Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.606
- Πόντοι
- 12.756
σταμουλη τι εγινε? δεν θα συγκινηθεις με τιποτα σημερα?![]()
εγινε σκληρος τωρα πια , ειναι ετοιμος να γινει μεταναστης , δεν τον παιρνει να εχει ευαισθησιες
σταμουλη τι εγινε? δεν θα συγκινηθεις με τιποτα σημερα?![]()
τι εγινε?εγινε σκληρος τωρα πια ,
για το πως γινονται τα παιδια?σημερα εχει αποριες![]()
δεν εφτασε ακομα εκει απλα μας σεβεταιτι εγινε?![]()
σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ετοιμος και να με συναντησει στο 1 μετρο
![]()
αν η ζωη αρχιζει η τελειωνει στα 30για το πως γινονται τα παιδια?![]()
δεν του ειπε κανεις οτι η ζωη αρχιζει οταν γινεις νωντοτυπος? ;)αν η ζωη αρχιζει η τελειωνει στα 30![]()
τι εγινε?![]()
σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ετοιμος και να με συναντησει στο 1 μετρο
![]()
οχι......ουτε ο μπαρουλης ομως μου ειπε :- ;)Θα παει με τον Μπαρο για σουβλακια ... :S εσενα δεν σου ειπε τιποτα :S
τωρα παει ξερει οτι εχασε την ευκαιρια ;)δεν του ειπε κανεις οτι η ζωη αρχιζει οταν γινεις νωντοτυπος? ;)
οχι......ουτε ο μπαρουλης ομως μου ειπε :- ;)
τωρα που γυρισες ανανεωμενος και ξεκουραστος θα εξαπολυσουμε πογκρομ βιας και τραμπουκισμου στους πιρφοραγαπουληδες και τους κλαρινογαμπρουςλοιπον μαγκες διακοπες ΤΕΛΟΣ.καλα περασα(μπανια,ξυδια,γκομενακι)μονο ενα πραγμα με στεναχωρησε ο κλαρινογαμπρισμος.αυτη η κωλομοδα εχει πεσει σαν μαυρη πανωλη στο νομο μας και εχει καταστρεψει τον ανθο της κοινωνιας,οι νωντοτυποι να βαλουν το χερι τους αλλιως δεν μας σωζει τιποτα
με κυαλια ενισχυμεναΟ Μπαρουλης δεν σου ειπε , γιατι δεν θα πανε ακριβως μαζι με τον Σταμ , ο Μπαρος θα παει και ο Σταμ θα ειναι κρυμμενος απεναντι και θα τον παρακολουθει ;)
τωρα που γυρισες ανανεωμενος και ξεκουραστος θα εξαπολυσουμε πογκρομ βιας και τραμπουκισμου στους πιρφοραγαπουληδες και τους κλαρινογαμπρους![]()
ουτε στο μπου ουτε πουθενα !!!!![]()
τσακιστε τους κλαρινογαμπρους σε καθε γειτονια
![]()
λοιπον μαγκες διακοπες ΤΕΛΟΣ.καλα περασα(μπανια,ξυδια,γκομενακι)μονο ενα πραγμα με στεναχωρησε ο κλαρινογαμπρισμος.αυτη η κωλομοδα εχει πεσει σαν μαυρη πανωλη στο νομο μας και εχει καταστρεψει τον ανθο της κοινωνιας,οι νωντοτυποι να βαλουν το χερι τους αλλιως δεν μας σωζει τιποτα
εγω λεω την επομενη φορα να κλεισουμε ραντεβου στην πλατεια της αναβυσσουμε κυαλια ενισχυμενα![]()
εγω λεω την επομενη φορα να κλεισουμε ραντεβου στην πλατεια της αναβυσσου
να κουβαληθει μεχρι εκει ο μαλακας τσαμπα![]()
![]()
![]()