μα κυριος θελω να φυγω ρε.Αν δεν μου δωσουν την αποζημιωση θα τα κανω ολα πουτανα.ΔΕΝ θελω μειωση μισθου προτιμω απολυση.Αυτο ειναι το ρεζουμετοτε γιατι να τα κανεις ολα πουτανα και να μην φυγεις απο εκει μεσα κυριος ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
δε ξερω τι παιζει με την μειωση ωραριου
δλδ να σε κανουν 6ωρο και να πληρωνεσε ετσι
η αν ισχυει αυτο που ακουγοταν καποτε
οτι αν σε ειδοποιησουν καποιους μηνες πριν για απολυση
παιρνεις ελαχιστη αποζημιωση
ολα ισχυουν , οτι θελει κανει ο ιδιοκτητης
παιρνω την μιση αν με ειδοποιησουν 6 μηνες πριν αλλα ειναι υποχρεωμενοι να μου δινουν και μισθοδε ξερω τι παιζει με την μειωση ωραριου
δλδ να σε κανουν 6ωρο και να πληρωνεσε ετσι
η αν ισχυει αυτο που ακουγοταν καποτε
οτι αν σε ειδοποιησουν καποιους μηνες πριν για απολυση
παιρνεις ελαχιστη αποζημιωση
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
μα κυριος θελω να φυγω ρε.Αν δεν μου δωσουν την αποζημιωση θα τα κανω ολα πουτανα.ΔΕΝ θελω μειωση μισθου προτιμω απολυση.Αυτο ειναι το ρεζουμε![]()
ωραια , ποιος κανονιζει το προσωπικο εκει που εισαι ? εχετε hr ή ειναι η κατασταση βοηθα Παναγιά ?
εχουμε κανονικα τα παντα ολαωραια , ποιος κανονιζει το προσωπικο εκει που εισαι ? εχετε hr ή ειναι η κατασταση βοηθα Παναγιά ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
παιρνω την μιση αν με ειδοποιησουν 6 μηνες πριν αλλα ειναι υποχρεωμενοι να μου δινουν και μισθο
εισαι και μαλακας

το ξερω την μειωση θελω να αποφυγω ρε και να αποζημιωθω κανονικα με τον μισθο μου.εισαι και μαλακας![]()
ποτε δεν διωχνεις με τον υψηλο μισθο !!!! πρωτα θα σου κανει την μειωση και μετα θα σου κανει απολυση με ειδοποιηση !!!! αν ηταν ετσι ολοι θα ειχε βγει το ΚΚΕ στην χωρα !!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
εχουμε κανονικα τα παντα ολα
τι ειναι γυναικα η αντρας ? αν ειναι γυναικα παντρεμενη ή καμια αγαμητη ? εχεις καλη σχεση με αυτον/ην ? Οικονομικα η εταιρια πως ειναι ? πληρωνει ακομα κανονικα ή καθυστερει ?
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ πάντως κουφάλα τα μάσησες γερά έτσι;εισαι και μαλακας![]()
ποτε δεν διωχνεις με τον υψηλο μισθο !!!! πρωτα θα σου κανει την μειωση και μετα θα σου κανει απολυση με ειδοποιηση !!!! αν ηταν ετσι ολοι θα ειχε βγει το ΚΚΕ στην χωρα !!!!
Άρε Χρυσή Αυγή που θέλετε......
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
το ξερω την μειωση θελω να αποφυγω ρε και να αποζημιωθω κανονικα με τον μισθο μου.
την μειωση δεν θα την καταλαβεις καν , θα στην βαλουν τοσο γλυκα στο κωλο που θα πεις και ευχαριστω ... οποτε απαντα στα αλλα που σε ρωταω και ασε το ινδιανικα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
Εσύ πάντως κουφάλα τα μάσησες γερά έτσι;
Άρε Χρυσή Αυγή που θέλετε......![]()
Αυτα να τα δουν τα παιδια στο κομμα και να παρουν για συμβουλο να τους ανοιξω τα ματια !!!
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε φίλε μπορεί να κάνεις τον ριζοσπάστη να πουλάει η Αλέκα θα σε κάνει ισόβιο γενικό γραμματέα,μέχρι να πεθάνεις...κάτι σαν τον Στάλιν θα γίνεις.Αυτα να τα δουν τα παιδια στο κομμα και να παρουν για συμβουλο να τους ανοιξω τα ματια !!!

αντρας εινια και μαλιστα μουλος,η εταιρεια εχει προβληματακια αλλα πληρωνει κανονικατι ειναι γυναικα η αντρας ? αν ειναι γυναικα παντρεμενη ή καμια αγαμητη ? εχεις καλη σχεση με αυτον/ην ? Οικονομικα η εταιρια πως ειναι ? πληρωνει ακομα κανονικα ή καθυστερει ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
Ρε φίλε μπορεί να κάνεις τον ριζοσπάστη να πουλάει η Αλέκα θα σε κάνει ισόβιο γενικό γραμματέα,μέχρι να πεθάνεις...κάτι σαν τον Στάλιν θα γίνεις.![]()
Δεν μπορω τους Αριστερους τους μισω , οποιος απο τους υπαλληλους μου εκανε κολπα αριστερικιστικα εφευγε με σουτ
Δεν ξερω απο εφημεριδες τυπε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
αποζημιωση εδινεςΔεν μπορω τους Αριστερους τους μισω , οποιος απο τους υπαλληλους μου εκανε κολπα αριστερικιστικα εφευγε με σουτ
Δεν ξερω απο εφημεριδες τυπε
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τοτε θα χρειαστεις τον παπαζολη να κανει τη δουλεια ;)αντρας εινια και μαλιστα μουλος,η εταιρεια εχει προβληματακια αλλα πληρωνει κανονικα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
αντρας εινια και μαλιστα μουλος,η εταιρεια εχει προβληματακια αλλα πληρωνει κανονικα
Ωχ μαλακα , ξυπνιος ο δικος σας που πηρε αντρα σε αυτη την θεση ...η σχεση σου μαζι του πως ειναι ? ειστε στα μαχαιρια ? λετε κανα γεια ? η σε βλεπει και πιανει τα αρχιδια του ?
εχουμε τσακωθει και δεν μιλιομαστε και γενικα θελω να τον δω και να με δει να σερνομαιΩχ μαλακα , ξυπνιος ο δικος σας που πηρε αντρα σε αυτη την θεση ...η σχεση σου μαζι του πως ειναι ? ειστε στα μαχαιρια ? λετε κανα γεια ? η σε βλεπει και πιανει τα αρχιδια του ?
θα δεχτει λες;του δινω και 2000 ευρωτοτε θα χρειαστεις τον παπαζολη να κανει τη δουλεια ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
αποζημιωση εδινες![]()
Σε αριστερο ΠΟΤΕ !!! και λεγαν και ευχαριστω που φευγαν ζωντανοι