stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Aφου εισ κολοεροςασε με μενα ειμαι βρωμοκωλης εχω πολλες τριχες και απειρες αιμοραιδες
Aφου εισ κολοεροςασε με μενα ειμαι βρωμοκωλης εχω πολλες τριχες και απειρες αιμοραιδες
και αυτος εχει φυγει καμια 10αρια φορες...και εδωσε τον λογο του οτι δεν θα ξαναγυρισει...και τις 10..ειναι αντρας ελεγε,κραταει τον λογο του...Ξέχασες τον περσονα...
και αυτος εχει φυγει καμια 10αρια φορες...και εδωσε τον λογο του οτι δεν θα ξαναγυρισει...και τις 10..ειναι αντρας ελεγε,κραταει τον λογο του...
ασε με μενα ειμαι βρωμοκωλης εχω πολλες τριχες και απειρες αιμοραιδες
'κι η λουκία έχει χαθεί, αυτή που πάντα πριν ρίξει ένα μουνί στο γκόμενο της έμπαινε στο σάιτ και μας ενημέρωνε
μόνο αυτή;'
αυτή είναι που την γάμησε μέλος του φλόρουμ?
κατι ξερεις εσυμόνο αυτή;
χλωρίνη ήπιες νυχτιάτικα;σας πεφτει κανας λογος ρε ποιος γαμησε ποια?ζηλευετε?καντε καμια λιποαναροφηση και αφηστε την λουκ.
σας πεφτει κανας λογος ρε ποιος γαμησε ποια?ζηλευετε?καντε καμια λιποαναροφηση και αφηστε την λουκ.
χλωρίνη ήπιες νυχτιάτικα;
του θίξανε το ανγό κρινάκι του μάστερσας πεφτει κανας λογος ρε ποιος γαμησε ποια?ζηλευετε?καντε καμια λιποαναροφηση και αφηστε την λουκ.
με το καλό να γαμηθεί η θεια σου λοιπόν. Πήγαινε να πανυγυρίσεις που διέγραψαν τον πλεζούρασορυ ρε μαγκες απλα μου την δινουν οι αγαμητοι κατινοι που σχολιαζουν τους παντες σαν την θεια μου την ευτερπη που εχουν να την γαμησουν απο τον πρωτο παγκοσμιο.
σορυ ρε μαγκες απλα μου την δινουν οι αγαμητοι κατινοι που σχολιαζουν τους παντες σαν την θεια μου την ευτερπη που εχουν να την γαμησουν απο τον πρωτο παγκοσμιο.
συγνωμη ρε μπουμπα.δεν ειναι η ιδια δηλαδη?μπαι δε γουει,θα μου δωσεις το μσν σου?του θίξανε το ανγό κρινάκι του μάστερ
τη λουκία είπε, μπάι δε χουέι
του θίξανε το ανγό κρινάκι του μάστερ
τη λουκία είπε, μπάι δε χουέι
συγνωμη ρε μπουμπα.δεν ειναι η ιδια δηλαδη?μπαι δε γουει,θα μου δωσεις το μσν σου?
αντρες ειμαστε ρε,δεν σχολιαζουμε γυναικες.ξεχαστε οτι ειστε γαυροι γαμω την πουτανα μου.ρε τύπε κουβέντα κάνουμε, αν χαλιέσαι μην σχολιάζεις..δεν σου φωνάζει το πληκτρολόγιο "απάντα"..οπότε γουστάρεις εσύ τσαμπουκάδες-φασαρία-πορετσάνο....