Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
Α μαλάκες αύριο θα πάω μάλλον στην πρώτη μου οντισιόν!!!!! :birdman:

Γιατι δεν πας να την πεσεις στον Λακη Λαζ... να σου πω που παει και πινει τα ποτα του τα βραδια να κανεις κανενα κονε να σε χωσει και εσενα στην βαρια βιομηχανια του θεατρου

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πες μπορει να ξερω εγω , καθε μερα σουτερνα 10 ατομα
εκει που δουλευω εχουν κανει συμβαση εταιρικη με μειωση μισθου 39% :zfuck: εγω εχω γλυτωσει απο αυτο και πληρωνομαι κανονικα χωρις να εχω υπογραψει τιποτα ομως.Απλα 4 επιδοματα μου τα εβγαλαν και μου εκαναν σουμα σαν λεφτα ελευθεριοτητας. :2on1:εχει ενα κωλοσωματειο η ετειρεια που ειναι δικο τους και αποφασιζει αυτο με την εταιρεια και υπογραφει ολες τις μειωσεις.Ενταξει μεχρι εδω; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
Γιατί με βρίζεις; :birdman:

Να σου πω φίλε :birdman: σαν να παραγνωριστήκαμε :birdman:

Και στην τελική δεν κάνω εγώ παρέα με τοιούτους δικηγόρους :birdman:

Αφου δεν ειναι εδω ο Αλεξ τα λεω σε εσενα να του τα πεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
εκει που δουλευω εχουν κανει συμβαση εταιρικη με μειωση μισθου 39% :zfuck: εγω εχω γλυτωσει απο αυτο και πληρωνομαι κανονικα χωρις να εχω υπογραψει τιποτα ομως.Απλα 4 επιδοματα μου τα εβγαλαν και μου εκαναν σουμα σαν λεφτα ελευθεριοτητας. :2on1:εχει ενα κωλοσωματειο η ετειρεια που ειναι δικο τους και αποφασιζει αυτο με την εταιρεια και υπογραφει ολες τις μειωσεις.Ενταξει μεχρι εδω; :birdman:

ναι προχωρα , αλλα το σωματειο μην το υπολογιζεις ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ναι προχωρα , αλλα το σωματειο μην το υπολογιζεις ...
ναι ρε αυτο σου λεω ειναι πουλημενο.Η κρισιμη ερωτηση τωρα.Μπορουν οποτε θελουν να μου μειωσουν τον μισθο χωρις να χρειαστει να υπογραψω;η πρεπει να με φωναξουν;γιατι εγω θελω την αποζημιωση και οχι να δουλευω τσαμπα.Αυτο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.058
Πόντοι
6.035
εταιρια του κωλου
ακου 39% στρογγυλεψε το ρε γυφτο καντω 40%  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
ναι ρε αυτο σου λεω ειναι πουλημενο.Η κρισιμη ερωτηση τωρα.Μπορουν οποτε θελουν να μου μειωσουν τον μισθο χωρις να χρειαστει να υπογραψω;η πρεπει να με φωναξουν;γιατι εγω θελω την αποζημιωση και οχι να δουλευω τσαμπα.Αυτο.

Ναι μπορουν , αλλα ειναι διαδικασια , πρεπει να δικαιολογησουν αυτη την πραξη ... αν δεν συμφωνεις φευγεις εκεινη την στιγμη με παραιτηση και παιρνεις τα αρχιδια μου  :zfuck:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Ναι μπορουν , αλλα ειναι διαδικασια , πρεπει να δικαιολογησουν αυτη την πραξη ... αν δεν συμφωνεις φευγεις εκεινη την στιγμη με παραιτηση και παιρνεις τα αρχιδια μου  :zfuck:
μπορουν ευκολα να την δικαιολογησουν.Το θεμα ειναι εγω δεν μπορω να αρνηθω;να πω δηλαδη δεν δεχομαι μειωση μισθου δωστε μου την αποζημιωση να παρω πουλο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
μπορουν ευκολα να την δικαιολογησουν.Το θεμα ειναι εγω δεν μπορω να αρνηθω;να πω δηλαδη δεν δεχομαι μειωση μισθου δωστε μου την αποζημιωση να παρω πουλο;

Δεν ειναι ευκολο , θελει να δειξουν ζημιες και να δειξουν και ενα επιχειρηματικο σχεδιο με τις αλλαγες και οτι μονο ετσι μπορουν να βγουν , αλλα και ολα τα χαρτια να μην ειναι καλα στον ΟΑΕΔ για να μην μεινουν ολοι ανεργοι κανουν τα στραβα ματια...

Κανονικα πρεπει να σας προτεινουν την μειωση και να την δεχθειτε , αλλιως εχουν προβλημα ,αλλα οχι κατι σοβαρο , μπορουν να κανουν μονομερη μειωση ...Ενα εργατολογο ρε μαλακα δεν εχεις ? οταν σας εκαναν την μειωση δεν πηγατε ολοι μαζι σε ενα εργατολογο να ρωτησετε ? μονο τα δικα μου μουνοπανα το παιζαν επαναστατες  :jerking:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι δεν πας να την πεσεις στον Λακη Λαζ... να σου πω που παει και πινει τα ποτα του τα βραδια να κανεις κανενα κονε να σε χωσει και εσενα στην βαρια βιομηχανια του θεατρου
Δεν υπάρχει πούστης για τον οποίο να μην ξέρεις τα πάντα ε; :birdman:

Και θες να πιστέψουμε πως δεν είσαι τρύπιος; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom