boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
[size=4pt]χολή[/size]
άμα θες εσύ να σου χαλάσω εγώ χατήρι?
[size=4pt]χολή[/size]
αντρες ειμαστε ρε,δεν σχολιαζουμε γυναικες.ξεχαστε οτι ειστε γαυροι γαμω την πουτανα μου.
άμα θες εσύ να σου χαλάσω εγώ χατήρι?![]()
αυτο ειναι γνωστο,οτι ειναι για τα μπαζα.καλημερα!
απλα ηθελα να πω οτι γαμιεται πατοκορφα ο οασα, οι ελεγκτες τους και ενας μαλακας γνωστος μου. να μην τους σηκωθει για 3 μηνες.
ευχαριστω.
καλημερα!
απλα ηθελα να πω οτι γαμιεται πατοκορφα ο οασα, οι ελεγκτες τους και ενας μαλακας γνωστος μου. να μην τους σηκωθει για 3 μηνες.
ευχαριστω.
καλημερα!
ευχαριστω.
μαλλον για λογους αφραγκιας.........Θα επρεπε να την ειχατε μυριστει την δουλεια
αγαπητη μου κυρια.
Ειναι γνωστο πως εδω και 2 μηνες
οι ελεγχοι εχουν αρχισει
για λογους διαφανειας
Αληθεια ποσο σας πηγε το μαλλι?
μαλλον για λογους αφραγκιας.........
![]()
![]()
![]()
απ τα καλύτερα
Θα επρεπε να την ειχατε μυριστει την δουλεια
αγαπητη μου κυρια.
Ειναι γνωστο πως εδω και 2 μηνες
οι ελεγχοι εχουν αρχισει
για λογους διαφανειας
αφου το κανουν επιτηδες!μια μερα εγραψαν παιδια του σχολειου για μια σταση που δεν προλαβαν να το χτυπησουν!μ αρεσει η αντιδραστικοτητα σας
ειναι σημαδι ζωτικοτητας
κ.κ μαριαννε2004
αφου το κανουν επιτηδες!μια μερα εγραψαν παιδια του σχολειου για μια σταση που δεν προλαβαν να το χτυπησουν!
θα ρίξεις μουνί σήμερα;Καλημέρα Λιόνταρέ μου :-*
ηταν κριμα κι αδικο!!
ποτε δε χτυπαω εισιτηριο οταν παιρνω λεωφορειο για 5 στασεις, χτες ΠΗΡΑ και επειδη με επαιρνε τηλ ενα ζωον που εχουμε να μιλησουμε 2 χρονια την ωρα που μπηκα στο λεωφορειο, πηγα αφησα την τσαντα μου στη θεση και πηγα να το χτυπησω αμεσως και ειχε κλεισει το μηχανημα και με γραψανε :S
ωρυομουν ποση ωρα οτι απλα δεν προλαβα γαμω, και απλα πληρωσα το μισο προστιμο (φοιτητικο). παλιανθρωπος >![]()
Μπορεί κάποιος να μου βρει το λινκ απο ένα τόπικ"φωτογραφίες απο μέρη που πήγαμε" ή κάπως έτσι λεγόταν..