Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aνακωχη, ανακωχη. Ο Σταματης λυγισε απο την πιεση.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μονο ετσι θα καθαρισει η πιατσα τυπε

και για να μη μας της πεύτουν οι μπάτσοι μετά τα φονικά τύπε έχουν βγει και κάτι σουγιαδάκια ανοιχτήρια για ξεκάρφωμα... ;)

URL]]

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ, δεν είχες πει σε παλαιότερο πόστ οτι ξέρεις πως είναι εμφανισιακά το σταματάκι ;

:sunglasses:

Μου τον είχαν δείξει παλαιότερα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα τον αναγνωρίσω. Πούστεψε τελείως. Θέλει να του κάνω αυταρχικό λέει. Βαρέθηκες τις πλαστικές Σταματάκη και ζητάς την παρέα ωρίμων ανδρών;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και για να μη μας της πεύτουν οι μπάτσοι μετά τα φονικά τύπε έχουν βγει και κάτι σουγιαδάκια ανοιχτήρια για ξεκάρφωμα... ;)

http://[URL unfurl="true"]www.silverplast.gr/img/p/l/2211700.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Tωρα προσφατα βγηκαν;  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.087
Πόντοι
12.756

http://[URL unfurl="true"]www.silverplast.gr/img/p/l/2211700.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

για ολα βρισκουν λυσεις τα καλα παιδια της πιατσας τυπε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aνακωχη, ανακωχη. Ο Σταματης λυγισε απο την πιεση.
αντεχω, εχω αντεξει πολλα στην ζωη μου  :) τα λογια του νικ07 τα παιρνω για πρωινο...  :) τα εχει παιξει ο νικ07  :) δεν με βλεπει ποια να θυμωνω...εαν θελει , ας με πειραξει οταν θα εχω παιξει στοιχημα και εχω παει κουβα.. τοτε ισως  :) θυμωσω  :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.087
Πόντοι
12.756
αντεχω, εχω αντεξει πολλα στην ζωη μου  :) τα λογια του νικ07 τα παιρνω για πρωινο...  :) τα εχει παιξει ο νικ07  :) δεν με βλεπει ποια να θυμωνω...εαν θελει , ας με πειραξει οταν θα εχω παιξει στοιχημα και εχω παει κουβα.. τοτε ισως  :) θυμωσω  :)
τυπε δηλαδη κανεις πισω ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:sunglasses:

Μου τον είχαν δείξει παλαιότερα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα τον αναγνωρίσω. Πούστεψε τελείως. Θέλει να του κάνω αυταρχικό λέει. Βαρέθηκες τις πλαστικές Σταματάκη και ζητάς την παρέα ωρίμων ανδρών;
οχι δεν τρωω πλαστικες  :) ο κωλος μου ειναι απαραβιαστος και ετσι εχει ως το τελος της ζωης μου  :)

δεχεσαι ανακοχη? εστω 50 της εκατο ανακοχη :), να συνεχισεις το εργο που σου εταξε ο θεος νωντας αλλα να σταματησεις τα βαρια ποστ που μου σπαραξαν την καρδια, χιλια κομματια εγεινε  :'( :'( :'(

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε δηλαδη κανεις πισω ?
οχι..  :) δεν προκειτε να ερθει στην πιατσα ο νικ07  :) ειμαι τοσο ομορφος που θα παθει αμοκ οταν με δει  :) θα του ξυπνησει το θεογκεικο ενστικτο  :)

εγω ποτε δεν κανω πισω..  ;) εγω εχω αιμα σπαρτιατη μεσα μου..  ;) δεν εκταλειπω ποτε..απλα ζητησα ανακοχη να ανακτησω δυναμεις  :)  δεν γινεται, τοσα ατομα εναντιων μου...αλλα θα μου πεις 300 σπαρτιατες σφαξανε χιλιαδες περσες , εγω ενας σπαρτιατης πανευκολο να σφαξω 10 νωντοτυπους  :) ο νωντας ειναι ο ξερξης να ξερεις  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οχι..  :) δεν προκειτε να ερθει στην πιατσα ο νικ07  :) ειμαι τοσο ομορφος που θα παθει αμοκ οταν με δει  :) θα του ξυπνησει το θεογκεικο ενστικτο  :)

εγω ποτε δεν κανω πισω..  ;) εγω εχω αιμα σπαρτιατη μεσα μου..  ;) δεν εκταλειπω ποτε..απλα ζητησα ανακοχη να ανακτησω δυναμεις  :)  δεν γινεται, τοσα ατομα εναντιων μου...αλλα θα μου πεις 300 σπαρτιατες σφαξανε χιλιαδες περσες , εγω ενας σπαρτιατης πανευκολο να σφαξω 10 νωντοτυπους  :) ο νωντας ειναι ο ξερξης να ξερεις  :)
this is blasphemy!
this is madness!

:cussing: :cussing: :cussing:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεχεσαι ανακοχη? εστω 50 της εκατο ανακοχη :), να συνεχισεις το εργο που σου εταξε ο θεος νωντας αλλα να σταματησεις τα βαρια ποστ που μου σπαραξαν την καρδια, χιλια κομματια εγεινε  :'( :'( :'(

οκ από δω κι εμπρός μόνο αδελφή θα σε λέω.

λες τυπε ? και γιατι ανοιξε βεντετα μαζι σου ?

Όχι, μην είμαστε άδικοι. Εγώ άνοιξα λογαριασμούς μαζί του. Κατ' εντολήν. :sunglasses:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειδε κανεις την συγχωνευση;  :2funny: :2funny:
To πηρε πισω τελικα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οκ από δω κι εμπρός μόνο αδελφή θα σε λέω.

Όχι, μην είμαστε άδικοι. Εγώ άνοιξα λογαριασμούς μαζί του. Κατ' εντολήν. :sunglasses:
το παρελθον σου σε κυνηγαει  :)

υγ
γιατι ? εγω τι σου εκανα  :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
λες τυπε ? και γιατι ανοιξε βεντετα μαζι σου ?

επέλεξε να ρίξει μάπες στο σταματάκι ( σε πιρφοραγαπούλη δηλαδή) προκειμένου να μπεί στην νωντοσία τηρώντας τον όρκο στον Νώντα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom