγαζι για τη δουλεια
το καφενεια στην ιασωνος  :zfuck:
θα το κανουμε το στεκι του πουστοτρολη  :zfuck:
με καθε καφε δωρο μια πιπα  :zfuck:
και αν παιρνουν και τυροπιττα καραμελωμα στα αρχιδια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.256
Πόντοι
12.756
σωστος εισαι θελει γνωστο

Την πατησε ενας μαλακας δικος μου που πηρε φρανσαιζ φουρνου , και τρεχει και δεν φτανει , του εχουν μπει τα καρβελια στο κωλο  :zfuck: :zfuck:

Μου ηθελε να γινει επιχειρηματιας ο μαλακας , τωρα παρακαλει να παει καπου υπαλληλος

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Την πατησε ενας μαλακας δικος μου που πηρε φρανσαιζ φουρνου , και τρεχει και δεν φτανει , του εχουν μπει τα καρβελια στο κωλο  :zfuck: :zfuck:

Μου ηθελε να γινει επιχειρηματιας ο μαλακας , τωρα παρακαλει να παει καπου υπαλληλος
ποια αλυσιδα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.256
Πόντοι
12.756
Εγώ βλέπω και άντρες πάντως,απλά στους τρεις υπαλλήλους οι δύο είναι γυναίκες εννοείται. :birdman:

Οπου δεις αντρα , ειναι ή ιδιοκτητης ή κανενας συγγενης του ιδιοκτητη , τσεκαρε το και πες μου  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom