Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
το καλυτερο κεφι το εχω κανει στον Μπουγα που τραγουδουσε στην υπογα![]()

το καλυτερο κεφι το εχω κανει στον Μπουγα που τραγουδουσε στην υπογα![]()
ειναι ακριβο το αρνι τυπεθα τον φωναξω να μου γυριζει το αρνι το Πασχα γιατι μαλλον χαλασε το μοτερακι :S
ειναι ακριβο το αρνι τυπε
ιαματικα λουτρα.ο Ζαμπουνης που να πηγε αραγε(ς) ? χαθηκε ....
ιαματικα λουτρα.ο βατραχος που γαμιεται;ενημερωσ ανα περιμενει.Θα του την στησω μου φαινεται στα Πατησια και θα τον
![]()
λες ε; θα του την χαρισω τοτε αν μπει το βραδυηταν εδω και σε περιμενε , αλλα ειπες βραδυ ρε τυπε και μπορει να την εκανε να παει να βρει καμια φωκια να γαμησει , να θυμηθει τα παλια :S
λες ε; θα του την χαρισω τοτε αν μπει το βραδυ![]()
Αν ειπε οτι θα μπει θα ειναι εδω το βραδυ τυπε , ο Κοσμας κραταει το λογο του , ειναι σπαθι![]()
βλεπω εκανες καλεσμα στον τσομπανη
![]()
Δεν υπαρχει νημα που να μην το εχουμε γαμησει![]()
![]()
, ολα τα εχουμε κανει Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
![]()
![]()
![]()
βεντετιζει τωρα τελευταια κανει εμφανισεις γκεστ-σταρ η καραγκουναΜα που ειναι ο μαλακας ?? λες να πηγε να σβησει καμια φωτια με την προβια στους ωμους και να αρπαξε και αυτος ο μαλακας ?? ξεχασα και να ρωτησω και τον Κοσμα , που ειναι φιλαρακια :S
![]()
νομιζω ομως απο εδω και περα πρεπει να κανουμε τακτικη σταματακη
![]()
βεντετιζει τωρα τελευταια κανει εμφανισεις γκεστ-σταρ η καραγκουνα![]()
θα του λειπουν τιποτα κεφαλια απο ζωντανα κια τρεχει να τα βρει.Μηπως κυνηγαει κανενα ζωντανο που δεν του καθεται να το γαμησει και εχει παρει τα βουνα ?
ξερεις μωρε σταματακεια τακτικη καλυψης,αποκρυψης και παραλλαγηςΠοια ? που γραφει και κρυβεται και απανταει μετα απο κανα μισαωρο ?
σημερα εχει αποριεςσταμουλη τι εγινε? δεν θα συγκινηθεις με τιποτα σημερα?![]()