Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ειναι ευκολο , θελει να δειξουν ζημιες και να δειξουν και ενα επιχειρηματικο σχεδιο με τις αλλαγες και οτι μονο ετσι μπορουν να βγουν , αλλα και ολα τα χαρτια να μην ειναι καλα στον ΟΑΕΔ για να μην μεινουν ολοι ανεργοι κανουν τα στραβα ματια...

Κανονικα πρεπει να σας προτεινουν την μειωση και να την δεχθειτε , αλλιως εχουν προβλημα ,αλλα οχι κατι σοβαρο , μπορουν να κανουν μονομερη μειωση ...Ενα εργατολογο ρε μαλακα δεν εχεις ? οταν σας εκαναν την μειωση δεν πηγατε ολοι μαζι σε ενα εργατολογο να ρωτησετε ? μονο τα δικα μου μουνοπανα το παιζαν επαναστατες  :jerking:
λιγοι που μιλησαν τους εδιωξαν :2on1: η ουσια ειναι οτι ολοι εχουν μειωση που σου ειπα ΑΦΟΥ δεχτηκε το σωματειο και την γλυτωσα εγω.Τωρα τι παιζει ομως;μπορουν μονομερως να με  :zfuck: χωρις να υπογραψω κατι η πρεπει να με φωναξουν;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
Δεν υπάρχει πούστης για τον οποίο να μην ξέρεις τα πάντα ε; :birdman:

Και θες να πιστέψουμε πως δεν είσαι τρύπιος; :birdman:

:2funny: :2funny: αμα γυρνας μεσα στα λεφτα βρισκεις παντα και τους πουστιδες .. Ειναι νομος αυτος ...να τα μαθαινεις τωρα που θες να γινεις ελευθερος επαγγελματιας ..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πρεπει να υπογραψεις νεα συμβαση
αλλιως η παραιτησε
η σε διωχνουν
η σε κρατανε και σε γαμανε χωρις σαλιο μεχρι να φυγεις  :zfuck:
να με διωξουν θελω ρε μπαρε.Θα αρπαξω πολυ καλη αποζημιωση.Οτι θα με σκισουν ειναι σιγουρο αλλα τους γαμαω εγω δεν παιρνω χαμπαρι.Η πικρα ειναι για μενα αν εχουν το δικαιωμα να με γαμησουν χωρις να υπογραψω τιποτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
λιγοι που μιλησαν τους εδιωξαν :2on1: η ουσια ειναι οτι ολοι εχουν μειωση που σου ειπα ΑΦΟΥ δεχτηκε το σωματειο και την γλυτωσα εγω.Τωρα τι παιζει ομως;μπορουν μονομερως να με  :zfuck: χωρις να υπογραψω κατι η πρεπει να με φωναξουν;

γινετε και μονομερως , υπο προυποθεσεις ... που δεν ειναι δυσκολες γι αυτους ...

Ειχα ενα καλο εργατολογο αλλα μπηκε φυλακη ρε πουστη μου

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: αμα γυρνας μεσα στα λεφτα βρισκεις παντα και τους πουστιδες .. Ειναι νομος αυτος ...να τα μαθαινεις τωρα που θες να γινεις ελευθερος επαγγελματιας ..
Το ξέρω αυτό,οι πούστηδες και οι μασώνοι έχουν τα καλύτερα κονέ συνήθως,γερές κλίκες. :birdman:

Πούστης και μασώνος αν είσαι έχεις πιάσει τον πρώτο λαχνό!!!!! :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
να με διωξουν θελω ρε μπαρε.Θα αρπαξω πολυ καλη αποζημιωση.Οτι θα με σκισουν ειναι σιγουρο αλλα τους γαμαω εγω δεν παιρνω χαμπαρι.Η πικρα ειναι για μενα αν εχουν το δικαιωμα να με γαμησουν χωρις να υπογραψω τιποτα

ΕΧΟΥΝ !!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
Το ξέρω αυτό,οι πούστηδες και οι μασώνοι έχουν τα καλύτερα κονέ συνήθως,γερές κλίκες. :birdman:

Πούστης και μασώνος αν είσαι έχεις πιάσει τον πρώτο λαχνό!!!!! :birdman:

Πουστης σιγουρα , Μασωνος παιζεται ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
:grin: αρα τον πινω στεγνα :S

Θες να παρεις την αποζημιωση και να φυγεις νορμαλ ? η να την παρεις και να τα κανεις ολα πουτανα ? πως θες να φυγεις απο εκει μεσα ? ( το νου σου την βρωμα που μπορουν να βγαλους μετα για σενα στην πιατσα και να δυσκολευτεις στις επομενες δουλειες )

Εχω γαμησει 5-6 ατομακια ετσι που τους εβαλα μαυρη λιστα σε ολους και τωρα με παιρνουν τηλ και κλαινε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οι εκατομυριουχοι παιχτες απο το ποκερ οπως ειναι ο νεγκρανου η ο ντοιλ μπρουνσον εχουν αστρο ρε παιδι μου, δεν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα αλλο στην ζωη τους εκτοσ απο ποκερ, το ειχαν πει και σε συνεντευξη... ισως το ξαναρχησω ομως,εαν φτιαξω μεγαλη χρηματικη καβα, γιατι με πεισμωσε ο νικ07  :birdman:

οσο για δουλεια που λεει ο αχαχουχας, τι λεφτα να μαζεψεις τωρα με 300-400 ευρω μισθους...

Μαλακίες λέει ο αχαχούχας. Εμένα ν' ακούς.

Εγώ πηγαίνω σ' ένα καφενειάκι στη Φυλής που και που. Δε γίνεται χοντρό παιχνίδι εκεί βέβαια αλλά για έναν αρχάριο είναι καλά.  :sunglasses:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Θες να παρεις την αποζημιωση και να φυγεις νορμαλ ? η να την παρεις και να τα κανεις ολα πουτανα ? πως θες να φυγεις απο εκει μεσα ? ( το νου σου την βρωμα που μπορουν να βγαλους μετα για σενα στην πιατσα και να δυσκολευτεις στις επομενες δουλειες )

Εχω γαμησει 5-6 ατομακια ετσι που τους εβαλα μαυρη λιστα σε ολους και τωρα με παιρνουν τηλ και κλαινε
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ αν δεν μου την δωσουν νορμαλ

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαλακίες λέει ο αχαχούχας. Εμένα ν' ακούς.

Εγώ πηγαίνω σ' ένα καφενειάκι στη Φυλής που και που. Δε γίνεται χοντρό παιχνίδι εκεί βέβαια αλλά για έναν αρχάριο είναι καλά.  :sunglasses:
Ε μην ξεκινήσει παίζοντας το σπίτι του,σιγά-σιγά. :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.058
Πόντοι
6.035
δε ξερω τι παιζει με την μειωση ωραριου
δλδ να σε κανουν 6ωρο και να πληρωνεσε ετσι
η αν ισχυει αυτο που ακουγοταν καποτε
οτι αν σε ειδοποιησουν καποιους μηνες πριν για απολυση
παιρνεις ελαχιστη αποζημιωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom