redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
μόλις δει τα σκούρα κάνει κοκοκοκλαρινοκοτοπουλίστικες τακτικές![]()
μόλις δει τα σκούρα κάνει κοκοκοκλαρινοκοτοπουλίστικες τακτικές![]()
να παρακολουθει αυτα που δινεις εσυ να μη πηγαινει κουβαμόλις δει τα σκούρα κάνει κοκοκο![]()
με στεναχωρησεςετσι οπως σε εκοψα λεω θα γουσταρει πανερια και λαικες πουτανες.
![]()
![]()
σε εκοψα για μπουκουζοβιο.Λεω δικος μας ειναιΓιατι ρε φιλε μου σε στεναχωρησα ? δεν παω τακτικα , αραια και που , γιατι εχω κατι φιλαρακια μου παλια που δουλεουν σε τετοια μαγαζια , και καμια φορα αν παω με κανεναν εφοριακο για καμια εξυπηρετηση
μα τα δικα μου προγνωστικα παιζει απλα δεν το λεεινα παρακολουθει αυτα που δινεις εσυ να μη πηγαινει κουβα![]()
ο alex71Κανας δικηγορος? ψαχνω εδω και καμποση ωρα να διαβασω την εννοια της Πολιτειας Δικαιου για το Διοικητικο Δικαιο και δεν βρισκω και πολλα :S
σε εκοψα για μπουκουζοβιο.Λεω δικος μας ειναι![]()
Δεν ειμαι συχονς πελατης , εκτος αν υπαρχει θεμα , ειχα παει πριν λιγο καιρο Romeo και παραλιγο να στειλω βιογραφικο για να δουλεψω εκει , με ενα μουνι που τραγουδαγε εκει , να ναι καλα ο φιλος istin που μου ειπε λοιπα στοιχεια γιατι εγω ειχα παθει την πλακα μου...
τελευταια φορα που ημουν θαμωνας ηταν παλι πολυ παλια, επι Μαζωνακη - Σαμιου στην Πειραιως..![]()
Αν εκανε ο Μαζωνακης 160 εμφανισεις εκεινη την σαιζον εγω πρεπει να ειχα κανει τις 159 σιγουρα![]()
εβγαινε μια τυπισσα στο νωρις προγραμμα ( ξερεις τοτε που ακομα φτιαχνουν της καρεκλες ) που ειχα παθει την πλακα μου
Το αμαξι με το που το εβαζα μπροστα πηγαινε μονο του στην Πειραιως![]()
![]()
τσιτσόπουλο δεν ακούς;φιλε εγω ειμαι ποιοτικος.Τερλεγκας,Κολλιας,Κωστοπουλος.Τα τελευταια χρονια μου εφαγε πολλα ο Μαζω.Απο λιγες φορες Σφακ,Κιαμος και Πλουταρχος.
![]()
φιλε εγω ειμαι ποιοτικος.Τερλεγκας,Κολλιας,[size=20pt]Κωστοπουλος[/size].Τα τελευταια χρονια μου εφαγε πολλα ο Μαζω.Απο λιγες φορες Σφακ,Κιαμος και Πλουταρχος.
![]()
οχιτσιτσόπουλο δεν ακούς;
κακώς :S
τσιτσόπουλο δεν ακούς;
Ο Πετραν![]()
![]()
τοσο χαμηλα επεσε μετα το φαλιμεντο με τα περιοδικα ??
μορφη σου λεω.Ε τον πουστη , σαν να πηγαινει κουμπαρος στην Σαντα Μπαρμπαρα ειναι ... :S
μορφη σου λεω.![]()
το καλυτερο κεφι το εχω κανει στον Μπουγα που τραγουδουσε στην υπογαθα τον φωναξω να μου γυριζει το αρνι το Πασχα γιατι μαλλον χαλασε το μοτερακι :S