boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
[size=4pt]χολή [/size]
άμα θες εσύ να σου χαλάσω εγώ χατήρι?
[size=4pt]χολή [/size]
αντρες ειμαστε ρε,δεν σχολιαζουμε γυναικες.ξεχαστε οτι ειστε γαυροι γαμω την πουτανα μου.
άμα θες εσύ να σου χαλάσω εγώ χατήρι?
αυτο ειναι γνωστο,οτι ειναι για τα μπαζα.καλημερα!
απλα ηθελα να πω οτι γαμιεται πατοκορφα ο οασα, οι ελεγκτες τους και ενας μαλακας γνωστος μου. να μην τους σηκωθει για 3 μηνες.
ευχαριστω.
καλημερα!
απλα ηθελα να πω οτι γαμιεται πατοκορφα ο οασα, οι ελεγκτες τους και ενας μαλακας γνωστος μου. να μην τους σηκωθει για 3 μηνες.
ευχαριστω.
καλημερα!
ευχαριστω.
μαλλον για λογους αφραγκιας.........Θα επρεπε να την ειχατε μυριστει την δουλεια
αγαπητη μου κυρια.
Ειναι γνωστο πως εδω και 2 μηνες
οι ελεγχοι εχουν αρχισει
για λογους διαφανειας
Αληθεια ποσο σας πηγε το μαλλι?
μαλλον για λογους αφραγκιας.........
απ τα καλύτερα
Θα επρεπε να την ειχατε μυριστει την δουλεια
αγαπητη μου κυρια.
Ειναι γνωστο πως εδω και 2 μηνες
οι ελεγχοι εχουν αρχισει
για λογους διαφανειας
αφου το κανουν επιτηδες!μια μερα εγραψαν παιδια του σχολειου για μια σταση που δεν προλαβαν να το χτυπησουν!μ αρεσει η αντιδραστικοτητα σας
ειναι σημαδι ζωτικοτητας
κ.κ μαριαννε2004
αφου το κανουν επιτηδες!μια μερα εγραψαν παιδια του σχολειου για μια σταση που δεν προλαβαν να το χτυπησουν!
θα ρίξεις μουνί σήμερα;Καλημέρα Λιόνταρέ μου :-*
ηταν κριμα κι αδικο!!
ποτε δε χτυπαω εισιτηριο οταν παιρνω λεωφορειο για 5 στασεις, χτες ΠΗΡΑ και επειδη με επαιρνε τηλ ενα ζωον που εχουμε να μιλησουμε 2 χρονια την ωρα που μπηκα στο λεωφορειο, πηγα αφησα την τσαντα μου στη θεση και πηγα να το χτυπησω αμεσως και ειχε κλεισει το μηχανημα και με γραψανε :S
ωρυομουν ποση ωρα οτι απλα δεν προλαβα γαμω, και απλα πληρωσα το μισο προστιμο (φοιτητικο). παλιανθρωπος >
Μπορεί κάποιος να μου βρει το λινκ απο ένα τόπικ"φωτογραφίες απο μέρη που πήγαμε" ή κάπως έτσι λεγόταν..