You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ηταν κριμα κι αδικο!!
ποτε δε χτυπαω εισιτηριο οταν παιρνω λεωφορειο για 5 στασεις, χτες ΠΗΡΑ και επειδη με επαιρνε τηλ ενα ζωον που εχουμε να μιλησουμε 2 χρονια την ωρα που μπηκα στο λεωφορειο, πηγα αφησα την τσαντα μου στη θεση και πηγα να το χτυπησω αμεσως και ειχε κλεισει το μηχανημα και με γραψανε :S
ωρυομουν ποση ωρα οτι απλα δεν προλαβα γαμω, και απλα πληρωσα το μισο προστιμο (φοιτητικο). παλιανθρωπος >![]()
παιζει να εχω πετυχει 2 φορες στη ζωη μου ελεγκτη...
στην Ουγγαρια αντιθετως ειχε ελεγκτες σε ΚΑΘΕ σταση του μετρο!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κάνε χουφτΘελω να κανω φουτ φετιχ![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστώ μωρό μου. :-*
μουρο λεμε....τοσο καιρο εδω μεσα ακομα να μαθεις να μιλας?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
To βαρέθηκα...Κάνε χουφτφετίχ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
μουρο λεμε....τοσο καιρο εδω μεσα ακομα να μαθεις να μιλας?![]()
Μουρό μου, θα με γκερασεις ενα πουτό, ή να παμε για χουρό?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε αλλά είσαι καλός όμως, μη τ αφήσειςTo βαρέθηκα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ποδολαγνεια και μαλακια μια ζωηΝαι ρε αλλά είσαι καλός όμως, μη τ αφήσεις
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ακομη το αφρολουτρο περιμενω.............
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
όλα οκ,την πεολαγνεία μόνο να φοβάσαι.Τη συνήθεια που γίνεται μανία.Ποδολαγνεια και μαλακια μια ζωη![]()
![]()
![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
ακομη το αφρολουτρο περιμενω.............
Στειλε φωτογραφια σου και βιογραφικο και θα ενημερωθεις....
Επισκέπτης
Ετσι μιλάνε αυτές οι απαίσιες αλλοδαπές στριπτιζούδες..φτου φτου φτου..μακρυά απο μας.μουρο λεμε....τοσο καιρο εδω μεσα ακομα να μαθεις να μιλας?![]()
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
θες και βιογραφικο????Στειλε φωτογραφια σου και βιογραφικο και θα ενημερωθεις....
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Τι ειναι αυτο ? μηχανακι σκουτερ μοτοσυκλετα τι ?εγω απο τοτε που κυκλοφορω με το μοτοσακο εχω βρει την ησυχια μου παντως...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ενα απλο σχολιο για αυτο.... ΜΕ ΑΓΑΠΗ....όλα οκ,την πεολαγνεία μόνο να φοβάσαι.Τη συνήθεια που γίνεται μανία.
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
όλα οκ,την πεολαγνεία μόνο να φοβάσαι.Τη συνήθεια που γίνεται μανία.
ετσι την πατησα....μετα το ποπ δεν ειχε στοπ.....
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το τριτο (το μακρυτερο) ...οσονουπω θα αλλαχτει κι αυτο...Τι ειναι αυτο ? μηχανακι σκουτερ μοτοσυκλετα τι ?
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
φτου κακα που λενε ε ?Ετσι μιλάνε αυτές οι απαίσιες αλλοδαπές στριπτιζούδες..φτου φτου φτου..μακρυά απο μας.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)